IGALO 2021 LETO

IGALO 2021 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Igalo - iako sa Herceg Novim čini jedinstvenu gradsku celinu, Igalo se može smatrati i posebnim naseljem koje broji oko 8.000 stanovnika. Naziv je dobilo po istoj reči grčkog porekla, koja znači "obala - plaža - žalo". Poznato je, pre svega kao turističko mesto, a zahvaljujući radioaktivnom - morskom mulju sa BLATNE PLAŽE (ili kako je još nazivaju STARA BANJA), centar je zdravstvenog turizma Crne Gore.


Kuća ĐURIŠIĆ**

Kuća Đurišić** udaljena je oko 500m od Titove vile i “blatne plaže”. Smeštena je na obali reke Sutorine u hladu ispod kivija i vinove loze. Kuća je od najbliže plaže udaljena oko 250m. Sobe u kući Đurišić su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. Sve sobe poseduju sopstveno kupatilo, TV, frižider, elekrični čajnik, terasu, klima uređaj (korišćenje je uključeno u cenu), besplatan wifi i imaju mogućnost upotrebe zajedničke kuhinje na spratu.
Gostima je na raspolaganju veliko dvorište i parking prostor koji se dodatno ne naplaćuje. Preporučujemo porodicama sa decom, onima koji vole miran odmor i ljubiteljima ribolova, za koje je obezbeđeno pecanje iz dvorišta kuće.
GPS koordinate: 42.450948, 18.500188

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/igalo-letovanje#sigProId2182684c7e

 

CENOVNIK U PRIPREMI
 
CENA OBUHVATA:
smeštaj u sobama na bazi najma
 
CENA NE OBUHVATA:
prevoz
ishranu
boravišnu taksu koja se plaća na licu mesta po odluci Vlade Crne Gore, deca do 2 god ne plaćaju boravišnu taksu, a deca od 2-12 god imaju popust 50% na cenu boravišne takse
 
POPUSTI I DOPLATE:
deca do 2 god. borave gratis
deca od 2-12 god imaju popust 50% na cenu smeštaja u zajedničkom ležaju sa odraslom osobom, a u sopstvenom ležaju 30%
za smeštaj u sobi 1/1 doplata 50% u periodu od 01.07-31.08., u ostalim terminima bez doplate
 
USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.
NAČIN PLAĆANJA:
prilikom rezervacije plaća se 30% od vrednosti aranžmana, ostatak 15 dana pred put ili čekovima građana do 31.12.2021. godine (30-ti u mesecu)
administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije, ostatak do 31.12.2021. godine, za ostatak iznosa korisnik usluga je dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Organizatoru Rešenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator), overen i potpisan od strane Poslodavca
platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American)
 

 Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja organizatora San Marco travel, licenca OTP 25/2019.

Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 16:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait