MAURIENNE ZIMA 2022

MAURIENNE 2022 - NAJPOVOLJNIJE CENE

U periodu 27. januara do 06. februara 2018. iskoristite priliku da budete u ski ekspediciji jedinstvenog SkiBus-ovog desetodnevnog apsolutno skijaškog programa - SkiTour de France - Maurienne. Prođite na skijama većinu skijališta u dolini Maurienne, skijajući u ski centrima: Val Cenis, Aussois, La Norma, Valfrejus i Bonneval sur Arc. Takođe, preko Orelle-a može se jedan dan skijati u čuvenom Val Thorensu - 3 Doline, uz malu doplatu skipasa.

Smeštaj je na bazi 10 noćenja u ski centru Val Cenis (skijalište ima 125 km ski staza) u rezidencijama "Balcons le Haut" 3* ili "Balcons de Val Cenis Village" 4* koje se nalaze nedaleko od cetra Lanslevillarda, od prodavnica i restorana. Od gondole Val Cenis le Haut su udaljene manje od 200 m a sto toliko i od kuglane i sportskog centra sa klizalištem i zatvorenim bazenom. Iz rezidencije se izlazi na skijama, a u povratku udaljenost od 200 m se skraćuje korišćenjem malog ski lifta.

Ukoliko imate želje za beskrajnim skijanjem, energije da iskijate čak 6 odličnih francuskih ski centara i izazov vam je da obiđete ogromna planinska pronstranstva, ovo je idealan program za vas.

CENOVNIK U PRIPREMI

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait