ISOLA 2000 i AURON ZIMA 2018

ISOLA 2000 & AURON - NAJPOVOLJNIJA CENA

Sedmodnevni program u Isoli i Auronu, dva skijališta južnih Alpa, koje odlikuje mnogo snega i sunca i sa čijih vrhova se na horizontu može videti Mediteran. U ovom sedmodnevnom skijaškom programu imaćete prilike da 4 dana skijate u ski centru Isola 2000, a 2 dana u ski centru Auron, na ukupno 255 km uređenih ski staza, da posetite čuveni Mote Carlo i da prošetate u Nici dugom promenadom pokraj Sredozemnog mora..

Iz donjeg menija izaberite termin putovanja (klikom na termin otvoriće se detalji putovanja)!

OPIS SMEŠTAJA

U samom centru naselja Isola na 2000 metara nadmorske visine nalaze se apartmani Isola 2000. Odlikuje ih fantastičan položaj i neposredna blizina svih turističkih sadržaja. Udaljenost do prve staze je 100 metara, do najbliže prodavnice takodje, a do prvog ski lifta je 150 metara.

Opis apartmana:
Svaki apartman poseduje kuhinju sa električnim šporetom, frižider, mašinu za pranje sudova, kupatilo i telefon. Deo apartmana poseduje i balkon.
Četvorokrevetni studio
dnevna soba sa krevetom na razvlačenje za dvoje ili dva odvojena kreveta i mali odvojeni deo sa sa dva kreveta na sprat. Ukupna površina apartmana je 23 m2.
Šestokrevetni studio dve sobe
Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje za dvoje, druga soba sa krevetom na razvlačenje za dvoje, i mali odvojeni deo sa dva kreveta na sprat. Ukupna površina apartmana je 30 m2.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/francuska-zima-isola-auron#sigProIdd3bc534d5e

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Skibus, licenca OTP 45/2012.

Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
10:00 do 18:00
Subotom
10:00 do 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait