Budva Nova godina 2021

3 noćenje, autobuski prevoz iz Niša

budva putovanje

Budva je jedan je od najstarijih gradova na Jadranu. Po legendi, nastala je pre 2.500 godina. Budva - grad teatar, turisitički centar, festivalski grad, mondensko letovalište i prestižna tačka na turističkoj karti Evrope. Budvu često nazivaju i "metropolom turizma" jer je najposećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposećenijih na Jadranu. Ono što privlači ljude i dovodi ih u Budvu, je pre svega nešto što je priroda darovala ovom kraju, a darovala mu je neponovljivu lepotu sunca, mora i nisku bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina.
Budvanske ulice i trgovi žive do duboko u noć i ako se prepustite budvanskoj večeri i krenete za ritmom koji vam srce diktira, sigurno će vam se dogoditi sjajna zabava.
Budvu nuditi kao letovalište je svakako jedna prava i potvrdjena destinacija za ugodan odmor i nezaboravan provod, ali probajte da osetite i moć magične novogodišnje večeri koju dočaravaju zvuci sa zidina Starog grada.

CENOVNIK U PRIPREMI

Budva Nova godina

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 16:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait