KOPAONIK ZIMOVANJE

Apartmani Jaram Vile

kopaonik jaram vile

Jaram vile**** su nov kompleks koji čine četiri vile: “Anastasija”, “Jelena”, “Simonida” i “Teodora”. Nalaze se na samoj ski stazi Karaman i Jaram odakle su povezane sa čitavom mrežom skijališta Kopaonik. Njihova arhitektura je inspirisana srpskom srednjevekovnom kulturom i tradicijom, pa je samim tim zahtevala i primenu najplemenitijih materijala u izgradnji: drvo, kamen i kovano gvožđe. Izbor materijala je doprineo da se celokupna građevina uklopi u svoju ambijentalnu sredinu koju čine šume i prirodna bogatstva planine Kopaonik.

Celokupan kompleks je pokriven i obezbeđen kamerama i dvadesetčetvoročasovnim video nadzorom. Kompleks sadrži restoran. Sve vile, kao i restoran, su međusobno povezane toplom vezom. Svaki apartman pored skijašnice poseduje i parking mesto u garaži iz koje se direktno može pristupiti apartmanima. Apartmani su opremljeni: kupatilom sa tuš kabinom, kompletno opremljenom kuhinjom, kaminom, TV-om sa kablovskom televizijom, Wi-Fi, drvenom stolarijom od ariša, hrastovim parketom, granitnom keramikom, fenom za kosu, peškirima, posteljinom...

Svaki apartman pored skijašnice poseduje i parking mesto u garaži iz koje se direktno može pristupiti apartmanima. Apartmani su opremljeni: kupatilom sa tuš kabinom, kompletno opremljenom kuhinjom, kaminom, TV-om sa kablovskom televizijom, Wi-Fi, drvenom stolarijom od ariša, hrastovim parketom, granitnom keramikom, fenom za kosu, peškirima, posteljinom...

 

1+1 studio – površina studija je 32 m². Mogućnost smeštaja do 3 odrasle ili 2 odrasle i dvoje dece. Sadrži francuski krevet i sofu na rasklapanje (140 cm širine)

2+1 apartman  površina apartmana je 41 m². Mogućnost smeštaja 1-4 osoba. Sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevnog boravka sa trosedom na rasklapanje, kuhinje sa  trpezarijom, kupatila.

2+1 apartman lux - površina apartmana je cca 50 m². Mogućnost smeštaja 1-4 osoba. Sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevnog boravka sa trosedom na rasklapanje, kuhinje sa trpezarijom, kupatila.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait