Istočna obala SAD - 12 dana

Spektakularni megalopolisi. Prirodni kontrasti i istorijski konteksti. Blistave tropske plaže, maglovite planine, močvare pune aligatora. Dobrodošlicu vam želi 3 hiljade kilometara dugačka Istočna obala SAD. Obala gde je stvarana istorija, gde se kroji svetska politika. Parče zemlje na kojem je Amerika postala Amerika.
 
Kolevka džeza, kulture čitavog kontinenta. Dom Smitsonijena, Metropolitena, Art Instituta. Harvarda, Jejla, Prinstona, Kornela. Vol strita, Ujedinjenih nacija. Elvisovog San studija, Rokenrol kuće slavnih. Bilo da ste po prvi put krenuli putem Sjedinjenih Američkih Država ili redovno idete “preko bare”, uvek će postojati izgovor da posetite njenu Istočnu obalu.
Doživite Njujork, nezvanični centar sveta. Osetite sjaj Filadelfije, vrelinu Majamija i Key Westa. Prošetajte Central parkom, popijte koktel na Miami Beach-u. Obiđite Kip Slobode, Fairmount park, Ocean Drive. Slikajte se pored Rokija Balboe.
 

NJUJORK - MAJAMI

+ izleti New Jersey, Filadelfija, Key West i outlet Sawgrass Mills
 
DAN 1 - Okupljanje putnika na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Let do Njujorka sa presedanjem. Dolazak u Njujork. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje.
DAN 2 - Ujutru krećemo u razgledanje Njujorka i u celodnevni obilazak Menhetna pešice i metroom: Bruklinški most, Brodvej avenija, Wall street. Nastavljamo dalje šetnju ka 9/11 Memorial centru i Empire State building. Popodne pravimo pauzu kako bi ručali i kratko se odmorili nakon čega nastavljamo sa razgledanjem: Times Square, Rokfeler centar, katedrala Svetog Patrika. Slobodno vreme. Noćenje.
DAN 3 - Dan rezervisan za fakultativni izlet koji obuhvata obilazak Kipa Slobode, ostrva Elis i Nju Džersija. Ujutru odlazimo u južni deo grada, Battery park, gde se nalazi luka u kojoj ćemo se ukrcati na brod kojim idemo do ostrva Slobode u posetu najpoznatijem američkom spomeniku - Kipu Slobode. Dalje brodom nastavljamo ka ostrvu Elis, danas muzeju, a nekada mestu za prijem imigranata iz celog sveta nakon čega se vraćamo do Menhetna. Nastavljamo sa obilaskom Njujorka i krećemo metroom do kvarta Little Italy, jednom od najživljih delova grada i mestu okupljanja velike italijanske zajednice u ovom gradu. Videćemo i jednu od najužih zgrada u Njujorku, Flatiron building. Nakon predaha i odmora, nastavljamo fakultativni izlet odlaskom preko mosta u Nju Džersi gde ćemo uživati u zalasku Sunca i druženju na mestu odakle se najlepše vidi panorama Njujorka. Povratak u Njujork u večernjim časovima. Nakon povratka je moguć odlazak u jedan od mnogobrojnih barova na Menhetnu na druženje sa Njujorčanima. Noćenje.
DAN 4 - U jutarnjim časovima metroom odlazimo do mesta odakle krećemo na fakultativni izlet u Filadelfiju, najveći grad Američke države Pensilvanije. Vožnja autobusom. Tokom prepodneva stižemo u Filadelfiju i krećemo sa upoznavanjem grada: park Nezavisnosti, zvono slobode, čućemo priču o prvoj kovnici novca u SAD, videćemo mesto gde je sašivena prva američka zastava, posetićemo crkvu Hrista, videti kako izgleda najstariji restoran u kojem su nekada obedovali Bendžamin Frenklin, Džordž Vašington, Tomas Džeferson i druge poznate ličnosti iz Amerčke istorije. Nastavljamo pored Prve Banke Amerike i dolazimo do dvorane Nezavisnosti, gde ćemo videti balkon sa kog je prvi put pročitana Deklaracija o nezavisnosti. Prošetaćemo do centra grada, posetiti staru Centralnu pijacu gde ćemo napraviti pauzu za ručak. Nakon kratkog predaha nastavljamo do Gradske Kuće, danas simbola grada na čijem vrhu ponosno stoji statua Pena, čoveka po čijem imenu Pensilvanija danas nosi ime. Ako posluži lepo vreme možemo se rashladiti u jednoj od fontana grada, nakon čega idemo stopama Rokija Balboe, dolazimo do Muzeja umetnosti odakle se pruža prelep pogled na grad. Povratak za Njujork u večernjim časovima. Dolazak u Njujork. Noćenje.
DAN 5 - Ovaj dan započinjemo odlaskom u Harlem, deo grada koji će vas pozitivno iznenaditi svojim šarmom, a zatim nastavljamo ka centralnom delu Njujorka i omiljenom mestu Njujorčana za opuštanje – Central parku, zelenoj oazi usred milionske metropole i uživamo u prirodi, druženju i pogledu na njujorške oblakodere. Nakon pauze za ručak, moguća je individualna poseta mnogobrojnim njujorškim muzejima: Metropolitan, Gugenhajm, prirodnjački muzej. Slobodno vreme. Noćenje.
DAN 6 - Pakujemo se i napuštamo smeštaj. Slobodno vreme u Njujorku. Transfer do aerodroma. Popodnevni let za Majami. Sletanje u Majami u večernjim časovima. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje.
DAN 7 - Uživamo u kupanju, suncu, pesku, druženju. U popodnevnim časovima kada temperatura padne gradskim prevozom odlazimo do centra Miami beach-a, prošetaćemo pešačkom zonom sa mnoštvom restorana, kafea i butika, videti koncertnu dvoranu na otvorenom, sinagogu. Uveče odlazimo na Ocean drive, najpoznatiju ulicu po noćnom životu, prepunu ljudi, klubova, barova, turista. Noćenje.
DAN 8 - Pre podne slobodno vreme za kupanje i individualne aktivnosti. U popodnevnim/večernjim časovima gradskim prevozom odlazimo u downtown - centar Majamija do Američke Arene čuvenih Miami Heat-sa, čućemo priču o tornju Slobode poznatom pod imenom "statua Slobode juga", prošetaćemo Bayside Market-om, gradska pijaca na kojoj možete probati neke od lokalnih specijaliteta, družiti se sa lokalcima, kupiti ručno pravljene suvenire, slušati živu svirku pa i zaigrati u latino ritmu. U popodnevnim časovima gradskim prevozom dolazimo do dela grada koji se naziva Little Havana, tj mala Havana. Kako u Majmiju živi veliki broj Kubanaca, između međunarodnog aerodroma i Miami Beach-a je smešten deo grada u kojem ćete se osećati kao da se nalazite u sred Kube. Uživaćemo u ritmovima Kube, probati poznati kubanski duvan i probati kubansku kuhinju. Povratak u hotel. Noćenje.
DAN 9 - U ranim jutarnjim časovima krećemo na celodnevni fakultativni izlet do ostrva Key West, najjužnije tačke SAD. Tropske plaže, plivanje, barovi i restorani na otvorenom, kuća Ernest Hemingveja, letnjikovac - Trumanova mala bela kuća, kuće pastelnih boja, ulični umetnici, sve je ono što nas čeka na ovom slikovitom ostrvu, čiji stanovnici žive po principu živi i pusti druge da žive. Povratak za Majami. Dolazak u Majami u kasnim večernjim časovima. Noćenje.
DAN 10 - Slobodno vreme za kupanje i individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima fakultativni odlazak u jedan od najvećih tržnih centara - outleta u SAD, Sawgrass Mills, u kome se nalazi preko 350 prodavnica najpoznatijih svetskih brendova po vrlo povoljnim cenama. U večernjim časovima povratak u smeštaj. Noćenje.
DAN 11 - Pakujemo se i napuštamo smeštaj. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Let za Beograd sa presedanjem.
DAN 12 - Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.
 
Cena:
1950 EUR po osobi
Cena sa popustom:
1650 EUR po osobi
Polasci:
22. avgust 2021.
04. septembar 2021.
Trajanje:
12 dana
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
U cenu je UKLJUČENO:
Avio karta sa svim taksama na relaciji Beograd – Njujork sa presedanjem
Avio karta sa svim taksama na relaciji Njujork - Majami
Avio karta sa svim taksama na relaciji Majami - Beograd sa presedanjem
Prtljag težine do 20 kg za sve letove
5 noćenja u hotelu RIVERSIDE TOWER HOTEL** ili sličnom u Njujorku na Menhetnu. Smeštaj u 1/4 apartmanima (francuski ili single ležajevi) sa sopstvenim kupatilom i WC. Svaki apartman se sastoji od dve fizički odvojene sobe koje dele jedno kupatilo.
5 noćenja na Majami biču u HARDING MIAMI BEACH ili sličnim privatnim 1/4 apartmanima (francuski ležajevi) sa sopstvenim kupatilom i WC. Svaki apartman se sastoji od dve fizički odvojene sobe koje dele jedno kupatilo.
Transferi prema programu putovanja
Obilasci prema programu putovanja
Troškovi organizacije i vođenja aranžmana
Usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja
U cenu NIJE UKLJUČENO:
Fakultativni izleti
Viza za Sjedinjene Američke Države – oko 160 EUR
Međunarodno zdravstveno osiguranje
Individualni troškovi putnika
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FAKULTATIVNI IZLETI:
1. Obilazak Kipa Slobode, ostrva Elis i Nju Džersija - 50 EUR *u cenu izleta nije uključena ulaznica za Kip Slobode
2. Odlazak u Filadelfiju - 50 EUR
3. Odlazak na Key West - 80 EUR
4. Odlazak u outlet Sawgrass Mills - 35 EUR
*Prijavljivanje izleta se obavlja u agenciji prilikom prijave za aranžman. Plaćanje izleta obavlja se do roka za isplatu aranžmana.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VAŽNO:
Ukoliko putujete sami, bićete spojeni sa nekim od drugih putnika u smeštaj bez ikakvih doplata!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PRIJAVLJIVANJE ZA ARANŽMAN

- Za rezervaciju je obavezno dostaviti i kopiju važećeg pasoša. Napomena: Pasoš mora važiti 6 meseci od datuma povratka sa putovanja.
- Za konačnu potvrdu prijave potrebno je izvršiti uplatu aranžmana (min. avans) i to u roku od max. 5 dana od trenutka kada ste dobili predračun ili instrukcije za uplatu putem e-mail-a. Prekoračenje navedenog roka od strane klijenta može rezultirati overbooking-om i ne možemo garantovati mesto u okviru aranžmana, te za takve slučajeve agencija ne snosi odgovornost, niti zakasnela uplata može biti garant mesta u okviru aranžmana. Nakon provere izvršene uplate, pismenu potvrdu o izvršenoj rezervaciji (ugovor o putovanju) ćemo Vam poslati na Vašu e-mail adresu. Ugovor koji ste dobili na e-mail treba da odštampate, potpišete i skeniran primerak vratite na naš mail, čime je vaša prijava potvrdjena i validna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
USLOVI PLAĆANJA ZA DALEKE DESTINACIJE
1. Prilikom prijave plaća se avans u iznosu od 20% vrednosti putovanja.
2. Po formiranju grupe, putnici će biti obavešteni kada treba da dostave i novac za kupovinu avio karte (otprilike 2 do 3 meseca pred putovanje). Cena zavisi od destinacije – proveriti u agenciji.
3. Prilikom predaje dokumenata za dobijanje vize (za destinacije gde je potrebna) uplaćuje se iznos za vizu, osim ako nije drugačije naznačeno.
4. Ostatak novca do punog iznosa se isplaćuje do 45 dana pred početak putovanja.
Sve uplate se vrše u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
 
NAČIN PLAĆANJA
PLAĆANJE SA TERITORIJE REPUBLIKE SRBIJE
1. GOTOVINOM
2. UPLATOM DIREKTNO NA RAČUN AGENCIJE
- Iznos: upisati iznos prema instrukciji za uplatu u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
3. ČEKOVIMA
Avans 20 % a ostatak na tri mesečne rate bez kamate od datuma prijave za aranžman. Čekovi se deponuju odmah prilikom prijave za aranžman.
4. PLATNIM KARTICAMA
VISA, DINA, MASTER, MAESTRO
PLAĆANJE VAN TERITORIJE REPUBLIKE SRBIJE
1. UPLATOM DIREKTNO NA DEVIZNI RAČUN AGENCIJE
Neophodno je da nam pošaljete zahtev na e-mail kako bismo vam poslali devizne instrukcije za plaćanje.
 
OPŠTE NAPOMENE
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, čiji su sastavni deo napomene, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
- Za sve informacije date usmenim ili telefonskim putem koje nisu u skladu ili su u suprotnosti sa objavljenim programom putovanja, ne mogu biti predmet prigovora putnika za neispunjenje obaveze organizatora. Validan je samo pisani program putovanja koji je sastavni deo ugovora o putovanju.
- Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
- Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja.
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u državu u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu pre polaska na putovanje u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili kradje pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.
- Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
- Potpisnik ugovora o putovanju je dužan da pismenim putem (putem maila) obavesti organizatora putovanja ukoliko dodje do promene putne isprave bilo kog putnika sa ugovora o putovanju. U suprotnom, smatraće se da je putna isprava koju agencija ima u svojoj evidenciji važeća i agencija neće snositi odgovornost izdavanja aviokarte ili vize sa pogrešnim podacima.
- Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u prevoznim sredstvima i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni organizator putovanja, niti prevoznik, niti hotel ne odgovara za iste! U slučaju kradje (gubitka ličnih stvari), putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredvidjenih okolnosti.
- Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
- Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
- Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
- Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti kao što su: vremenske prilike, ograničenja vezana za otvaranje i zatvaranje određenih objekata, gužve izazvane društvenim, političkim, verskim i drugim skupovima.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje.
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
- U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to predviđeno programom putovanja.
- Obilazak gradova u okviru programa putovanja je moguće realizovati pešaka, privatnim prevozom, gradskim prevozom…
- Putnicima kojima imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučuje se da provere na internetu radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.
- Putnik je dužan da poštuje satnice određene od strane predstavnika agencije na putovanju. Ukoliko putnik ne poštuje satnicu i ne pojavi se na dogovorenom mestu polaska u dogovoreno vreme polaska, predstavnik agencije će smatrati da je putnik svojevoljno odlučio da ostane na destinaciji, što mu daje za pravo da isključi putnika sa putovanja i nastavi sa realizacijom programa, ne snoseći nikakvu odgovornost za taj potez.
- U slučaju nedoličnog ponašanja putnika, ometanja vodiča ili vozača u obavljanju posla ili uznemiravanja drugih putnika, vodič ili predstavnik agencije ima pravo da tog putnika isključi sa putovanja bez prava žalbe ili povraćaja novca.
NAPOMENE VEZANE ZA PREVOZ
- Prilikom pravljenja redosleda sedenja uzimaju se u obzir stariji putnici, trudnice, porodice sa decom do 12 godina. Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima. Putnik je dužan da prihvati sedište koje mu agencija dodeli bez prava na žalbu.
- Agencija organizator ili inopartner odredjuje mesta polaska i dolaska prevoznog sredstva, mesta za pauze i njihovu dužinu. Uobičajena mesta za pauze u zemlji i inostranstvu su neke od pumpi sa odmorištima na maršuti, kao i motel, u trajanju od 20 – 60 minuta. Ukoliko pratilac grupe proceni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima veća od uobičajne, može doneti odluku, a u vezi sa Zakonom propisanim uslovima prevoza putnika u drumskom saobraćaju, da ne napravi, ili skrati, predvidjene pauze.
- Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mestima, i ne smeju ih napuštati na mestima koja nisu predviđena za pauze (granice, ček point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posledice.
- Sva mesta u autobusu se popunjavaju uključujući i poslednja sedišta u zadnjem delu autobusa.
- Toaleti u turističkim autobusima nisu u upotrebi.
- U prevoznim sredstvima je zabranjeno pušenje cigara, cigareta, elektronskih cigareta, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
- Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere (javni gradski prevoz, iznajmljena vozila i sl.) i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće. Prenos prtljaga do smeštajne jedinice putnici obavljaju sami.
- Napominjemo da je u pitanju grupno putovanje. Putnici se mole za razumevanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju neutralni po svom sadržaju. Temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati i mora se imati u vidu da se osećaj toplote i hladnoće različito doživljava. Za ovakvu vrstu putovanja je potrebno razumevanje i tolerancija među putnicima.
- Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
- Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
- Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
- Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
NAPOMENE VEZANE ZA SMEŠTAJ
- Svi smeštajni objekti koji se koriste tokom trajanja putovanja su uredni i prilagođeni svim generacijama. Takođe, svi smeštajni objekti koji se nalaze u širem centru grada, smešteni su u blizini autobuske stanice ili metroa.
- Tačni nazivi smeštajnih objekata će biti poznati najkasnije 15 dana pred početak putovanja za daleke destinacije i 7 dana za ostale destinacije.
- Organizator putovanja, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika.
- Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni), double (veliki francuski ležaj), krevet na sprat ili spratni ležaj, kao ni spratnost u samom smeštaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.
- Samo putnicima koji su doplatili 1/2 sobu u slučajevima gde je to omogućeno agencija garantuje da neće ni u kom slučaju biti spojeni sa drugim putnicima iz grupe.
- Putnici koji putuju sami će biti spojeni sa nekim drugim putnikom iz grupe, ne plaćaju nikakvu doplatu i prihvataju da se spoje sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.
- Ako je u programu putovanja naveden smeštaj koji podrazumeva zajedničko kupatilo, za putnike koji doplate 1/2 sobu ne znači da će u istoj imati sopstveno kupatilo.
- Dimenzije francuskih ležajeva mogu da variraju od zemlje do zemlje.
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
- Usluga bežičnog interneta WIFI ne podrazumeva obavezno i dobar signal u sobama i svim delovima hotela. Moguće je da je signal odgovarajući samo u odredjenim delovima hotela, obično oko recepcije ili baru. Takodje, brzina protoka može biti brža ili sporija u zavisnosti od tehničke opremljenosti. Oznaka WiFi ne podrazumeva BESPLATAN INTERNET nego način korišćenja interneta bežično.
NAPOMENE VEZANE ZA FAKULTATIVNE IZLETE
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja.
- Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
- Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Trip Top Putovanja doo nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
- Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmene, promene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
NAPOMENE VEZANE ZA VIZIRANJE
- Trip Top Putovanja asistiraju svim putnicima u procesu podnošenja zahteva za vizu u vidu pružanja svih neophodnih informacija, zakazivanja termina za predaju pasoša i dokumentacije, obrade dokumentacije…
- Trip Top Putovanja će blagovremeno sve putnike obavestiti putem emaila koju vrstu dokumentacije su u obavezi da obezbede.
- Obaveza putnika u vezi sa vađenjem viza za Sjednjene Američe Države je da pribavi neophodnu dokumentaciju.
- Trip Top Putovanja ne mogu garantovati dobijanje vize za SAD, u slučaju nedobijanja vize, vlada SAD zadržava iznos uplaćen za viziranje.
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemalja u koje putuju i kroz koje prolaze.
 
Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Trip Top, licenca OPT 194/2021
Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.
demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 16:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait