Bali / Singapur 

CENOVNIK U PRIPREMI

Bali, čarobno ostrvo koje zadivljuje svojom lepotom i pruža turistima mogućnost bezbrižnog odmora u laganom ritmu. Ljubaznost i smirenost Balinežana je fascinantna, jednom rečju Bali je raj na zemlji.

Republika Singapur, država/grad u jugoistočnoj Aziji na jugu Malajskog poluostrva. Singapur znači lavlji grad, ali ga zbog svog strategijskog položaja još nazivaju i Azijski Gibraltar.

13 DANA / 10 NOĆI                                         

1. dan BEOGRAD – DOHA –SINGAPUR

Dolazak na aerodrom 2 sata pre leta QR232 za Dohu u 11:25.  Sletanje u 18:30 po lokalnom vremenu i nastavak letom QR942 za Singapur u 20:40. Noćni let sa obrocima.

2. dan SINGAPUR

Sletanje u 09:15 po lokalnom vremenu. Smeštaj u hotelu The Seacare****.Boravak na bazi noćenja. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan SINGAPUR

Slobodno vreme za razgledanje velikog broja atrakcija u Singapuru (Jurong park ptica, zoološki vrt, bašta orhideja, mini muzej igračaka, noćni safari, experiental muzej i akvarijum, botanička bašta). Noćenje.

4. dan SINGAPUR - BALI

Let za Bali u 07:05. Sletanje u 09:55 po lokalnom vremenu. Smeštaj u hotelu Grand Whiz Nusa Dua****, boravak na bazi noćenja s doručkom. Slobodno vreme. Noćenje.

5.- 11. dan BALI

Slobodno vreme za kupanje, uživanje i razgledanje ovog rajskog ostrva.

Predlažemo sledeće fakultativne izlete: Kintamani tura - obilazak centralnog dela ostrva, poseta selima poznatim po obradi zlata, srebra, drveta, slikarstvu, tkanju. Regija Kintamani sem što dočarava život lokalnog stanovništva svakako će vas ostaviti bez daha svojim pejzažima, s obzirom da se odatle pruža pogled na vrh živog vulkana Batur i istoimeno jezero. Uluwatu tura - popodnevna poseta čuvenom hindu hramu Uluwatu, uz tradicionalne plesove uz vatru.

12. dan BALI - DOHA

Doručak i check-out do 12h. Slobodno vreme. Dolazak na aerodrom 2h pre leta QR963 za Dohu. Sletanje u 23:40 po lokalnom vremenu.

13. dan DOHA - BEOGRAD

Nastavak letom QR231 za Beograd u  06:40, sletanje na aerodrom "Nikola Tesla" u  10:25.

Mogućnost rezervacije drugih hotela i termina na UPIT!!! 

Cena uključuje: avio prevoz sa aerodromskim taksama, 3 noćenja u Singapuru u hotelu The Seacare**** , 7 noćenja s doručkom u hotelu Grand Whiz Nusa Dua**** usluge organizacije putovanja.

Cena ne uključuje: transfere u Singapuru (cca 50 €), transfere na Baliu (cca 30 €) fakultativne izlete, međunarodno zdravstveno osiguranje, individualne troškove putnika  i ostale nepomenute usluge.

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre početka putovanja.  

Grand Whiz Hotel Nusa Dua ****

Grand Whiz Hotel Nusa Dua Bali se nalazi na 5 minuta od Tanjung Benoa i Nusa Dua Bali pozorišta. Savremene sobe u hotelu su klimatizovane i opremljene televizorom, sefom, aparatom za kafu/čaj, frižiderom, mini-barom. Gosti mogu uživati na otvorenom bazenu i u spa centru koji se nalazi u hotelu.

Web:

http://www.grandwhiz.com/nusadua

The Seacare ****

Udaljen je 30 minuta vožnje od aerodroma Čangi. Poseduje 3 restorana i otvoreni bazen. Hotel se nalazi uz obalu reke Singapur, na 10 minuta vožnje od popularnog Orchard Road. Sobe sadrže kablovsku televiziju, mini bar i aparat za čaj/kafu. Usluga: noćenje.

Web:

http://www.theseacarehotel.com.sg/en/

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

Opšti uslovi putovanja turističke agencije TTC Top Travel Centar su sastavni deo ovog programa. OTP 41/2013, od 05.06.2013. god

Big Star Travel je ovlašćeni subagent.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
10:00 do 18:00
Subotom
10:00 do 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait