ALPE D' HUEZ ZIMA 2018

ALPE D' HUEZ - NAJPOVOLJNIJE CENE

Skijajte u jednom od najpoznatijih francuskih skijališta - Alpe d'Huez-u. Na 10.000 hektara površine skijaške oblasti "Grand Domaine", prostiru se veoma raznovrsnе ski staze ukupne dužine 238 km, koje omogužavaju uživanje svima, od skijaša početnika do onih najiskusnijih. Sa najvišeg vrha Pic Blanc, na 3330 m/nv, odakle se pruža veličanstveni panoramski pogled na okolne planisnke vrhove i susedno skijalište Les 2Alpes, imaćete priliku da se skijate najdužom crnom staza na svetu "Sarenne", dugačkom čak 16 km. Izuzetna visina ski centra omogućava sneg prvoklasnog kvaliteta i jako duge skijaške staze, kojima se reko koje skijalište može pohvaliti, a glečersko sijalište, kao i preko 700 topova za veštački sneg, dodatno garantuju dobro skijanje u svim vremenskim uslovima od rane zime do kasnog proleća.

Dva snowparka, osvetljena staza za noćno skijanje, otvoreni bazen sa toplom vodom, ograđena skijaška područja za decu i staza za spust sankama, dodatno upotpunjuju ponudu ovog ski centra.

Iz donjeg menija izaberite termin putovanja (klikom na termin otvoriće se detalji putovanja)

OPIS SMEŠTAJA

Rezidencija D'Huez je apartmanskog tipa i raspolaže studijima ili apartmanima za smeštaj 4 do 7 osoba. Svi apartmani ili studija imaju potpuno opremljenu kuhinju sa električnim šporetom, frižiderom, mašinom za sudovem, mikrotalasnom rernom, aparatom za kafu. Kupatilo i toalet su odvojeni. Svi imaju balkon okrenut prema istoku ili zapadu.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/francuska-zima-alpe-d-huez#sigProId73a764a03a


Studio za 4 osobe površine 22 do 28 m²
Dnevna soba je sa krevetom na razvlacenje, a u ulaznom delu studija je krevet na sprat.

Apartman za 4 - 5 osoba površine 28 m² - dvoprostorni
Dnevna soba je sa krevetom na razvlacenje. Spavaća soba sa krevetima na sprat i petim krevetom na izvlačenje.

Apartman za 6 osoba površine  31 m² - dvoprostorni
Dnevna soba je sa krevetom na razvlacenje. Spavaća soba sa jednim francuskim ležajem. U ulaznom delu apartmana je krevet na sprat.

Apartman za 6 - 7 osoba površine od 35 do 45 m² - troprostorni
Dnevna soba je sa krevetom na razvlacenje. Prva spavaća soba sa jednim francuskim ležajem. Druga spavaća soba sa krevetima na sprat i sedmim krevetom na izvlačenje.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Skibus, licenca OTP 45/2012.

 Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
10:00 do 18:00
Subotom
10:00 do 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait