Apart-Hotel Mont Blanc 2*

Lokacija: Apart-hotel Mont Blanc je udaljen 800 m od pocetne stanice gondola i 1 km od centra Banskog.

Smeštaj: Hotel je sagradjen 2005 godine. Ima 4 sprata i 1 lift.

Jednosobni apartmani  (max 2+2; 45m2) sadrze spavacu sobu sa dva klasicna lezaja ili sa francuskim lezajem i dnevni boravak sa sofom na razvlacenje.

Dvosobni apartmani (max 4+2; 70m2) sadrze dve spavace sobe (jedna sa dva klasicna lezaja i jedna sa francuskim lezajem i dnevni boravak sa sofom na razvlacenje. Trosobni apartmani (max 6+2) sadrze tri spavace sobe sa dva klasicna lezaja ili francuskim lezajem i dnevni boravak sa sofom na razvlacenje. Svi apartmani poseduju centralnu klimu, mini kuhinju (frizider, mikrotalasna, soljice, case, tanjiri, cajnik, ringla, aspirator, pegla i daska za peglanje), SAT TV, internet, kupatilo sat us kabinom, fen za kosu).

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait