Hotel Strazhite 4*

Lokacija: Potpuno renoviran hotel 2004 god. Nalazi se na samo 150 m od gondole do koje je obezbeđen prevoz hotelskim mini busom.

Sobe: Sve sobe su prostrane i udobne. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), , fen, TV sa satelitskim programom, telefon, sef, mini bar i balkon.studiji i apartmani imaju kupatilo (tuš/wc), fen, TV sa satelitskim programom, telefon, internet priključak, sef, mini bar i balkon. Apartmani imaju jednu spavaću sobu, dnevni boravak i kuhinju.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela je restoran, lobi bar, dečiji mini klub, internet kafe, sala za bilijar, kuglanje, stoni tenis. Gostima su na raspolaganju bazen, fitness centar, kao i  “spa centar” koji u svom sastavu ima saunu, sobu za masažu, đakuzi. Hotel ima besplatan parking i skijašnicu.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait