SKIATOS LETO 2023

SKIATOS 2023 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Ostrvo Skiatos - mali ostrvski raj, najatraktivnije i najposećenije ostrvo severnih Sporada – grupe ostrva u Egejskom moru koju čine: Skiatos, Skopelos, Alonisos i Skirios. Celo ostrvo Skiatos je prekriveno gustom borovom šumom i maslinovim drvećem. Udaljeno je 85 km od grada - luke Volos. Dugačko je 12 a široko 6 kilometara. Skiatos ima 65 predivnih plaža od kojih su neke poznate kao najlepše plaže u Grčkoj: Lalaria, Koukounaries…
Skijatos je najzapadnije ostrvo severnih Sporada. Skijatos je relativno malo ostrvo, zauzima svega50 km2. Međutim, uprkos veličini, Skijatos ima čak 65 plaža. Sa Skijatosa se vidi ostrva Skopelos i Euboea, a po lepom vremenu i Skiros. Većina teritorije Skiatosa je prekrivena divnim i mirisnim borovim šumama.Peščana plaža Kukunaries, duga dva kilometra, po mnogima je jedna od najlepših na Mediteranu... I među 10 najlepših na svetu.
Vromolimnos je plaža na koju rado svraća mlađa populacija, jer je tokom celog dana uživanje na njoj obogaćeno zvucima pažljivo birane muzike... Ljubiteljima talasa preporučuje se plaža Elias s peščanim dinama i bezbednim prilazom moru...
Osim nabrojanih, veoma su posećene i plaže Banana, Lalarija, Kastro i Mandraki. Ostrvo Skiatos nudi i brojne mogućnosti za dobru zabavu. Tenis klub, škola jahanja i ronilački klubovi na usluzi su turistima tokom celog dana.

Skiatos važi za mondensko ostrvo, ali sa vrlo pristupačnim cenama. Iako dugačak samo 14 km, poznat je po velikom broju prelepih plaža (zvanično 66), kako u blizini grada, tako i na severozapadnoj nenaseljenoj strani ostrva Skiatos. Zajedno sa ostrvima Skopelos i Alonisos, Skiatos je deo Marina nacionalnog parka, u kojem žive mnoge retke životinjske vrste, medju kojima su najpoznatije mediteranske foke. Grad Skiatos je tipičan ostrvski gradić sa mnoštvom prodavnica, taverni, barova, marinom i sjajnom noćnom zabavom. Kretanje po ostrvu Skiatos je zasnovano na izvanredno organizovanom i veoma jeftinom autobuskom prevozu na svakih petnaestak minuta, od ranog jutra pa do kasnih večernjih sati. Grad Skiatos je tipičan ostrvski gradić sa mnoštvom prodavnica, taverni, barova, marinom i sjajnom noćnom zabavom.
Zahvaljujući holivudskom filmu „Mama mia“ (2007), koji je postigao svetski uspeh, lepote Skiatosa postale su dostupne ljubiteljima netaknute prirode širom sveta...
Posetioci ostrva Skiatos su uglavnom kulturni i obrazovaniji turisti iz celog sveta, zato ovde gotovo da i nema incidenata, pa nije ni čudo što je sam Džordž Buš stariji letovao na ovom ostrvu. Sa istoka najpoznatiji gosti bili su Vladimir Putin i Abramovič. Sve ovo dalo je dodatni šmek ionako odličnoj destinaciji.Sve ovo čini Skiatos, više nego atraktivnom destinacijom, zelenilo, plaže, predeli netaknute prirode urbanog mesta sa svim neophodnim sadržajima i razvijenom infrastrukturom, ali pre svega sofisticirani gosti i uvek zadovoljni domaćini, dovoljni su preduslovi za nezaboravno letovanje. Ostalo je sve na vama, pa čak i ako je smeštaj skromniji, svi ostali sadržaji vas pokreću ka dobrom provodu i totalnom opuštanju.

Pogledajte našu ponudu SKIATOS 2023. Provedite LETO 2023 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust SKIATOS može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2023. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika SKIATOS 2023. Naš program SKIATOS LETO 2023 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. 
Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait