Dominikanska republika

CENOVNIK U PRIPREMI

Bele peščane plaže, impresivni planinski lanci isprepleteni spektakularnim rekama i vodopadima, jezera sa slanom vodom i egzotični biljni i životinjski svet samo su deo atrakcija Dominikanske Republike. Bilo da tražite zabavu, odmor ili nešto novo, Dominikana nudi sve. Egzotična, tropska i prirodna, Punta Cana, smeštena na istočnoj strani ostrva, je pravi raj za zaljubljenike u prirodu i jedna od najpopularnijih destinacija za odmor.

POLAZAK:   /

POVRATAK: /

12 dana/11 noći

1. dan BEOGRAD – PARIZ – PUNTA KANA

Dolazak na aerodrom dva sata pre leta za Pariz AF6291 u 06:40. Sletanje u 09:20 i nastavak letom AF968 za Punta Kanu u 13:35. Sletanje u 17:50 po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smeštaj. Večera. Noćenje.

2.- 10. dan PUNTA KANA

Boravak u izabranom hotelu na bazi „all inclusive“ usluge.

11. dan PUNTA KANA - PARIZ

Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Čekiranje na let za Pariz AF741 u 18:25. Noćni let sa obrocima.

12. dan PARIZ – BEOGRAD

Sletanje u 11:20. Nastavak za Beograd letom AF6292 u 20:35. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 22:55.

NAZIV HOTELA

/

WHALA! BAVARO ***

/

VISTA SOL PUNTA CANA****

/

GRAND BAHIA PRINCIPE TURQUESA ****+

/

GRAND BAHIA PRINCIPE BAVARO ****+

/

Mogućnost rezervacije drugih hotela i termina na upit!

Cena uključuje: avio prevoz, povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom), 10 noćenja na bazi “all inclusive” usluge (doručak/ručak/večera-švedski sto) u izabranom hotelu, organizaciju i realizaciju putovanja.

Cena ne uključuje: aerodromske takse (cca 357 € - plaćaju se uz aranžman u agenciji), ulaznu i izlaznu taksu od 30 $ (plaća se na aerodromu u Punta Kani), putno osiguranje, fakultativne izlete i ostale nepomenute usluge.

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na put.

Grand Bahia Principe Bavaro *****

Predivan hotel, nalazi se na prelepoj Playa Bavaro. Aerodrom Punta Cana je udaljen oko 30 minuta. 

Lokacija: plaža Bavaro, 40 km od aerodroma. Sobe su veoma komforne, imaju kadu/tuš, WC, kadu sa hidromasažerima, fen, klimu, ventilator na plafonu, sef na iznajmljivanje, telefon, sat TV, kutak za sedenje i balkon/terasu.

Hotelski sadržaj: Kompleks se sastoji od hotela Grand Bahia Principe Bavaro i Grand Bahia Principe Punta Cana, gosti hotela GBP Bavaro mogu koristiti sadržaje susednog hotela GBP Punta Cana bez nadoknade (osim glavnog restorana).

Gostima je na raspolaganju 11 odličnih restorana, 9 barova, 2 bazena sa barom na bazenu, celodnevna animacija, pozorisne predstave, diskoteka, mini klub... Tokom celog dana saobraća autobus koji vas može prevesti u bilo koji deo kompleksa. Ishrana na bazi AI - sve uključeno.

Web:

www.bahia-principe.com

Whala! Bavaro ***

Lokacija: na samo nekoliko metara od čuvene plaže Bavaro. Sobe: Ukupno 150 soba (36 standard soba, 89 superior soba i 25 suite). Hotelski sadržaj: Komforan hotel raspolaže sa 2 restorana, 3 bara i 3 otvorena bazena. Ishrana na bazi AI - sve uključeno.

Web:

http://www.whalabavaro.com/en/

Vista Sol Punta Cana ****

Lokacija: plaža Bavaro; Sobe: raspolaže sa 471 sobe ; svaka soba ima TWC, fen, SAT-TV, klimu, telefon, sef, kafe aparat, internet (doplata na licu mesta) balkon ili terasu. Hotelski sadržaj: 4 restorana, 5 barova, veliki otvoreni bazen, dečije igraliste, fitnes centar, beauty salon, masažu, sportovi na vodi. Ishrana na bazi AI - sve uključeno. 

Web:

http://www.vistasolpuntacana.com/english

Grand Bahia Principe Turquesa *****

Lokacija: plaža Bavaro. Sobe: 502 sobe su veoma komforne, imaju kadu/tuš, WC, kadu sa hidromasažerima, fen, klimu, ventilator na plafonu, sef na iznajmljivanje, telefon, sat TV, kutak za sedenje i balkon/terasu. Hotelski sadržaj: rizort se sastoji od 502 sobe, 1 otvorenog bazena, 3 restorana, 5 barova i diskoteke, animacija, mini klub... Ishrana na bazi AI – sve uključeno.

Web:

http://www.bahia-principe.com/en/resorts-in-dominican-republic/resort-turquesa/

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

Opšti uslovi putovanja turističke agencije TTC Top Travel Centar su sastavni deo ovog programa. OTP 41/2013, od 05.06.2013. god

Big Star Travel je ovlašćeni subagent.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait