HANIOTI LETOVANJE

HANIOTI - VILE NATAŠA I HRISTINA

Hanioti, mesto prelepe vegetacije, nalazi se na prvom prstu poluostrva Halkidiki, na samo 60 minuta vožnje od Soluna. Ime je dobio po prvim doseljenicima iz grada Hanije sa Krita. Ovim malim živopisnim rajem biće očaran svako ko ga poseti. Moderno letovalište sa brojnim hotelima, restoranima, barovima, tradicionalnim tavernama i prepoznatljivim šarmom, u katalozima je svih svetskih agencija. Od početka maja pa do kraja oktobra, sa svojim plažama od finog peska, azurno- plavim vodama, drvećem koje pruža hlad, varijatetom sportova na vodi, Hanioti pruža jedinstvene momente i nezaboravan odmor.

Vila NATAŠA

Vila Natasha se nalazi na 150 metara od peščane plaže i 150 metara od centra Haniotija. Ova kvalitetna vila poseduje dvokrevetne (br. 25,29,32,33,34) i trokrevetne studije (br. 30, 31) i apartmane (br. 26) i četvorokrevetne apartmane (br. 27,28) koji se nalaze na 3. spratu, od kojih neki imaju prelepi pogled na more.. Vila poseduje lift. Svi studiji i apartmani opremljeni su kuhinjom sa osnovnim potrepštinama, kupatilom sa WC-om, terasom, klima uredjajem i TV. Posteljina i peškiri, su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju (na 5 dana). Preko puta vile je parking. Preporučujemo.

Vila HRISTINA

Smeštena u mirnom delu Haniotija, ova prelepa vila okružena prostranim vrtom, idealan je izbor za porodice sa decom. Od plaže je udaljena samo stotinak metara, a od centra mesta 600 metara. Vila raspolaže kvalitetnim i prostranim apartmanima koji se nalaze u prizemlju, na 1. i 2. spratu, na jednom krilu vile. Takodje, vila poseduje i studije koji se nalaze u prizemlju i na 1. i 2. spratu na drugom krilu. Apartmani 3+1, poseduju kupatilo sa WC-om, dnevno-spavaću sobu u kojoj je kuhinja opremljena osnovnim kuhinjskim potrepštinama i trpezarijskim stolom i dva ležaja od kojih je jedan mobilan, odvojenom spavaćom sobom sa bračnim krevetom i velikom terasom, okrenutom ka moru. Studiji poseduju dva klasična spojena ležaja ili bračni krevet i krevet na sprat, tako da su veoma pogodni za porodice sa dvoje dece. Na spratne krevete mogu se smestiti i odrasle osobe gracilnije građe. Svi apartmani poseduju TV i klima uređaj. Vila poseduje besplatan Wi-Fi, ali ograničenog protoka (kada je više korisnika priljučeno postoji funkcionalni problem). Vila u lepo uređenom dvorištu svojim gostima nudi natkrivene klupe i stolove, kao i zajednički toalet, koji su na raspolaganju gostima na dan smene. Posteljina i peškiri, su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju (na 5 dana). Parkiranje je na ulici neposredno ispred vile (dozvoljeno i besplatno). Preporučujemo onima koji žele mirno okruženje i blizinu plaže.

CENOVNIK 2019 - NAJAM APARTMANAhanioti cene

CENOVNIK 2019 - PAKET ARANŽMANhanioti cene

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
10:00 do 18:00
Subotom
10:00 do 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait