PORTES DU SOLEIL ZIMA 2022

PORTES DU SOLEIL - NAJPOVOLJNIJE CENE

Chatel - Portes du Soleil - priuštite sebi nezaboravno zimovanje na padinama veličanstvenog Mont Blanca i u jednom programu skijajte u dve države, Francuskoj i Švajcarskoj. Fascinantni predeli, obilje snega po kojima je poznata ova regija zbog mikroklimatskih uslova stvorenih usled blizine Mont Blanca, kao i nesaglediva skijaška prostranstva, neće ravnodušnim ostaviti ni one koji u svojim nogama imaju veliki broj skijaških destinacija.

Sedmodnevni ski aranžman u jednom od najvećih svetskih ski domena - Portes du Soleil, koji u svojoj regiji sadrži čak 12 gradića Francuske i Švajcarske i poznata skijališta Chatel, Avoriaz, Morzine, čineći ski regiju koja obuhvata neverovatnih 650 km ski staza (pokriva ogoman prostor koji leži na teritorijama država Francuske i Švajcarske). Paket uključuje prevoz, sedmodnevni smeštaj i skipas. Smeštaj je apartmanskog tipa, a nalazi se u francuskom gradiću Chatel. Osnovni skipas važi za oblast Chatel (130km ski staza - 57 ski liftova i 69 ski staza) uz mogućnost doplate skipasa za ceo skijaški domen Portes du Soleil.

 CENOVNIK U PRIPREMI

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait