Premier Luxury Resort 5*

Lokacija: hotel se nalazi oko 900m od gondole

Smeštaj: Smeštaj je u sobama (standardnim i lux) i apartmanima (standardnim i lux) koji primaju od 2 do 4 osobe, koji imaju pogled na planinu, klimu, sef u sobi, grejanje, balkon, SAT-TV, tuš ili kadu i fen.

Sadržaj: restoran, bar, lift, sef na recepciji (plaća se), zatvoreni bazen sa toplom vodom (29°c), Wi-Fi, program animacije, radnje, menjačnicu, garažu (plaća se), igraonica za decu, čuvanje dece na zahtev (plaća se), skijašnicu, ski školu, iznjmljivanje sanki, wellness, masaža (plaća se), fitness, đakuzi, sauna, aroma sauna, rusko kupatilo, hamam (besplatno)

BESPLATNE USLUGE: korišćenje bazena, internet u zajedničkim delovima hotela, sauna, parno kupatilo, fitnes, transfer do gondole i nazad

WEB-Site: http://www.banskohotelpremier.com/

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait