JAHORINA ZIMOVANJE

HOTEL TERMAG

jahorina hotel termag

Termag Hotel Jahorina je moderan hotel sa 4 zvezdice, te sa bogatom ponudom različitih sadržaja u toku cele godine. Zauzima centralno mesto u Olimpijskom ski centru Jahorina. Nalazi se na 1550 m nadmorske visine, uz samu stazu i žičare. Raspolaže sa 21 luksuzno opremljenim apartmanom, 71 komfornom sobom i jednim predsedničkim apartmanom. Kompletan enterijer i nameštaj u hotelu je posebno dizajniran i izrađen od punog drveta. Sobe i apartmani su opremljeni mini barom, sefom, satelitskom televizijom, direktnom telefonskom linijom i internet mrežom. Restoran Hotela Termag raspolaže sa kapacitetom od 200 mesta, koji nudi veliki izbor jela domaće i međunarodne kuhinje, sa posebnim akcentom na tradicionalna jela i poslastice. Posluženje je na bazi švedskog stola. Za uslugu nenadmašnog kvaliteta, brine se profesionalno osoblje i vrhunski kuvari, dok će bogata vinska karta zadovoljiti i najprobirljivije goste. U neposrednoj blizini Hotela Termag, pored same ski staze, nalazi se etno restoran Koliba. Kuhinja restorana Koliba nudi Vam raznovrsnu hranu vrhunskog kvaliteta u kojoj možete uživati poslije skijanja, duge šetnje ili u večernjim satima uz dobru zabavu.

U wellness centru hotela Termag, gostima su na raspolaganju bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi, solarijum i tretmani lica i tela Babor kozmetikom prilagođeni potrebama svakog gosta.

Renomirani sarajevski arhitekta Amir Vuk Zec, dobitnik najviših priznanja i nagrada za dizajn enterijera Hotela Termag i etno restorana Koliba, rekao je: “Pravi objekat na pravom mjestu, jer oslikava ambijent Jahorine i daje jedan potpuni ugođaj. Drvo u svom punom i iskrenom izrazu. U virtuelnom vremenu, vratite se sebi i prirodi - Hotelu Termag.”

Upotrebom materijala u skladu sa prirodnim okruženjem Jahorine, postigao je toplu i uglednu atmosferu u celom objektu. Tradicionalna ljubaznost, gostoprimstvo i vrhunski profesionalizam, prirodno su okruženje u svakom kutku Hotela. Naš cilj je, iznad svega, da gostu obezbijedimo udobnost, domaćinski ambijent i toplu atmosferu!

Hotel Termag se nalazi na olimpijskoj lepotici Jahorini, koja je veoma dobro povezana sa svim većim gradovima u BIH i Regionu. Sarajevo je najbliži veliki grad, od kojeg se do Jahorine može doći preko Pala (28km) i preko Trebevića (32km). Od Banje Luke je udaljena 270km, od Beograda 320km, od Zagreba 385km.

Svaki od ovih gradova ima međunarodni aerodrom. Međunarodni aerodrom Butmir u Sarajevu, udaljen je samo 30km od Hotela. Transfer putničkim kolima od Aerodroma do Hotela traje oko 30min. Taksi služba obezbjeđuje transport između našeg Hotela i Aerodroma tokom cijele godine.

Redovne linije autobusom iz Sarajeva, Banje Luke, Brčkog, Beograda i drugih gradova do Jahorine saobraćaju tokom cele godine. Tokom zimske sezone, veliki broj turističkih agencija organizuju autobuski ili minibus prevoz (polazak i povratak subotom) do Jahorine.

Našim gostima na raspolaganju je 60 soba i 16 moderno opremljenih apartmana, sa mini barom, telefonskom linijom, internet mrežom, satelitskom televizijom. Hotel je klimatizovan.

Basic soba - bračni ležaj, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV.

Standard soba – francuski ležaj, kupatilo, mini bar, telefon, SAT TV, sef, Wi-fi.

Superior soba – francuski ležaj + 1 klasični ležaj, kupatilo, mini bar, telefon, SAT TV, sef, Wi-fi.

LUX soba - bračni ležaj, pomoćni ležaj, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV.
10 LUX soba ima mogućnost međusobnog spajanja.

Porodična soba - 1 francuski ležaj, dva odvojena klasična i jedan pomoćni krevet po potrebi. Maksimalano pet osoba u ovom tipu sobe.

Sve sobe su opremljene u neoplaninskom stilu i odišu rustičnom atmosferom. Svaka soba poseduje telefonsku liniju, brzu internet konekciju, kablovsku televiziju sa domaćim i satelitskim programima, sef, mini bar. Za svaku sobu obezbijeđeno je parking mesto.

Basic apartman - francuski ležaj + 1 dvosed na razvlačenje, + 1 pomoćni ležaj, kupatilo, mini bar, telefon, SAT TV, sef, Wi-fi.

Studio apartman - 2 odvojene prostorije, bračni ležaj, pomoćni ležaj za dvoje, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV.

Superior apartman - 3 odvojene prostorije, 2 x bračni ležaj, pomoćni ležaj za dvoje, 2x kupatilo, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV.

DeLuxe apartman - 2 spavaće sobe sa francuskim ležajem + dnevna soba sa 1 dvosedom na razvlačenje, 2 kupatila, mini bar, telefon, SAT TV, sef, Wi-fi.

Svi apartmani su opremljeni u neoplaninskom stilu i odišu rustičnom atmosferom. Svaka soba poseduje telefonsku liniju, brzu internet konekciju, kablovsku televiziju sa domaćim i satelitskim programima, sef, mini bar. Za svaku sobu obezbijeđeno je parking mesto.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/jahorina-zima-hotel-termag#sigProIdbe49b2877e

WEB-Site: http://termaghotel.com/

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait