KALITEA LETO 2023

KALITEA 2023 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Kalitea (u prevodu “lep pogled”) je dobila ime po prelepim vidikovcima koje poseduje. Nalazi se na oko 80km udaljenosti od Soluna, na unutrašnjem delu poluostrva Kasandra. Kalitea je jedno od najpoznatijih letovališta na ovom poluostrvu. Prostrane prelepe plaže sa kristalno čistim morem čine da ovo mesto bude pravi izbor za odmor. Boravak u ovom mestu upotpunjuje i veliki izbor restorana, taverni, kafića na prelepim vidikovcima, butika, prodavnica, zlatara…

Takođe, Kalitea je mesto idealno za mlade i one koji se tako osećaju, jer poseduje najpopularnije diskoteke i klubove na Halkidikiju, nadaleko poznate po dobrom provodu.

Kosmopolitsko letovalište na poluostrvu Kasandra - Kalitea se nalazi na oko 80km od Soluna i jedno je od najpoznatijih i najatraktivnijih letovališta na Kasandri. Kalitea nudi sve što je potrebno za dobar provod i relaksaciju, a u potpunosti je prilagođena svim potrebama turista. U centralnoj pešačkoj zoni mesta Kalitea kao i širom mesta pronaćićete veliki broj prodavnica, restorana, kafića sa letnjim baštama, taverni, rent-a-kar agencija, a pored toga tu su pošta, banka, apoteka…

Kalitea je poznata po lepim prostranim plažama sa kristalno čistim morem, iznad kojih se nalazi vidikovac sa parkom i predivnim pogledom po čemu je i mesto dobilo ime (Kalitea – lep pogled). Posebno se izdvaja istoimena plaža Kalitea koja se nalazi u blizini mesta. To je jedna od najposećenijih plaža sa predivnim sitnim peskom zlatne boje, gde možete uživati u suncu i toplom moru pod velikim suncobranima. Ako želite dobar noćni provod, uživanje u muzici i ples do jutra. Kalitea je pravo mesto za Vas jer poseduje najpopularnije diskoteke, barove i klubove na Halkidikiju, čuvene po dobrom provodu. Takođe, tu se nalazi i nekoliko važnih arheoloških lokaliteta, kao što su antički hramovi posvećeni Dionisu i Zevsu. U Kalitei će svako pronaći nešto za sebe.

Pogledajte našu ponudu KALITEA 2023. Provedite LETO 2023 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust KALITEA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2023. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika KALITEA 2023. Naš program KALITEA LETO 2023 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait