KOPAONIK ZIMOVANJE

Vila Vesna

kopaonik vila vesna

Lokacija i opis Vila Vesna nalazi se u Vikend naselju Kopaonik, na 1150 m/nv, pored samog asfaltnog puta Raška - Rudnica - Kopaonik (5 km od centra). Vrlo blizu je žicara Suncana Dolina (bivši Hotel Bacište). Pogodna je za porodicni odmor. 
U neposrednoj blizini Vile nalaze se restoran i Super market. Odmah pored nase vile nalazi se picerija "Čajetinska dolina", ambijent predivan i opuštajući. Autobus do ski staza prevozi goste 2 puta ujutru i 2 puta posle podne.
 
Restorani Odmah pored Vile nalazi se picerija "Čajetinska dolina", ambijent predivan i opuštajući. Gosti Vile imaju pogodnosti u piceriji. Usluga je na bazi najma uz mogućnost doplate za doručak, u JollyKop Apartmanima, u iznosu od 4 € dnevno, po osobi. Doplata se vrši na licu mesta.
 
OPIS APARTMANA

Novosagradjena vila raspolaže sa 9 apartmana veličine 36 m2, kompletno opremljenih. Svaki apartman ima terasu, parking mesto, kupatilo (tuš, fen). Dnevna soba / kuhinja: trosed na rasklapanje za 2 osobe, sto za ručavanje za četiri osobe,TV, kuhinja (sa kompletnim posuđem), frižider, šporet. Kupatilo: tuš, fen. Spavaća soba: francuski ležaj, plakar.

Apartmani imaju podno grejanje i sušač u kupatilu.

0+1 - dve osobe: francuski ležaj; 

2+0 - dve osobe: dva odvojena ležaja; 

1+1 - tri osobe: jedan dupli ležaj i jedan singl; 

2+1 (0+2) - četiri osobe: jedan trosed na rasklapanje i jedan francuski ležaj. 

* NAPOMENA za Internet u Vili:Na protok podataka utiče više faktora npr. kvalitet signala, preopterećenost baznih stanica, itd. Maksimalni teoretski korisnički protok Interneta koji podržava unapređena mt:s mreža, odnosno HSPA+ tehnologija je do 42 Mb/s u download-u i 5,7 Mb/s u upload-u. Brzina prenosa od 42 Mb/s je ostvariva samo u idealnim uslovima odnosno kada se korisnik ne kreće, ima idealnu pokrivenost bazne stanice i pristup mreži sa najnovijih generacija telefona i tableta koji podržavaju maksimalnu brzinu.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait