Ljubljana Nova godina 2023

BLED – PORTOROŽ - PIRAN (FAKULTATIVNO)

Ljubljana je glavni grad Slovenije sa 275.000 stanovnika. Grad se nalazi u centralnom delu Slovenije, u Ljubljanskoj kotlini, između Alpa i Jadranskog mora, na reci Ljubljanici približno 10 km od njenog ušća u Savu. Ljubljana je kulturni, naučni, ekonomski, politički i administrativni centar Slovenije. Grad je podeljen u nekoliko kvartova, bivših opština, od koje su najveće Šiška, Bežigrad, Vič, Moste-Polje i Centar. Simbol grada je Ljubljanski zmaj.

ljubljana nova godina

TERMIN

HOTEL

CENA

30.12.2022.-03.01.2023.

HOTEL CREINA 4*

129 €

polazak iz Kraljeva, Preljine, Gornjeg Milanovca, Lazarevca i Beograda

DOPLATA za polaske iz: Užica (transfer do Preljina) 15 €,Požega (transfer do Preljine) 13 € iz Kragujevca (transfer do Mrčajevaca) 10€, Kruševca (transfer do Kraljeva) 13€, Trstenika (transfer do Kraljeva) 10€, Vrnjačke Banja (transfer do Kraljeva) 10€, Niš (transfer do Kraljeva) 20 €.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN- KRALJEVO  - LJUBLJANA

Polazak iz Kraljeva oko 20h-okvirno vreme polaska. Vreme moze biti korigovano u zavisnosti od uslova na putu i granicnim prelazima.Nastavak putnika ka Beogradu-ulazak putnika kod Sava centra.  Putovanje preko Hrvatske, noćna vožnja. Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. DAN- LJUBLJANA – KRANJ

Dolazak u LJUBLJANU u jutarnjim satima. Obilazak slovenačke prestonice uz razgledanje najlepših delova istorijskog centra grada: Prešernov trg sa spomenikom čuvenom slovenačkom pesniku France Prešernu i Franjevačkom crkvom, Tromostovlje – remek-delo slovenačkog arhitekte Plečnika na reci Ljubljanici, katedrala Sv. Nikole, Rotovž – Gradska kuća sa malim zvonikom, Zmajski most. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak puta do obližnjeg KRANJA. Smeštaj u hotel.Slobodno vreme za individualni proslavu Nove godine u nekom od restorana u Kranju ili na trgu u Ljubljani. Povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN-KRANJ-BLED-KRANJ

Kasni doručak. Obilazak Kranja u pratnji vodiča Slobodno vreme ili fakultativni odlazak na BLED. Obilazak Bleda, vreme koje se može iskoristiti za šetnju oko jezera, posetu bledskoj tvrđavi, kao i degustaciju jela i pića od kojih su najpoznatije bledske krempite  i slobodno vreme. Nakon obilaska povratak u hotel. Slobodno vreme za individualnu reprizu Nove godine. Noćenje.

4. DAN -  KRANJ – PORTOROŽ – PIRAN – KRANJ - KRALJEVO

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet do Slovenačkog primorja. Odlazak u slovenačko letovalište PORTOROŽ. Obilazak Promenade na kojoj se nalazi i čuveni hotel „Palace“. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odlazak u obližnji PIRAN. Po dolasku sledi kraća šetnja do glavnog Tartinijevog trga na kojem se nalaze najlepše gradske palate (Venecijanska kuća…), spomenik kompozitoru Đuzepe Tartiniju i malena crkva Sv. Petra. Slobodno vreme za uživanje u sjajnom ambijentu grada i šetnji. Povratak u Kranj i kraća pauza u Kranju (oko sat vremena). Polazak za Srbiju u popodnevnim časovima.

5. DAN  -KRALJEVO

Dolazak u Kraljevo u ranim jutarnjim časovima. Kraj putovanja.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
 • smeštaj u hotelu “CREINA”4* u Kranju, na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto)
 • obilaske prema programu putovanja
 • usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana
 • troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • fakultativne izlete i ulaznice
 • međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji)
 • individualni troškovi
 • boravišna taksa

POPUSTI ZA DECU

*Deca do 6 godina , u pratnji dve punoplative osobe , u zajedničkom ležaju, plaćaju 40 €, (cenu karte).

*Deca do 12 godina  u pratnji dve punoplative osobe ostvaruju popust 20 € na cenu aranžmana, imaju sopstveni ležaj i sedište u autobusu.

DOPLATA ZA SEDISTA I JEDNOKREVETNU SOBU

*Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta važi  doplata 25 €

*Doplata za dodatno sedište u autobusu iznosi 30 €-ISKLJUCIVO NA UPIT

* Doplata za jednokrevetnu sobu 40 € ISKLJUCIVO NA UPIT

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

-  Bled  20 €  (minimum 25 putnika)

             15 € (cena  za decu do 12 godina)

U cenu obilaska uračunat je prevoz, usluge vodiča i osnovni obilazak .

-Slovenačko primorje (Portorož i Piran) 25 €  (minimum 25 putnika)

 15 € (cena za decu do 12 godina)

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima građana do 15.03.2023. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)

-Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na danuplate.

OPIS SMEŠTAJA:

HOTEL „CREINA“ 4****, Kranj     https://hotelcreina.si/

Hotel se nalazi u strogom centru Kranja, na samo 50 m od ulaza u glavnu pešačku zonu grada. Nedaleko od hotela nalazi se zona sa kafeima, barovima, restoranima, mini marketi… Hotel poseduje lobi sa dnevnim boravkom, recepciju otvorenu 24 sata, WiFi zonu, restoran za posluženje obroka, aperitiv bar, info pult, sef na recepciji… Sobe su komforne i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC, TV Sat, centralno grejanje/klima, telefon…

NAPOMENA

*Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.

*Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa.

*Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika.

*U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena , izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. 

 • DOKUMENTA POTREBNA ZA PUTOVANJE : Važeći biometrijski pasoš najmanje 3 meseca posle putovanja , za maloletnu decu obavezan je pasoš i overena saglasnost roditelja koji ne putuje.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Tomash Tours Licenca A OTP 242/2021.
Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait