Kuba - Havana - Varadero 

Kuba je ostrvo koje će vam pružiti uživanje u bogatoj kulturi, ukusima ruma i tobaka, gde ćete doživeti nezaboravne trenutke...

Republika Kuba je zeleni smaragd uronjen između Karipskog mora, Meksičkog zaliva i Atlantskog okeana i okružuju je na severu Bahami i SAD, na jugu Kajmanska ostrva i Jamajka, na jugoistoku Haiti i na zapadu Meksiko. Zahvaljujući tropskoj klimi život buja u svim oblicima, a temperatura varira oko 25 stepeni. Jedan od najlepših ukrasa ove obale su svakako koralni grebeni.

Upoznati Kubu, znači dobiti puno više od očekivanog. Svakako, ova karipska lepota skriva bogatu kulturu, muziku, latino ritmove i predstavlja zemlju suprotnosti. 

HAVANA glavni grad Kube sa 3 miliona stanovnika, politički, kulturni i administrativni centar. Grad je bogat istorijskim spomenicima koji govore o mešavini raznih kultura i uticaja. Svojom kolonijalnom arhitekturom, brojnim ekskluzivnim hotelima, egzotičnim klubovima i barovima, privlači veliki broj turista iz celog sveta.

VARADERO, najpoznatije letovalište ostrva, na 130 km od Havane predstavlja remek delo prirode, s dugim peščanim plažama, toplom, tirkiznom i bistrom vodom okeana.

 

1.dan BEOGRAD – MOSKVA

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla dva sata pre leta SU2093 za Moskvu u 23:35.

2-5.dan MOSKVA - HAVANA

Sletanje u u 04:25. Nastavak letom SU150 za Havanu u 07:40, sletanje u Havanu u 12:40. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje. Boravak u hotelu HOTEL PLAZA 4* na bazi noćenja s doručkom, uz mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje.

6. dan HAVANA - VARADERO 

Doručak. Transfer za Varadero. Vožnja uz kraći odmor (cca. 2 sata). Po dolasku, smeštaj u hotel MEMORIES VARADERO 4*. Noćenje.

6.-12. dan VARADERO

Boravak u hotelu na bazi ALL (sve uključeno). Dani predviđeni za odmor, kupanje, sunčanje... Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (Cayo Lago, Sugar Tour, Jeep Safari...)

12. dan VARADERO – HAVANA

Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom na let SU151 za Moskvu u 14:40. 

13. dan MOSKVA - BEOGRAD

Noćni let s obrocima u avionu. Sletanje u 10:10 Nastavak letom SU2092 za Beograd u 20:30. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 21:35.

 

CENA UKLJUČUJE: avio prevoz, transfere prema programu, 2 noćenja s doručkom (švedski sto) u hotelu Plaza**** u Havani, 8 noćenja na bazi ALL inclusive usluge (sve uključeno) u hotelu Memories Varadero****  u Varaderu, organizaciju putovanja.

CENA NE UKLJUČUJE: aerodromske takse (cca 328 € plaćaju se uz aranžman), fakultativne izlete, razgled grada s vodičem na srpskom jeziku, individualne troškove, kao i sve programom nepomenute usluge.

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put. 

CENOVNIK U PRIPREMI

Memories Varadero Beach Resort ****

Uživajte u vrhunskoj ponudi all-inclusive pogodnosti i usluga u Memories Varadero Beach Resort odmaralištu…

Ovde možete utonuti u interesantnu fuziju šarmantne kolonijalne arhitekture i karipski šmek, dok stvarate nezaboravne uspomene pod idiličnim plavim nebom, nadomak tirkizne vode karipskog mora, u okruženju bujnih bašta i tropskih biljaka.

Ugodite sebi zabavnim aktivnostima, kako na kopnu tako i u vodi. Ispunite svoje dane igrom i zabavom, relaksacijom i uživanjem na toplom suncu, na jednoj od najboljih plaža Varadera, ili pored hotelskog bazena.

U ponudi su četiri bazena – dva za odrasle, a dva namenjena deci, đakuzi, klub za decu, zabavni program, sportski tereni i razni rekviziti za zabavu.

Bilo da želite odmor ispunjen aktivnostima ili jednostavno opuštanje, ovo odmaralište će se pobrinuti da vaš odmor bude savršen.

Web:

http://www.memoriesresorts.com/en/resort/varadero.aspx

Hotel Plaza ****

Smešten u blizini Muzeja lepih umetnosti, Floridita bara, Central Parka i brojnih drugih znamenitosti Havane, Hotel Plaza nudi izuzetno dobar smeštaj po dobroj ceni...

Dizajniran pre preko 100 godina, ovaj hotel ima specifični trougaoni oblik koji samo dodaje njegovoj privlačnosti. Elementi ranog dvadesetog veka se i dalje reflektuju u detaljima, poput originalnog poda u lobiju i prozorima na kojima je peskiranjem kreiran amblem hotela.

Lobi i obližnji bar su živahna i zabavna mesta, dok su sobe jednostavne, ali sasvim funkcionalne. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinama, kao i sef, klimatizaciju, minibar, satelitsku televiziju i još mnogo toga...

Web:

https://www.hotelplazacuba.com

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

Opšti uslovi putovanja turističke agencije TTC Top Travel Centar su sastavni deo ovog programa. OTP 41/2013, od 05.06.2013. god

Big Star Travel je ovlašćeni subagent.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
10:00 do 18:00
Subotom
10:00 do 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait