PARADISKI  ZIMA 2018

PARADISKI 2018 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Skijajte  u jednom od najvećih ski centara u Francuskoj na 425 km staza.  Paradiski je mega ski kompleks koga čine dve ski regije La Plagne i Les Arcs povezane jedinstvenom double-decker gondolom kapaciteta od čak 200 ljudi. Velelepni pogled iz gondole na Ponthurin dolinu sa 380 m visine, čak i one najravnodušnije ostaviće bez daha.

Kao rezultat trenda povezvanjanja ski centara u jedan izuzetno veliki skijaški sistem, trenda koji pogotovu vlada u Francuskoj, u srcu Savoia, nastao je Paradiski, sistem koji povezuje tri skijaška područja: La Plagne, Peisey-Vallandry i Les Arcs.

Faktički skijalište je nastalo 2003. godine kada su La Plagne i Les Arcs povezani žičarom Vanoise Express jednom od najvećih i najmodernijih žičara. U pitanju je jedinstvena na svetu double-decker gondola, kapaciteta od čak 200 ljudi, koja u 4 minuta vožnje premošćuje 1800m, brzinom od 12.5 m/s.

Iz donjeg menija izaberite termin putovanja (klikom na termin otvoriće se detalji putovanja)

OPIS SMEŠTAJA

Skijalište Les Arcs čini polovinu ski domena Paradiski, sa 200 km ski staza. Sastoji se od 5 naselja: Bourg Saint MauriceArc 1600Arc 1800Arc 1950 i Arc 2000.
Arc 2000 je naselje skijališta Les Arcs sa najvećom nadmorskom visinom od 2000m koje se nalazi ispod vrha "Aiguille rouge"  3226m/nv - najviše tačke cele ski oblasti Paradiski na kojoj se može doći na skijama. Samim tim naselje Arc 2000 se nalazi na idealnoj poziciji u odnosu na skijalište. Karakterišu ga modernistička arhitektura, hoteli i brojni chaleti, kao i dućani, kafei i ostali prateći sadržaj. Restorani i supermarketi se nalaze u neposrednoj blizini.

Arc 2000  apartmani - opis apartmana: 
U centralnoj prostoriji se nalazi krevet na razvlačenje, kompletno opremljena kuhinja sa šankom, mašinom za pranje sudova, šporetom, frižiderom, posuđem. U ulaznom delu studia nalazi se krevet na sprat ispod koga se nalazi i peti krevet na izvlačenje. U svakom studiu se 

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/francuska-zima-paradiski#sigProId1e65a11e4d

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Skibus, licenca OTP 45/2012.

Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
10:00 do 18:00
Subotom
10:00 do 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait