IPSOS LETO 2020

IPSOS 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

IPSOS se nalazi severno od Dasije, na oko 15 km od grada Krfa. Posebno je omiljen među mladim svetom zbog neiscrpnih mogućnosti za noćni život i zabavu. Šljunkovita plaža dužine oko 1600 metara nagrađena je plavom zastavicom za čistoću vode. Sportovi na vodi, poput surfovanja i skijanja na vodi, spadaju u najpopularnije aktivnosti na Ipsosu. Sa ovog dela ostrva pruža se i lep pogled na kopneni deo Grčke, obalu Albanije, ali i na okolne brežuljke pod maslinama i na najviši vrh Krfa - Pantokrator. Veliki broj taverni, restorana i kafića nalazi se uz samu obalu i pruža mnogo mogućnosti za zabavu.

Vila Zeus

Ovaj Appart Hotel je udaljen oko 500 m od plaže. Nalazi se u mirnom okruženju na prelasku mesta Ipsos u Pirgi, koji su spojeni. Ovaj apart kompleks se sastoji iz dva objekta koji su smešteni u prelepo uređenom dvorištu sa bazenom. Objekat raspolaže sa studijima koji su dvokrevetni i dvokrevetni sa pomoćnim ležajem. Svaka smeštajna jedinica je opremljena sa čajnom kuhinjom, TWC, TV, WiFi, klima uređajem čije korišćenje se doplaćuje 5 eur dnevno, kao i lepim terasama koje gledaju na dvorište ili ulicu. U dvorištu postoji prostrija za odlaganje prtljaga poslednjeg dana boravka, kao i kupatila. Posteljina i peškiri se menjaju svakih 5 dana.

FIRST MINUTE POPUSTI DO 28.02.2019:

✓ 15% popusta na smeštaj: za celokupnu uplatu prilikom sklapanja ugovora 
✓ 5% popusta na smeštaj: za uplatu akontacije od 40%

ipsos leto cene zeus

Popust za rane uplate se ne odnosi na smene sa *

Napomene:

 • Cena sa * je izražena po osobi i obuhvata: SMEŠTAJ i PREVOZ.
 • Cena bez *je izražena za SMEŠTAJ po osobi.
 • Cena autobuskog prevoza uz uplaćen smeštaj se primenjuje prema tabeli (cena sa popustom).
 • Troškovi trajekta, 15 eur po osobi, se plaćaju vodiču u autobusu.
 • Postoji mogućnost polaska iz Subotice, Sombora, Bačke Topole, Sente (OMW pumpa kod petlje), Zrenjanina, Kikinde, Bačke Palanke, Vrbasa, Vršca, Pančeva, Čačka, Kraljeva i Kragujevca - cena prevoza se primenjuje prema tabeli.
 • Smene sa * imaju doplatu za transfere iz pomenutih gradova, 10 eur po osobi.
 • Pod uslovom da nema vlastiti ležaj, u svakoj smeštajnoj jedinici i u svim smenama, jedno
  • dete do 10 godina (vila Zeus)
  • dete do 5 godina (Vila Katerina)
  boravi GRATIS (ima sedište u autobusu, nema krevet).
 • Ukoliko jedna osoba koristi apartman - DOPLATA 70%.
 • Popusti za rane uplate se ne odnose na smene sa *
 • Cena je izražena u evrima (plaćanje - dinarska protivvrednost) za 11 dana – 10 noćenja.

PROGRAM PUTOVANJA 1. Dan – sastanak grupe u Novom Sadu – parking kod lokomotive u 14:00h, polazak u 14:30h/ Beograd- Turistički terminal kod Lastine garaže (adresa: Autoput br.4) sastanak grupe u 15:30h, polazak u 16:00h. Putovanje preko Srbije i Makedonije, sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i pauza za odmor. 2. Dan –dolazak u Grčku na izabranu destinaciju, smeštaj uz asistenciju predstavnika u izabrani smeštajni objekat 2/11. Dan– boravak na bazi 10 noćenja u izabranom objektu na bazi izabrane usluge . 12.Dan - napuštanje smeštajnih kapaciteta do 09:00h po lokalnom vremenu. Slobodno vreme .Polazak autobusa sa destinacije oko 17:00h. Noćna vožnja kroz Makedoniju ka Srbiji 13.Dan - Dolazak u Beograd /Novi Sad u ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 prevoz autobusom turističke klase (ukoliko se koristi prevoz) na relacijama navedenim u programu
 najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja
 usluge licenciranog pratioca grupe
 usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
 troškove organizacije i vođenja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
 troškove trajekta na relaciji Igumenitsa-Kerkira-Igoumenitsa
 fakultativne izlete i ulaznice
 osiguranje od otkaza aranžmana
 individualne troškove
 boravišnu taksu 0,5 eur po danu po apartmanu

ipsosl leto cene prevoz

USLOVI PLAĆANJA
Cene su izražene u evrima, plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke agencije na dan uplate.
1.UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA: - akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak dinamikom i iznosima po želji korisnika, ali tako da je celokupna uplata izvršena minimum 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.
2. UPLATA NA RATE: a) čekovi građana- akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, počev od onog koji sledi mesecu u kojem je uplaćena akontacija, a poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2019. godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, uz uvećanje 2% mesečno. b) administrativna zabrana - akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora. Iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se u EUR- ima, a uplata se vrši za efektivu na dan izdavanja Rešenja o administrativnoj zabrani. Rate se uplaćuju mesečno ili polumesečno (u zavisnosti kako pravno lice isplaćuje lični dohodak), počev od meseca koji sledi onom u kojem je uplaćena akontacija, uz uvećanje 2% mesečno. Poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2019. godine. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.
3.PLATNE KARTICE: - Dina, Visa, MasterCard, Maestro

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije NS Travel & Holiday, licenca OTP 116/2016.
Big Star Travel je ovlašćeni posredni

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
10:00 do 18:00
Subotom
10:00 do 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait