Mauricijus 

Republika Mauricijus, ostrvo vulkanskog porekla, jedno je od najpoznatijih u Indijskom okeanu. Odlikuju ga duge peščane plaže, bogata vegetacija, koralni grebeni koji formiraju bezbedne i kristalno čiste lagune... Boravak na ostrvu upotpunjuje ljubaznost stanovnika, odlični gastronomski specijaliteti i hoteli visokog kvaliteta. Ukoliko tražite miran odmor, netaknutu prirodu i romantične pejzaže, Mauricijus je pravi izbor za Vas.

 

1. dan BEOGRAD – ISTANBUL

Dolazak na aerodrom dva sata pre leta za Istanbul TK 1084 u 20:20.

2.dan MAURICIJUS

Sletanje u 00:10 po lokalnom vremenu. Nastavak letom TK 160 u 01:55. Sletanje u 12:40 po lokalnom vremenu, transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

3.-10.dan MAURICIJUS

Boravak u izabranom hotelu na bazi polupansiona. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta.

11. dan MAURICIJUS – ISTANBUL

Doručak. Slobodno vreme do transfera na let TK 161 za Istanbul u 20:05. Noćni let sa obrocima.

12. dan ISTANBUL– BEOGRAD

Sletanje u 04:45.Nastavak za Beograd letom TK 1081 u 07:40. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 08:20.

Mogućnost rezervacije drugih termina i hotela na upit!

CENOVNIK U PRIPREMI

CENA UKLJUČUJE: avio prevoz sa aerodromskim taksama, transfer aerodrom-hotel-aerodrom, 9 noćenja na Mauricijusu u izabranom hotelu na bazi navedene usluge, troškove organizacije i realizacije putovanja.

CENA NE UKLJUČUJE: međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, individualne troškove, kao i sve programom ne navedene usluge.

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na put.

Le Meridien Ile Maurice ****

Kompleks od ukupno 6 objekata, nalazi se direktno na 1km dugoj peščanoj plaži, udaljen od glavnog grada Port Louis oko 15km. Okružen je bujnom vegetacijom, i izuzetno je popularan kod porodica. U svom sastavu ima i 4 odlična restorana.

Web:

http://www.lemeridien-mauritius.com/

Ocean Beach ***

Lociran direktno na jednoj od najlepših plaža, na ulazu u mesto Grand Baie, ovaj hotel u sebi sadrži manji kompleks apartmana, sa prijatnom i opuštenom atmosferom. Gostima stoje na raspolaganju restoran kao i snack bar sa internacionalnim i domaćim jelima.

Web:

http://www.ocean-villas.com/index.cfm

Preskil Beach Resort ****

Objekat Preskil Beach Resort Mauritius nudi luksuzne sobe na sopstvenom poluostrvu, u Maeburu (Mahébourg). Odmaralište poseduje otvoreni bazen, saunu i hamam. Na zahtev su dostupne usluge masaže, kao i spa i velnes centar.

Web:

http://www.mauritius.com/hotels/Hotel_show.aspx?ProductID=48

Hibiscus Beach Resort & Spa ***

Hotel je u neposrednoj blizini čak četiri plaže:  Marvilli, Pereybere, Canonnier i Malheureux. Sobe sadrze: telefon, sef, uređaj za pravljenje kafe ili čaja, dodatne peškire i pokrivače, fen za kosu, kablovsku televiziju... Hotel je udaljen od aerodroma Mahebourg oko 49 km.

Web:

www.hibiscushotel.com/

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

Opšti uslovi putovanja turističke agencije TTC Top Travel Centar su sastavni deo ovog programa. OTP 41/2013, od 05.06.2013. god

Big Star Travel je ovlašćeni subagent.

 

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait