BELEK LETO 2020

BELEK 2020 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Belek se nalazi na 35 km od aerodroma u Antaliji.Između borove i eukaliptusove šume smešteni su najmoderniji hotelski kompleksi i golf tereni kako za najveće svetske turnire tako i za početnike. Belek je jedan od centara luksuznog turizma u Antalijskom zalivu.Raskošna mediteranska vegetacija i izuzetno povoljna klima, zlatno žute peščane plaže i hoteli visoke klase, idealana su kombinacija za miran odmor i uživanje u čarima Mediterana. Položaj u blizini brojnih istorijskih lokaliteta (Aspendos, Perge, Side), omogućava ljubiteljima antičke kulture bogat sadržaj. Takođe, u blizini Beleka su i vodopadi Manavgat.

belek 2020 mapa

Pogledajte ponudu BELEK 2020. Provedite LETO 2020 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust BELEK može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2020. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika BELEK 2020. Naš program BELEK LETO 2020 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
10:00 - 18:00
Subotom
neradni dan (trenutno)

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait