NEA KALIKRATIA LETOVANJE

NEA KALIKRATIA - NAJAM APARTMANA

CENOVNIK U PRIPREMI  nea kalikratia leto cene

Apartmani FILINA

Apartmani Filina se nalaze u stambenoj zgradi u prvom redu do mora. Od plaže su udaljeni 50 metara i oko 300 metara od centra mesta. Kuća raspolaže sa jednim četvorokrevetnim duplexom na prvom spratu i dva apartmana u prizemlju (trokrevetnim i četvorokrevetnim). Smeštaj je potpuno nov, lepo uređen. Sve smeštajne jedinice imaju pogled more. U prizemlju ima dva apartmana. Oba apartmana su u odnosu na nivo ulice niži za 3 stepenika (pogledati fotografije).
Struktura apartmana 1: raspolaže singl ležajem u sobi i jednim duplim krevetom u kuhinji. Čajna kuhinja ima mali šporet sa dve ringle i rernom i opremljena je samo osnovnim priborom za pripremanje hrane.
Struktura apartmana 2: se sastoji od sobe u kojoj ima jedan singl i jedan dupli krevet.Čajna kuhinja ima mali šporet sa dve ringle i rernom i opremljena je samo osnovnim priborom za pripremanje hrane.
Ispred apartmana se nalaze stolovi i stolice. Oba apartmana imaju pogled more.
Struktura apartmana 3: se nalazi na prvom spratu, sastoji se od dve sobe, kuhinje, kupatila i balkona sa pogledom na more (četiri singl ležaja po dva u svakoj spavaćoj sobi).
Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, internet wireless. Apartmani nemaju obezbeđeno parking mesto.
Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude)!
 
Udaljenost od glavne plaže: 50 metara
Wi-Fi: ima Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: prizemlje i prvi sprat
 

Apartmani ANGELOS

Smeštajni objekat se nalazi nadomak centra u Nea Kallikratiji i na oko 130 metara od gradske plaže. Apartmani se nalaze na trećem spratu, gledaju u pravcu centra Nea Kallikratije i u pravcu mora. Smeštajni objekat ima lift.
Struktura apartmana 1: apartman se sastoji od dnevnog boravka i kuhinjskog dela u kome se nalazi veliki šporet, veliki frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom i u kome se nalaze dva kauča na razvlačenje, i spavaćom sobom koja raspolaže sa francuskim ležajem.
Struktura apartmana 2: apartman se sastoji od dnevnog boravka i kuhinjskog dela ku kome se nalazi veliki šporet, veliki frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom i u kome se nalaze dva kauča na razvlačenje, i spavaćom sobom koja raspolaže sa francuskim ležajem. Kupatilo ima kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, internet wireless. Oba apartmana imaju terasu sa pogledom na ulicu, a apartman broj 2 je sa pogledom na more u daljini. Apartmani nemaju obezbeđeno parking mesto.
Napomena: Šesta osoba može da spava na pomoćnom ležaju.
 
Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude)!
 
Udaljenost od glavne plaže: 130 metara
Wi-Fi: ima Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: treći sprat
Lift: ima lift

 

Apartman ARES

Smeštajni objekat se nalazi na oko 200 metara od gradske plaže i 100 metara od centra Nea Kallikratije. Supermarket i pekara se nalaze na oko 50 metara od apartmana. Apartman se nalazi na drugom spratu.
Struktura apartmana:iz predsoblja se ulazi čak u četiri sobe (tri spavaće i jednu dnevnu sobu), kuhinju i kupatilo. Svaka soba je predviđena za smeštaj po dve osobe. Svaka soba ima izlaz na veliku terasu sa koje se može videti more. Kuhinja je opremljena sa velikim šporetom, velikim frižiderom. Dnevna soba ima jedan kauč na razvlačenje i TV. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Apartman je klimatizovan i ima wifi. Smeštajni objekat nema obezbeđeno parking mesto.
Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude)!
 
Udaljenost od glavne plaže: 200 metara
Wi-Fi: ima Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: drugi sprat

 

Apartman ZOI

Apartman se nalazi u centru Nea Kallikratije, uprvoj liniji kuća do gradske plaže. Supermarket, pekara i zelena pijaca nalaze se u blizini vile.
 Struktura apartmana: apartman se sastoji iz spavaće sobe gde se nalaze francuski ležaj i jedan kauč na razvlačenje, odvojenom kuhinjom u kojojse nalazi jedan kauč na razvlačenje. Kuhinjski deo sadrži veliki šporet, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo je malo i nema kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Apartman ima TV prijemnik sa grčkim kanalima i prostranu terasu sa direktnim pogledom na more (plažu). Apartman se nalazi na prvom spratu, poseduje klima uređaj, internet wireless i nema obezbeđeno parking mesto.
Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma. Peta osoba u apartmanu može da bude dete do 12 godina.
 
Udaljenost od glavne plaže: na plaži
Wi-Fi: ima Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: prvi sprat

 

Apartmani VASILIKI

Smeštajni objekat nalazi se u centru Nea Kallikratije na oko 130 metara od gradske plaže. Apartmani se nalaze na prvom spratu, gledaju u pravcu centra Nea Kallikratije.
 Struktura apartmana br.3: apartman se sastoji od dnevnog boravka i kuhinjskog dela u kome se nalazi mali šporet sa dve ringle i rernom, frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom i u kome se nalazi jedan kauč i jedan singl ležaj, i spavaćom sobom koja raspolaže sa singl ležajem i francuskim ležajem.
 Struktura apartmana br.4: apartman se sastoji od dnevnog boravka i kuhinjskog dela u kome se nalazi mali šporet sa dve ringle i rernom , frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom i u kome se nalazi jedan kauč, i spavaćom sobom koja raspolaže sa singl ležajem, francuskim ležajem i jednim kaučem. Kupatilo ima kadu.
 Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, internet wireless. Oba apartmana imaju terasu sa pogledom na ulicu. Nemaju obezbeđeno parking mesto.
 
Udaljenost od plaže: 130m
Wi-Fi: ima Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: prvi sprat

 

Vila ARTEMIDA

Apartmani Artemida nalaze se na oko 300 metara od glavne plaže i na oko 120 metara od divlje plaže, od centra mesta na oko 700 metara.
Oba apartmana su na prvom spratu, imaju zajednička ulazna vrata i zajednički predprostor. Oba apartmana se sastoje od sobe, kuhinjskog dela, kupatila i terase. Apartmani imaju TV sa srpskim kanalima i klimatizovani su. Nemaju obezbeđeno parking mesto i nemaju internet wireless. Apartmani su renovirani prošle godine sa novim nameštajem.
Apartman 1
Struktura apartmana (1/2+2app): u sobi ima dva kauča (100x190) i dva pomoćna ležaja (90x190). Kuhinjski deo ima frižider, mali šporet sa 3 ringle i rernom, sudoperu, elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Terasa ima pogled na park i na more (u daljini).
Apartman 2
Struktura apartmana (1/3 app): u spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj i singl ležaj. Kuhinja je mala, u njoj se nalazi mali šporet sa dve ringle i rernom, frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Apartman ima veliku terasu sa pogledom na park i na more (u daljini).
Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice.
 
Udaljenost od glavne plaže: 300m
Wi-Fi: nema Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa srpskim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: prvi sprat

Vila ATINA

Apartmani se nalaze na oko 100 metara od plaže u mirnom delu Nea Kalikratije. U neposrednoj blizni nalazi se glavno šetalište, veliki super market kao i brojni kafići i restorani.
Duplex 1
Nalazi se na prvom spratu. Raspolaže sa dve spavaće sobe (u jednoj se nalazi francuski ležaj, u drugoj sobi su singl ležaj i sofa na razvlačenje), odvojenom manjom kuhinjom, kupatilom i terasom koja gleda na ulicu.
Apartman 1
Nalazi se na trećem spratu. Sastoji se od dnevnog boravka u kome se nalazi singl ležaj i sofa na razvlačenje, spavaće sobe sa francuskim ležajem koja je od kuhinjskog dela odvojena paravanom, kupatila i terase koja gleda na ulicu.
 Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deosmeštajne jedinice. Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, internet wireless. Smeštajni objekat nema obezbeđeno parking mesto.
 
Udaljenost od glavne plaže: 100m
Wi-Fi: ima Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: prvi i treći sprat

Vila IRINI

Kuća Irini se nalazi na oko 120 metara od plaže, u centru Nea Kallikratije.

Kuća ima dve smeštajne jedinice od kojih je jedan dvokrevetni studio, a drugi četvorokrevetni apartman.
Četvorokrevetni apartman raspolaže spavaćom sobom sa dva singl ležaja i kuhinjskim delom u kome se nalazi francuskim ležaj, a koji sadrži rešo sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Svaka prostorija ima zaseban ulaz. Između prostorija nema vrata.

Dvokrevetni studio sadrži francuski ležaj i kuhinjski deo u kome se nalazi rešo sa dve ringle, frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Terasa gleda na ulicu.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, internet wireless. Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđeno je parking mesto u dvorištu kuće.
 
Udaljenost od glavne plaže: 120m
Wi-Fi: ima Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: ima obezbeđeno parking mesto
Spratnost: prizemlje
Video kuće Irini pogledajte na linku https://www.youtube.com/watch?v=NHS1sBztS_4&t=88s

Apartman TEANA

Apartman Teana se nalazi na oko 30 metara od plaže.

Četvorokrevetni apartman nalazi se na I spratu, spavaća soba raspolaže francuskim ležajem, a dnevni boravak ležajem na razvlačenje i kuhinjskim delom u kome se nalazi šporet sa rernom, veliki frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Apartman ima terasu sa pogledom na dvorište.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Apartman je klimatizovan i ima TV sa grčkim kanalima. Smeštajni objekat nema internet wireless i obezbeđeno parking mesto.
Udaljenost od glavne plaže: 30m
Wi-Fi: nema Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: prvi sprat
 
KOORDINATE:
N 40°18'38.01"
E 23°03'41.78"

 Kuća Filipos
Smeštajni objekat Filipos nalazi se 500 metara van Nea Kallikratije, na 10 metara od divlje plaže, a 800 metara od gradske plaže. Supermarket se nalazi na oko 900 metara.
 
Apartman (1/4 app) - spavaća soba raspolaže francuskim ležajem i jednim singl ležajem, kupatilom sa tuš kadom, kuhinjskim delom u kome se nalazi jedan singl ležaj i koji sadrži manji šporet sa dve ringle i rernom, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom.
Duplex (1/4+1 dpx) - sastoji se od dve sobe, u jednoj sobi nalazi se francuski ležaj, u drugoj soba dva singl ležaja, u kuhinjskom delu nalazi se sofa koja se ne razvlači, koji sadrži manji šporet sa dve ringle i rernom, veliki frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom.
Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, internet wireless. Smeštajni objekat ima obezbeđeno parking mesto u uređenom dvorištu, a može se parkirati i ispred dvorišta da bi se dobilo više slobodnog prostora u dvorištu. Za one koji dolaze sopstvenim prevozom, svoja vozila mogu parkirati u dvorištu (ne na travi) ili ispred dvorišta (čime dobijaju više prostora u dvorištu).
Kuća je od plaže Kristal udaljena 2 km, a od plaže Sahara 2,5 km.
 
Udaljenost od plaže: nalazi se na divljoj plaži
Wi-Fi: ima Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: prizemlje
 
KOORDINATE:
N 40°18'47.65"
E 23°03'03.69"

 Studio hotel Mikes

Studio - Hotel se nalazi u mirnom delu Nea Kallikratije na oko 300 metara hoda od gradske plaže, 150 metara od divlje plaže i na oko 600 metara od centra mesta. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini hotela.
 Hotel raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima na prvom i drugom spratu. U prizemlju se nalaze dva četvorokrevetna studija sa galerijom (SGA). Struktura dvokrevetnih studija: soba raspolaže francuskim ležajem ili ima dva singl ležaja, kuhinju. Struktura trokrevetnih i četvorokrevetnih studija: soba sa francuskim ležajem, spratni krevet, kuhinja.
 Kuhinjski deo sadrži ugradni šporet sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi studiji su klimatizovani i imaju TV sa grčkim kanalima i nekim srpskim kanalima. Svi studiji imaju terasu.
Hotel ima internet wireless. Parking nije obezbeđen, ali se može parkirati u neposrednoj blizini objekta.
 
Napomena:
Klima je uključena u cenu smeštaja u julu i avgustu mesecu (osim za last minute ponude).
 
Udaljenost od glavne plaže: 300m
Wi-Fi: ima Wi-Fi na recepciji
Klima: ima klimu
TV: ima TV
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: prizemlje, prvi i drugi sprat
 
KOORDINATE:
N 40°18'36.90"
E 23°04'13.10"

Vila Sofia

Vila Sofia se nalazi u prvoj liniji kuća do gradske plaže, nedaleko od centra Nea Kallikratije. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini.
 
Smeštajni objekat raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima i svi apartmani imaju direktan pogled na more. Postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja (krevet na naduvavanje). Struktura apartmana: dva singl ležaja nalaze se u sobi, a jedan singl ležaj u kuhinji.
 
Kuhinjski deo sadrži ugradni šporet sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi apartmani imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima i terase sa direktom pogledom na more (plažu). Apartmani su klimatizovani. Smeštajni objekat ne poseduje internet wireless i obezbeđeno parking mesto.
Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude)
U prizemlju smeštajnog objekta nalaze se kafići koji u večernjim satima prave nešto veću buku!
 
Udaljenost od glavne plaže: na plaži
Wi-Fi: nema Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: prvi i drugi sprat
KOORDINATE:
N 40°18'36.28"
E 23°03'51.87"

Studio Sofokles

Studiji se nalaze uz hotel „Mikes“, na oko 300 metara od gradske plaže, 150 metara od divlje plaže i oko 600 metara od centra mesta.

Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini studija.
Smeštajni objekat raspolaže dvokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Struktura dvokrevetnog studija: soba sa dva singl ležaja i kuhinjom. Struktura četvorokrevetnog studija: soba sa francuskim ležajem i dva singl ležaja, kuhinja.
Kuhinjski deo sadrži rešo sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi studiji imaju ulaznu terasu. Smeštajne jedinice su klimatizovane,imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima. Parking nije obezbeđen, ali se može parkirati u neposrednoj blizini objekta.

Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma.
 
Udaljenost od glavne plaže: 300m
Wi-Fi: nema Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: visoko prizemlje
KOORDINATE:
N 40°18'36.12"
E 23°04'13.12"
 

Vila Marija

Vila Maria nalazi se u centru Nea Kallikratije, na oko 120 metara od gradske plaže. Smeštajne jedinice nalaze se na drugom spratu smeštajnog objekta i kvalitetno su opremljene.
 Struktura apartmana: spavaća soba sa francuskim ležajem, kuhinjski deo u kome se nalazi mali šporet sa dve ringle i rernom, frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom, u kom se nalazi spratni krevet. Postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja. Kupatila nemaju kade. Apartmani Maria imaju terase od kojih jedna ima pogled na dvorište, a druga na pešačku zonu.
 Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, internet wireless. Smeštajni objekat nema obezbeđeno parking mesto.
 
Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma.
 
Udaljenost od glavne plaže: 120m
Wi-Fi: ima Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: drugi sprat
KOORDINATE:
N 40°18'41.16"
E 23°03'49.54"

Vila Dora

Vila Dora nalazi se na 10 metara od gradske plaže, nedaleko od centra Nea Kallikratije. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini.
 
Smeštajni objekat raspolaže: dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, trokrevetnim apartmanima, raspoređenim u prizemlju, prvom, drugom, trećem i četvrtom spratu. Apartmani i studiji imaju bočno pogled na more, a studio na četvrtom spratu ima i direktan pogled na more.
Struktura studija u prizemlju: soba raspolaže francuskim ležajem, kuhinjom.
Struktura trokrevetnog studija: soba raspolaže sa dva singl ležaja i sofom koja se razvlači, kuhinjom. Postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja (krevet na naduvavanje).
Struktura apartmana: spavaća soba sa francuskim ležajem, odvojena kuhinja sa ležajem (koji se razvlači ili ne razvlači zavisno od broja apartmana). Kuhinjski deo sadrži šporet sa rernom, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu.
 
Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi studiji i apartmani imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, imaju internet wireless i terase sa bočnim pogledom na more. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane. Smeštajni objekat nema obezbeđeno parking mesto.
Napomena : Upotreba klime je uključena u cenu najma.
 
Udaljenost od glavne plaže: 10m
Wi-Fi: ima Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: prizemlje, prvi, drugi, treći i četvrti sprat
KOORDINATE:
N 40°18'35.58"
E 23°03'59.21"

Vila Filareti

Vila se nalazi u centru Nea Kalikratije, u prvoj liniji kuća do gradske plaže. Supermarket, pekara i zelena pijaca nalaze se u blizini vile.
Smeštajni objekat raspolaže četvorokrevetnim apartmanima i petokrevetnim dupleksima i imaju direktan pogled na more.
Apartman
Apartman se sastoji iz spavaće sobe gde se nalaze francuski ležaj i jedan singl ležaj, odvojenom kuhinjom u kojoj se nalazi jedan singl ležaj. Kupatilo ima tuš kadu.
Duplex
Raspolaže sa dve odvojene spavaće sobe, u jednoj je francuski ležaj, a u drugoj francuski i singl ležaj, odvojenom kuhinjom. Kuhinjski deo sadrži rešo sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu.
 Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi apartmani imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima i prostrane terase sa direktnim pogledom na more (plažu). Smeštajni objekat ne poseduje klima uređaj, internet wireless i nema obezbeđeno parking mesto.
 
Udaljenost od glavne plaže: na plaži
Wi-Fi: nema Wi-Fi
Klima: nema klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: drugi sprat
KOORDINATE:
N 40°18'36.83"
E 23°03'43.54"

Apartmani YANIS

Lokacija: Apartmani se nalaze u mirnom delu Nea Kallikratije. Ispred zgrade se nalazi lep parkić. Od glavne plaže su udaljeni oko 300 metara. Apartman se nalazi na prvom spratu.
1/5 dpx - nalazi se na I spratu - kuhinja sa velikim šporetom (dnevni boravak) i jedan ležaj, kupatilo sa kadom, prva soba ima jedan dupli ležaj, a druga soba ima jedan dupli ležaj (120cmX190cm) i jedan singl ležaj, velika terasa sa pogledom na ulicu, parkić i more (sa leve strane).
Zgrada nema lift.
 
Udaljenost od glavne plaže: 300m
Wi-Fi: nema Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: prvi sprat

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Market Tours, licenca OTP 18/2016
Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait