HANIOTI LETO 2023

HANIOTI 2023 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Poznato letovalište koje se nalazi na poluostrvu Kasandra, prvom prstu poluostrva Halkidiki, 100 km od Soluna. U centru Haniotija se nalazi veliki trg pun zelenila koji je u večernjim časovima centar zbivanja. Na trgu i oko njega smeštene su brojne prodavnice, taverne, restorani, picerije, barovi i suvenirnice. Hanioti ima veliku peščanu plažu, oivičenu parkom punim zelenila, na kojoj se mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani. U mestu postoji ambulanta, pošta, supermarketi, poslastičarnice..

Hanioti je malo i živopisno mesto na Halkidikiju, na prvom prstu, Kasandri. Hanioti karakterišu predivne peščane plaže, okružene bujnom mediteranskom vegetacijom. Voda u Haniotiju je blistavo čista i topla. Pored prelepe plaže, šetališta pored mora, glavnog trga kao centra zbivanja, tu su i brojne taverne, restorani, picerije, kafići i diskoteke koje obećavaju odličan noćni provod u Haniotiju.Prema predanju, mesto Hanioti je dobilo ime po svom prvom stanovniku, koji se nastanio na 2 km od sadašnjeg centra sela, a došao je sa Krita (Hania). Središte Haniotija je do 1955. bilo smešteno na tom mestu. Hanioti se nalazi na svega 100 km jugoistočno od Soluna, do kojeg se stiže za sat vožnje.
Hanioti je tiho i lepo turističko mesto, te je idealno za porodičan odmor. Na plažama se nalazi pesak ili vrlo sitan šljunak, a čisto i toplo more ima predivnu tirkizno plavu boju. Lepo uredjeni park se nalazi neposredno uz samu plažu. Lepo održavano zelenilo i palme u parku ne mogu nikoga da ostave ravnodušnim. Kada su velike vrućine na plaži, zaklon od Sunca uvek se može pronaći u prirodnoj hladovini ovoga parka. Veliki broj hotela i vila sa apartmanima pruža usluge u Haniotiju. Ovo letovalište može da ponudi raznovrsne i vrlo zanimljive turističke sadržaje. Postoji mnoštvo restorana i tradicionalnih taverni, osim toga tu je i mnoštvo savremenih barova, kao i noćnih lokala. U svojoj ponudi Hanioti nudi prednosti velikog svetskog centra, uz prelepu prirodu sa mnogo zelenila i za Halkidiki karakteristično kristalno čisto more. Osim toga ljubazni grčki domaćini su nadaleko poznati po svojoj srdačnosti i toplini, što stvara realne pretpostavke da ćete doživeti nezaboravan odmor koji ćete dugo pamtiti. Hanioti je lepo i mirno turističko mesto, izvanredno za porodičan odmor. Plaže u Haniotiju su prekrivene peskom ili vrlo sitnim šljunkom, a more prelepe tirkizno plave boje, čisto i toplo.

Pogledajte našu ponudu HANIOTI 2023. Provedite LETO 2023 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust HANIOTI može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2023. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika HANIOTI 2023. Naš program HANIOTI LETO 2023 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela po najpovoljnijim cenama. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait