JAHORINA ZIMOVANJE

HOTEL BOARD

Board hotel, jedan od najnovijih hotela na Jahorini je izgrađen u planinskom stilu sa panoramskim pogledom na šumovite padine.
Nalazi se u središtu turističkog kompleksa na nadmorskoj visini od 1550 metara, i nepunih 100 metara od prve žičare i ski lifta.

Bez obzira da li dolazite da uživate u snježnoj ljepotici i njenih 20 kilometara dugim stazama za alpsko skijanje,
ili jednostavno želite da smog grada zamijenite za čisti jahorinski vazduh, duge šetnje i planinarenje Board hotel je pravi izbor!

Da bi Vaš boravak učinili prijatnim i nezaboravnim, u hotelskoj ponudi je: restoran, caffe bar, kamin sala, wellnesss centar, zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, salon za masažu, igraona za mališane (decembar – februar), ski rental, skijašnica, poslovni centar / sala za konferencije (mart–novembar), parking za sve goste hotela.

Board hotel, za sve one koji žele da uživaju više i bolje!

Apartmani i sobe

Board hotel raspolaže sa 21 dvokrevetnom sobom, 5 trokrevetnih, 5 studio soba i LUX apartmanom.  Sve sobe su namještene u skladu sa najvišim standardima uređenja hotelskih soba.

Svaka soba, kao i LUX apartman, ima TV sa velikim izborom satelitskih programa,  direktnu telefonsku liniju, mini bar i savremeno uređeno kupatilo.

Pored toga, gostima hotela omogućen je i pristup internetu putem wireless internet konekcije.  Za sve informacije koje su Vam potrebne možete se obratiti našem osoblju na recepciji.

Od LUX apartmana sa jacuzzi kadom do romantične sobe za dvoje, svaki kutak našeg hotela pruža ugođaj gosta sa osjećajem domaćina.

Za najmlađe...

U našem hotelu postoje svi sadržaji namijenjeni djeci. Na raspolaganju je dječija igraonica, te brojne aktivnosti na bazenu.

Roditelji mogu imati mnogo više slobodnog vremena, a znaće da njihovoj djeci sigurno nije dosadno...

Igraonica radi od 29.12.2014. do 01.03.2015. god.

Restoran...

Na raspolaganju gostima našeg hotela je i restoran domaće i internacionalne kuhinje.  U ugodnom ambijentu, pored kamina, doživjećete neponovljivo gastronomsko iskustvo.  Naši vrhunski kuvari pripremaju za Vas izuzetno bogat i raznovrstan meni,  od domaćih specijaliteta pripremljenih od namirnica sa Jahorine i okoline,  pa do raznih specijaliteta internacionalne kuhinje.

A sve to će Vam poslužiti naše profesionalno i ljubazno osoblje.

Restoran radi od 08h - 22h svakog dana, a doručak se služi na bazi švedskog stola.

Pored restorana je i kafe bar, u kojem se možete opustiti uz piće i uživati u predivnom pogledu na šumovite padine Jahorine. U ponudi je veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića kao i toplih napitaka.

U našem restoranu organizujemo zabave i tematske večeri koje će Vaš boravak učiniti još zabavnijim i interesantnijim.

WEB-Site: http://www.hotelboard-jahorina.com/hotelijahorina/index.html

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait