VIZIRANJE

U samo nekoliko jednostavnih koraka, olakšaćemo Vam ceo proces podnošenja zahteva za izdavanje vize.

  • Pojasnićemo Vam ceo proces podnošenja zahteva za vizu
   Predočićemo Vam kako izgleda ceo proces, objasniti hronologiju radnji, koliko dugo traje, koliko košta, koje su vaše obaveze, šta možete da očekujete.
  • Pružićemo Vam precizne informacije u vezi sa potrebnom dokumentacijom
   Reći ćemo Vam tačno šta Vam je potrebno od dokumentacije u zavisnosti od toga da li ste učenik, student, zaposlen, nezaposlen, penzioner i sl.
  • Uštedećemo Vam vreme i novac
   Nećete morati da vadite bespotrebnu dokumentaciju, plaćate sudskog overivača i sl.
  • Popunićemo online formular i zakazati Vam intervju
   Umesto da se mučite sa popunjavanjem formulara, pitate sebe šta gde treba napisati ili kako zakazati razgovor, a da budete zaista sigurni da ste to dobro uradili, mi ćemo sve to uraditi za vas.
  • Pripremićemo vas za intervju za vizu
   S obzirom da je jako važno na intervjuu ostaviti dobar utisak, mi ćemo Vam dati praktične savete kako da izgledate što uverljivije na razgovoru, šta trebate posebno da naglasite i sl.
  • Kompletnu uslugu dobijate za 50 EUR
   Za 50 EUR od nas dobijate kompletnu uslugu - osnovne informacije, vođstvo kroz ceo proces, informacije o dokumentaciji, popunjen formular, pripremu za intervju, zakazivanje intervjua. U ovu cenu nisu uračunate takse za apliciranje koje se plaćaju ambasadama zemalja za čiju se vizu aplicira.

KAKO TO IZGLEDA

Za samo nekoliko dana ćete Vi i Vaša dokumentacija biti spremni za ulazak u proces.

Nakon što nas kontaktirate, u zavisnosti od vašeg trenutnog statusa i situacije u kojoj se nalazite (student, učenik, zaposlen, nezaposlen itd), ćemo Vam dati precizne informacije u vezi sa potrebnom dokumentacijom koju ćete morati da obezbedite pre ulaska u proces popunjavanja online formulara.

Nakon što pribavite sva neophodna dokumenta, preglećamo sva pribavljena dokumenta i uveriti se da je dokumentacija u redu, a zatim Vam popuniti online prijavu i zakazati intervju i sastanak u ambasadi za predavanje dokumentacije.

Pre odlaska u ambasadu, predočićemo Vam šta je neophodno na razgovoru da naglasite, šta će vas službenik ambasade pitati, na koja pitanja posebno da obratite pažnju itd.

U jednoj rečenici, napravićemo Vam najbolju moguću prijavu od onoga sa čim raspolažete.

MI VAM NE MOŽEMO GARANTOVATI DOBIJANJE VIZE, ali Vam značajno možemo povećavati izglede za dobijanje iste i drastično Vam olakšavati ceo proces.


Vizni režim

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait