POLIHRONO LETO 2023

POLIHRONO 2023 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Polihrono se nalazi se na poluostrvu Kasandra,u kristalno čistom zalivu Toroneos, okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom i idealnom peščanom plažom, 98 km od Soluna. Polihrono je omiljeno letovalište onih koji vole velike peščane plaže koje lagano zalaze u more (što je izuzetno pogodno za decu), bogato rastinje, puno sunca, plavetnilo kristalno čistog mora, srdačnost i gostoljubivost domaćina i mogućnosti puno zabave.

Polihrono se nalazi na poluostrvu Kasandra na Halkidikiju. Polihrono leži oko 100 km jugoistočno od Soluna, na obali prelepog Toronskog zaliva. Polihrono ima dugačku plažu i veliki plićak, te je posebno pogodno mesto za porodično letovanje sa decom. Iako Polihrono ima puno mesta za zabavu, radije ga posećuju oni koji vole da provedu odmor spontano i bez presije. Polihrono je prilika za odličan odmor, prijatno druženje i upoznavanje novih ljudi i zdravu rekreaciju u rajskoj prirodi. Iznad mesta Polihrono nalaze se divni maslinjaci.
Mesto Polihrono je mirno i važi za jedno od najčistijih mesta u Grčkoj, uključujući i čistoću mora. Voda je topla, malo krupniji pesak, skoro bez vetra. Kompletan deo uz obalu mesta Polihrono je popunjen restoranima, kafićima, prodavnicama suvenira i tome slično. Manji ili veći marketi su u skoro svakoj poprečnoj ulici. Pošto je celo mesto Polihrono dosta malo, onda ovde ništa nije daleko i bilo gde da vam se nalazi apartman, u krugu od 100 metara naći ćete sve što vam je potrebno. Plaža je takodje dosta blizu bilo kog apartmana. U samom mestu Polihrono postoji i malo igralište za decu, gde su rasporedjeni rekviziti za igru kao što su ljuljaške, klackalice, tobogani i ostali.
Polihrono poseduje dugačku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, što je veoma povoljno za decu. U Polihronu se nalaze ambulanta, apoteka, pošta, veliki broj super marketa i prodavnica, pekara, hotela, vila i apartmana, picerija, taverni, kafića, restorana i barova, agencija za iznajmljivanje automobila, ekskluzivnih radnji, zlatara…
Polihrono je malo mesto, ali ima takve karakteristike da je idealno za pravi porodični odmor, baš kao i kod svih ostalih letovališta na Halkidikiju, dolazak do ostalih plaža u okolini je iz Polihrona veoma brz.

Pogledajte našu ponudu POLIHRONO 2023. Provedite LETO 2023 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust POLIHRONO može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2023. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika POLIHRONO 2023. Naš program POLIHRONO LETO 2023 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait