ČANJ 2021 LETO

ČANJ 2021 - NAJPOVOLJNIJE CENE

 

Apartman Jadranski biser 4*

 
Apartmani Jadranski biser**** su udaljeni oko 450m od plaže, smešteni neposredno iznad Hotela Zlatibor u Čanju. Novootvoreni objekat apartmanskog tipa poseduje luksuzno opremljene apartmane.
Svaki apartman ima SAT TV, klima uređaj, opremljenu kuhinju, sef, terasu (sem apartmana A8), besplatan wi-fi. Apartmani A1, A4 i A7 imaju po dve spavaće sobe i odvojenu kuhinju u svom sastavu, dok ostali apartmani imaju po jednu spavaću sobu i dnevnu sobu sa kuhinjom.
U dvorištu objekta nalazi se roštilj, koji gosti mogu koristiti. Može se dobiti dečiji krevetac na upit. Održavanje higijene u apartmanima nije predviđeno tokom boravka, gosti sami brinu o tome.
Postoji mogućnost ishrane u restoranu “Mreža” na obali (plaćanje na licu mesta).
Objekat poseduje sopstveni parking sa vídeo nadzorom.
GPS koordinate:. 42.162760, 19.006664

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/canj-letovanje#sigProIda888c437c9

CENOVNIK U PRIPREMI

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
Smeštaj u apartmanu na bazi najma
 
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Prevoz
Boravišnu taksu i osiguranje-plaćaju se na recepciji dnevno po osobi: deca do 12 god. 0.50Eur, od 12-18 god. 1.00Eur, odrasli 1.50Eur.
 
DOPLATE:
Doplata za hranu u restoranu: PP - 7Eur, deca do 10 god. - 3.50Eur; PA - 9Eur, deca do 10 god. - 4.50Eur (plaćanje na llicu mesta)
 
Hotel Galeb 2/3*
Hotel Galeb*** je udaljen oko 200 metara od peskovite plaže u Čanju, dužine 1.500 metara koja se smatra jednom od najlepših u Crnoj Gori. Hotelski kompleks se sastoji iz glavne zgrade i depadansa hotela. Kvalitet smeštaja i ljubazno osoblje kao i izuzetna mediteranska hrana čine hotel Galeb omiljenim mestom za odmor sa tradicijom dugom 28 godina. Glavna zgrada je kompletno renovirana za sezonu 2019. godine.
Hotel raspolaže sa 2 dvokrevetne i 17 trokrevetnih soba. Depadans hotela raspolaže sa 12 trokrevetnih, 11 četvorokrevetnih soba i 3 dupleksa/apartmana koji se sastoje od dve odvojene sobe sa 5 ležaja, kupatilom i velikom terasom.
Svaka soba u hotelu i depadansu ima klima uređaj (korišćenje je uključeno u cenu), terasu (osim 4 dvokrevetne sobe u glavnoj zgradi, koje su bez terase), mini bar/frižider, kupatilo sa osnovnim toaletnim priborom i fenom za kosu, besplatan WiFi, SATV. U depadansu se nalazi i mini-market, kao i kafić sa brzom hranom. Na upit se može dobiti dečiji krevetac koji se ne naplaćuje. Sobe se čiste svakodnevno, peškiri se menjaju svaki drugi dan, a posteljina po potrebi.
U predivnom ambijentu otvorene restoranske terase sa pogledom na Čanjsku uvalu hotel Galeb Vam nudi raznovrsna jela domaće kuhinje sa svim ukusima i mirisima mediteranskog podneblja. Gosti se anketiraju i bira se jedno jelo po anketi danas za sutra (izbor od dva jela, uz švedski sto za doručak - raznovrsna ponuda slatkog doručka i toplih napitaka).
Hotel ima obezbeđen parking za svoje goste, koji se dodatno ne naplaćuje.
GPS koordinate: 42.164147, 18.998516

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/canj-letovanje#sigProIda53a857850

 

CENOVNIK U PRIPREMI
 
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
smeštaj u sobi na bazi polupansiona (doručak/večera).
 
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
prevoz
boravišnu taksu-plaća se na recepciji dnevno po osobi: odrasli 1.00Eur , deca do 18 god. 0.50Eur.
 
POPUSTI:
dete do 4 god. GRATIS (u zajedničkom ležaju bez ishrane)
dete 4-12 god. u zajedničkom ležaju plaćaju 50% od cene
dete 4-12 god. u sopstvenom ležaju plaćaju 70% od cene
 
USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.
 
NAČIN PLAĆANJA:
prilikom rezervacije plaća se 30% od vrednosti aranžmana, ostatak 15 dana pred put ili čekovima građana do 31.12.2021. godine (30-ti u mesecu)
administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije do 31.12.2021. godine, pri čemu je korisnik usluga je dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Organizatoru Rešenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator), overen i potpisan od strane poslodavca
platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American)

 Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja organizatora San Marco travel, licenca OTP 25/2019

Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 16:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait