All Seasons Club 4*

Lokacija: Nalazi se 900m od gondole .

Smeštaj: Hotel nudi standardne dvokrevetne sobe, dvokrevetne lux, studija, apartmane sa jednom i apartmane sa dve spavace sobe.

Dvokrevetna soba: dva standardna ležaja plus pomoćni krevet na razvlačenje, kupatilo (TWC) i SAT TV. Dvokrevetna lux je samo veća po povrsini.

Studio: mini kuhinja sa frižiderom, kupatilo (TWC), dva standardna ležaja, pomoćni krevet na razvlačenje, telefon i SAT TV.

Apartmani tipa 2+2: spavaća soba sa dva odvojena ležaja ili francuski ležaj, dnevna sobe sa sofom na razvlačenje, kuhinja i kupatilo (TWC), frižider, telefon i SAT TV-om. Maksimalno 4 osobe .

Apartmani tipa 4+2: 2 spavaće sobe sa po dva odvojena kreveta ili sa francuskim ležajevima, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, kuhinja sa frižiderom,kupatilo (TWC), telefon i SAT TV. Maksimum 6 osoba

Sadržaj hotela: restoran, lobi bar, bazen na zatvorenom, igraonica za decu, fitnes, SPA Centar, ski garderoba, transfer do gondole

WEB-Site: http://www.allseasonsclub.com/en/home

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait