ORELLE ZIMA 2018

ORELLE 2018 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Skijajte u čuvenom Val Thorensu, skijalištu koje predstavlja krov Evrope, snežnom biseru francuskog i svetskog skijanja. Uživajte u skijaškoj obećanoj zemlji na preko 150km ski staza. Smeštaj se nalazi u naselju Orelle, u apartmanskom naselju vrhunskog kvaliteta od koga do vrhova Val Thorensa prevozi čuvena gondola Les Troes Valles Express (za svega 12 minuta).
Apartmansko naselje se sastoji od dvokrevetnih, četvorokrevetnih, šestokrevetnih i osmokrevetnih apartmana vrhunskog kvaliteta, a gostima su na rapolaganju i mnogi dodatni sadržaji koje ovaj smeštajni kompleksa nudi. 

Iz donjeg menija izaberite termin putovanja (klikom na termin otvoriće se detalji putovanja)!

OPIS SMEŠTAJA

Apartmansko naselje Orelle se nalazi u malom francuskom selu Orelle, koje je locirano u podnožju Tri Doline, sa druge strane padine u odnosu na skijalište. Naselje se nalazi na svega 3 minuta vožnje SkiBusom do početne stanice gondole Troies Valles Express, koja vodi do samog skijališta Val Thorensa (izlazi se na vrh Caron za svega 12 minuta). Stanica busa se nalazi odmah ispred recepcije apartmanskog naselja.

U ponudi smeštaja su dvokrevetni, četvorokrevetni, šestokrevetni i osmokrevetni apartmani opremljeni kvalitetnim nameštajem. Svaki apartman poseduje sopstvenu skijašnicu. U okviru kompleksa se nalazi luxuzni spa centar, velika prodavnica, bar, prostor za organizovane programe i žurke..

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/francuska-zima-orelle#sigProId082240378d

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Skibus, licenca OTP 45/2012.

Big Star Travel je ovlašćeni posrednik. 

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
10:00 do 18:00
Subotom
10:00 do 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait