JAHORINA ZIMOVANJE

DVA JAVORA

jahorina hotel dva javora

Novoizgrađeni hotel "Dva Javora" će svojim položajem i ponudom zadovoljiti goste najrazličitijih ukusa! Hotel se nalazi na Jahorini koja je deo Dinarskog planinskog sistema sa najvišim vrhom Ogorjelicom (1916 m/nv). Ova planina je prve skijaše ugostila još davne 1923. godine a zahvaljujući odličnoj konfiguraciji terena, pogodnoj klimi i danas spada u sam vrh zimske turističke ponude.

Od olimpijade a naročito poslednjih nekoliko godina ova planina doživljava nagli progres u svim aspektima turističke ponude. Blizina aerodroma u Sarajevu obezbeđuje da Jahorina bude dostupna i gostima koji nisu sa naših prostora, kojih je sve više i koji redovno dolaze ponovo. U skladu sa novim trendovima naš hotel nudi maksimum za opuštanje i relaksaciju što je današnjem gostu primarno. Lokacijski (50 m. udaljeni od žičare) nudimo odličan pristup stazama za naše goste. Za goste koji dođu svojim prevozom obezbeđen je parking prostor pod stalnim nadzorom. Svi sadržaji koji gostu obezbeđuju luksuz su takođe u našoj ponudi.

Masaža, sauna, prodavnica, bilijar, dečje igrice, room service, servis za pranje, otvorena ognjišta, SKI servis, SKI rental .

 

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/jahorina-zima-dva-javora#sigProId6332aabac1

WEB-Site:http://hoteldvajavora.com/index.htm

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait