Azurna obala Nova godina 2021

3 noćenja u Nici

NICA - je glavni grad Azurne obale, a drugi grad po veličini na francuskom mediteranu, posle Marseja. Osnovana je 350g.p.n.e od strane Grka, koji su joj dali ime NIKEJA što kod Grka označava simbol pobede. Nica je lučki grad sa oko 347.000 stanovnika, nalazi se između Kana i Monaka, a po broju turista zauzima drugo mesto, posle Pariza.

azurna obala nova godina 2021

PROGRAM PUTOVANJA:

1.Dan BEOGRAD 
Sastanak grupe u 12.45 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “ , sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvidjene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predvidjeno vreme polaska u 13.30 h. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora.
2.Dan NICA 
Dolazak u Nicu u prepodnevnim satima. Parkiranje autobusa u blizini hotela. Odlazak na panoramsko razgledanje Nice ( odlazak i povratak gradskim prevozom, karta za prevoz se kupuje individualno na licu mesta) - grada koji čini čaroban miks Italijanske i Francuske kulture, gastronomije i arhitekture, poznatog po čuvenom engleskom šetalištu, Trgu Masena... Slobodno vreme do smeštaja u hotel posle 15 časova (po hotelskim pravilima). Mi Vam predlažemo šetnju do parka Colline du Château odakle se pruža spektakularan pogled na Zaliv anđela i ceo grad, nakon toga prošetajte poznatim šetalištem duž obale, starim gradom Nice kako biste osetili pravu atmosferu ovog šarmantnog grada… NOĆENJE. 
3.Dan NICA – KAN – ANTIBI – NICA
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za poznato letovaliste francuske rivijere Kan – videćete poznato šetalište Kroaset, Filmsku palatu, Srpsku ulicu. Slobodno vreme. Nastavak puta ka šarmantnom gradu Antib. U istorijskom centru grada smeštene su najlepše i najstarije građevine. Slobodno vreme za šetnju. Povratak u Nicu. Doček najluđe noći (individualno). Srećna Nova godina! NOĆENJE. 
4.Dan NICA – MONACO - MONTE KARLO - NICA 
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Monaka gde mozete videti katedralu u kojoj je sahranjena Grejs Keli, Knežev dvor, Okeanografski muzej. Nastavak stazom Formule 1 do Monte Karla, najluksuznijeg i najpoznatijeg kvarta Monaka. Obilazak trga Kazina sa čuvenim kazinom “Monte Carlo”, hotelom “Paris” i kafeom “Paris”. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak za Nicu. NOĆENJE. 
5.Dan NICA – DJENOVA - BEOGRAD 
Rani DORUČAK. Napuštanje hotela, i polazak za Djenovu u jutarnjim satima. Po dolasku, odlazak na panoramsko razgledanje grada koji je pod zaštitom UNESCO-a. Videćete Trg de Ferari, Trg de Mateoti, Duždevu palatu, Katedralu Sv. Lorenca, via Garibaldi, Trg pobede, staru luku, via Balbi, Kraljevsku palatu….. U vecernjim satima oko 20.00 h nastavak putovanja za Beograd. Vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku.
6.Dan BEOGRAD 
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je u popodnevnim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).

 
CENOVNIK U PRIPREMI

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu dinara.

Aranžman obuhvata:
• vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
• smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi 3 noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni) u hotelu 3* Nica,
• obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
• troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
• međunarodno putno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih)
• fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
• obaveznu gradsku komunalnu taksu za Nicu, koja iznosi 1,50 € po noći po osobi i plaća se na recepciji hotela,
• individualne troškove i ostale nepomenute troškove.

Azurna obala Nova Godina
demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 16:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait