VAL CENIS ZIMA 2018

VAL CENIS - NAJPOVOLJNIJE CENE

Ski centar Val Cenis (sa 125 km ski staza) se nalazi neposredno uz italijansku granicu, 30-tak kilometara po izlasku iz tunela Frejus. Ovaj ski centar je poznat po raznovrsnim ski stazama, kako za početnike, tako i za odlične skijaše. Celo naselje je pešačka zona i samim tim predstavlja pravi ″Raj″ za porodice.
Smeštaj je na bazi paketa: 7 noćenja u izabranom apartmanu + 6-dnevni skipas +  autobuski prevoz.

Ukoliko imate želje za beskrajnim skijanjem, energije da iskijate čak 6 odličnih francuskih ski centara i izazov vam je da obiđete ogromna planinska pronstranstva, ovo je idealan program za vas.

Iz donjeg menija izaberite termin putovanja (klikom na termin otvoriće se detalji putovanja)

OPIS SMEŠTAJA

Apartmanska rezidencija Les Balcons de Val Cenis le Haut se nalazi nedaleko od cetra Lanslevillarda, od prodavnica i restorana, udaljena 200 metara od gondole Val Cenis le Haut i sto toliko od kuglane i sportskog centra sa klizalištem i zatvorenim bazenom. Rezidencija je izgradena u tradicionalnom stilu, a apartmani su od dvoprostornog za 4-6 osoba, do petoprostornog za 12-15 osoba, prostrani i svi sa kompletno opremljenom kuhinjom, mašinom za sudove i TV-om. Svi apartmani imaju balkon.

Na raspolaganju gostima, pored recepcije je ostava za skije, ostava za prtljag, fitness sala i sauna, kao i besplatno korišcenje bazena u sportskom centru (kapa za kupanje obavezna). Garaža se posebno plaća. Posteljina i peškiri (1 komplet po osobi nedeljno) uključeni u cenu.

Wi-Fi besplatan u apartmanima.

Opis apartmana:

 - Apartman Family za 4-6 osoba: cca 36 m2, troprostorni: ležaj na razvlacenje u dnevnom boravku za dve osobe + francuski ležaj ili dva odvojena ležaja u spavacoj sobi + mala soba sa dva odvojena kreveta ili krevetima na sprat, opremljena kuhinja sa mašinom za sudove, kupatilo sa kadom, odvojeni WC, balkon.

 - Apartman 3P za 4-6 osoba: cca 38 m2 troprostorni: ležaj na razvlacenje u dnevnom boravku za dve osobe + francuski ležaj ili dva odvojena ležaja u spavacoj sobi, druga soba sa dva kreveta, opremljena kuhinja sa mašinom za sudove, kupatilo sa kadom, odvojeni WC, balkon.

 - Apartman 3P 5/7 za osoba: Duplex cca 49 m2 troprostorni: ležaj na razvlacenje u dnevnom boravku za dve osobe + francuski ležaj ili dva odvojena ležaja u spavacoj sobi + soba na gornjem nivou sa tri kreveta, opremljena kuhinja sa mašinom za sudove, kupatilo sa kadom, odvojeni WC, balkon.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/francuska-zima-val-cenis#sigProId4d27c7ceff

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Skibus, licenca OTP 45/2012.

Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
10:00 do 18:00
Subotom
10:00 do 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait