Budva Nova godina 2022

2 noćenja sa doručkom

budva nova godina

Budva je jedan je od najstarijih gradova na Jadranu. Po legendi, nastala je pre 2.500 godina. Budva - grad teatar, turisitički centar, festivalski grad, mondensko letovalište i prestižna tačka na turističkoj karti Evrope. Budvu često nazivaju i "metropolom turizma" jer je najposećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposećenijih na Jadranu. Ono što privlači ljude i dovodi ih u Budvu, je pre svega nešto što je priroda darovala ovom kraju, a darovala mu je neponovljivu lepotu sunca, mora i nisku bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina.
Budvanske ulice i trgovi žive do duboko u noć i ako se prepustite budvanskoj večeri i krenete za ritmom koji vam srce diktira, sigurno će vam se dogoditi sjajna zabava.
Budvu nuditi kao letovalište je svakako jedna prava i potvrdjena destinacija za ugodan odmor i nezaboravan provod, ali probajte da osetite i moć magične novogodišnje večeri koju dočaravaju zvuci sa zidina Starog grada.

Program putovanja:

1.dan - BEOGRAD –PRIJEPOLJE – KOLAŠIN – PODGORICA - BUDVA
Polazak iz Beograda u 23:00 h ispred muzeja 25.maj – Kuća cveća. Putovanje preko Prijepolja, Kolašina do manastira Morača sa zadržavanjem prema potrebi radi odmora.
2.dan – BUDVA – REŽEVIĆI – BUDVA
U ranim jutarnjim časovima obilazak manatira Morača iz 1252 godine. Dolazak u Budvu u kasnim jutarnjim časovima.
Obilazak starog Budvanskog grada koji pamti više vekova burne istorije. Danas je to grad-teatar, turistiški centar, festivalski grad i istovremeno najpoznatija turistiška destinacija na Crnogorskom primorju. Smeštaj u hotel. U nastavku programa FAKULTATIVNI OBILAZAK manastira Reževići iz 1226. godine koji je izgradio Stevan Prvovenčani. Nekoliko puta je rušen i ponovo građen do današnjih dana. Popodne slobodno radi individualnog razgledanja grada, odmora, šetnje i rekreativno-sportskih aktivnosti. Uveče individualni odlazak na DOČEK NOVE 2022. GODINE. I ove godine u Budvi nastupa veliki broj zvezda, uključujući i Džibonija na Trgu Starog slikara ispred Starog grada. Noćenje.
3.dan - BUDVA / IZLET U BOKU KOTORSKU I HERCEGNOVSKU RIVIJERU
Doručak. Slobodno vreme u Budvi ili fakultativni celodnevni izlet u Boku Kotorsku i Hercegnovsku rivijeru. Prvi dragulj na tom putu je Kotor. Lepotu Bokokotorskog zaliva možda će zaseniti gradski bedemi sa čuvenom tvrđavom Svetog Ivana. Dugi su 4,5 km. i visoki 20 metara. Unutar zidina nalazi se staro gradsko jezgro sa Pomorskim muzejom Crne Gore, katedralom Sv.Trifuna i starim crkvama Sv.Luke, Sv.Marije, Sv.Pavla i Sv.Klare. Slobodno vreme. Nastavak putovanja kroz Boku, preko Perasta i Risna, Bijele do Herceg Novog i Igala. Slobodno vreme za razgledanje Sahat kule, Starog grada i drugih zmanenitosti Herceg Novog i Igala. Povratak u Budvu preko Tivta (trajekt Kamenari- Lepetane). Noćenje.
4.dan - BUDVA - CETINJE – PODGORICA - BEOGRAD
Doručak. Polazak u 09,00 sati. Putovanje do Cetinja. Organizovani obilazak grada, Cetinjskog manastira, Muzeja Kralja Nikole, Biljarde. U nastavku programa putovanje do Prijepolja. Obilazak manastira Mileševa. Putovanje do Beograda sa usputnim zadžavanjem prema potrebi radi odmora Dolazak u Beograd oko ponoći.

TERMIN PUTOVANJA

SMEŠTAJ

CENA PO OSOBI

SPECIJALNA CENA

30.12.2022 - 02.01.2022

VILLA MONTE RIO 3*

89 €

79 €

30.12.2022 - 02.01.2022

HOTEL PRINC 4*

109 €

99 €

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu dinara

ARANŽMANA OBUHVATA:
• Prevoz turističkim autobusom (sa klima-uređajem, te audio i video-opremom),
• Smeštaj u Villa Monte Rio 3* ili hotel Princ 4*– Budva sa na bazi dva noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama sa twc-om,
• Razgledanja po programu putovanja,
• Usluge licenciranog vodiča / pratioca,
• Troškove organizacuije putovanja

ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• Individualne troškove,
• Doplata za 1/1 sobu – 25 €,
• Fakultativne izlete:
Bokokotorski zaliv i Hercegnovska rivijera / MIN.PRIJAVLJENIH ZA REALIZACIJU 25 OSOBA / CENA PO OSOBI: 25 €
• Manastir Reževići / MIN.PRIJAVLJENIH ZA REALIZACIJU 25 OSOBA / CENA PO OSOBI: 10 €
• Ulaznice za obilazak : Muzej Kralja Nikole – Cetinje 5 €, Njegošev muzej - Biljarda – Cetinje 3 € po osobi,
• Doplata za 1/1 sobu – 25 €.
• Putno zdravstveno osiguranje: za osobe do 19 godina 400,00 dinara, od 19 do 70 godina 602,00 dinara i od 71 do 86 godina 1.200,00 dinara
• Ostale troškove koje nisu obuhvaćene programom.

Mogući načini plaćanja:
• 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
• 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2022. godine;
• 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita banke;
• Platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro, American Express);
• 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Minimum za realizaciju putovanja je 45 putnika

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU ILI SLIČNOM:
Villa “Monte Rio” 3* - smeštena je u centralnom delu Budve, na svega 500m od poznate Slovenske plaže. Vila okužena cvijećem i zelenilom, nalazi se u mirnom delu grada, daleko od letnje buke i gužve, a opet tako blizu mora, kafe-barova i prodavnica. Smeštaj: Kapacitet vile je 120 ležajeva raspoređenih u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. Sobe poseduju sopstvenu veliku terasu sa garniturom za sedenje, sopstveno kupatilo sa tušem, WI-FI, TV, frižider, klima uređaj. Sobe imaju prelep pogled na planine, okolinu, a pojedine sobe imaju pogled na more.
Stuktura hotela: Objekat sa sopstvenim restoranom, prijatno opremljenim sobama i gostoljubivim osobljem pogodan je za boravak tokom cele godine. Kompletan objekat pokriven je kvalitetnim besplatnim internet signalom. Gosti koji dolaze sopstvenim vozilom mogu koristiti uslugu parkinga u okviru objekta. Glavna autobuska stanica nalazi se na svega 900m od vile. U blizini vile nalaze se nekoliko manjih autobuskih stajališta za lokalne autobuse, što nudi mogućnost gostima da posete neku od prelepih budvanskih plaža van gradskog jezgra.

Hotel Princ 4* - Hotel 'Princ' je luksuzno opremljen hotel sa 4 zvezdice, nalazi se u centru Budve, na svega 300m od plaže i 800m od Starog grada, što čini ovaj hotel izuzetno atraktivnim kako za turiste tako i za poslovne ljude.
Hotel raspolaže sa devetnaest luksuzno opremljena apartmana različite strukture, kao i sa 2 superior apartmana. Apartmani su opremljeni mini kuhinjom, LCD televizorom sa kablovskim kanalima, klima uređajem, mini barom, sefom, telefonom, kupatilom sa tuš kadom ili jakuzzi kadom. Hotel ima lift, besplatan WiFi kao i parking prostor.
Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom (buffet). Hotel radi tokom cijele godine, a osoblje hotela 'Princ' će svojom ljubaznošću i poslovnom profesionalnošću učiniti Vaš boravak prijatnim u ovom hotelu. Pored modernog enterijera i potpune opremljenosti apartmana koji su urađeni da zadovolje najviše zahtjeve svakog gosta, prednost hotela je i neposredna blizina svih atraktivnih lokacija u našem gradu. Prva pješčana plaža se nalazi na samo 300m od našeg hotela kao i poznato budvansko šetalište. Na udaljenosti od samo 800m od hotela 'Princ' nalazi se Stari grad, koji Vam osim istorijskih i kulturoloških sadržaja nudi bogat noćni život. Ostrvo Sv.Nikola sa svojim uvalama i plažama je mjesto savršeno za odmor, a polazište za brodove koji svakodnevno odvoze goste na pomenuto ostrvo udaljeno je od hotela samo 500m.

Cenovnik br.1 od 03.11.2022.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours, licenca OTP 489/2020.
Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait