ANTALIJA LETO 2021

ANTALIJA 2021 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Antalija - “Deo sveta gde zemlja dodiruje raj”, ovo su reči pergamskog kralja Atalosa II, osnivača ovog predivnog grada na Mediteranu. U II vekup.n.e. osnovan je grad Attaleakako se prvobitno zvala Antalija. Po legendi, u potrazi za najlepšim delom na zemlji, kralj je pronašao ovo mesto i tu formirao grad. Grad sa preko 300 sunčanih dana u godini, bogatom istorijom, modernim zdanjima i predivnim plažama svakako je jedno od mesta koje se ne sme propustiti. Grad Antalija može se podeliti u dva dela: jedan moderan, u mnogome podseća na evropski grad sa širokim bulevarima, modernim zdanjima, luksuznim prodavnicama, a drugi koji još uvek živi u nekom prošlom vremenu, to je deo oko stare luke. U samoj okolini Antalije postoji dosta zanimljivih mesta koje treba posetiti a neka od njih su drevna mesta poput Aspendos, Perge, Phaselis, Manavgat, Side i Termessos, svi na udaljenosti 50 km od grada. U gradu postoje odlični restorani, prodavnice, dobra infrastruktura, diskoteke. Ovde vam neće ponestati dobrog provoda.

antalija 2021 mapa

Pogledajte ponudu ANTALIJA 2021. Provedite LETO 2021 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust ANTALIJA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2021. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika ANTALIJA 2021. Naš program ANTALIJA LETO 2021 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 16:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait