Ohrid leto 2021

ohrid LETOVANJE 2021

Ohrid spada u najlepše i najpoznatije odmaralište u Makedoniji. Smatra se najatraktivnijim gradom, muzejom na otvorenom i centrom pravoslavne duhovnosti. Ohridsko jezero spada u jedno od najčistijih u Evropi, sa više vrsta flore i faune. Zbog svega toga, Ohrid kao i jezero sa svojim kulturnim i prirodnim bogatstvom su pod zastitom UNESCO-a od 1980.god. U njemu je osnovan prvi univerzitet na Balkanu. Poznat po slovenskim prosvetiteljima Klimentu i Naumu. Na obali jezera nalazi se preko 30 crkava, među kojima je i najstariji slovenski manastir, Sveti Pantelejmon. Najznačajnije znamenitosti su Ohridska tvrđava, Crkva Svete Sofije, sagradjena na temeljima rane hrišćanske bazilike, Galerija Ohridskih ikona, Crkva Svetog Klimenta, Crkva Svetog Nauma, i po mnogima najlepša, Crkva Svetog Jovana, na samoj litici jezera. U njoj je Vladika Nikolaj bio Protojerej, gde je i nastao Ohridski prolog, Zapisi s jezera i druga dela. Nacionalni muzej čuva kolekciju grčkih i slovenskih ikona i rukopisa. Kolekcija sa više od 800 ikona u vizantijskom stilu, po vrednosti je druga u svetu, odmah iza one u moskovskoj Tretjakovskoj galeriji. Danas je moderan turistički centar, sa velikim brojem ugostiteljskih objekata i najkvalitetnijim smeštajem koji smo izabrali za Vaš odmor. Brojni su nacionalni i specijalizovani restorani, kafici, diskoteke, što će Vaš odmor učiniti još zabavnijim.

APARTMANI JOCE

 
Lokacija: apartmani Joce se nalaze u centru Ohrida, na oko 5 minuta hoda od centralnog trga i jezera, u mirnom delu letovališta, izuzetno lepo uređen. Supermarket je u neposrednoj blizini.
Sadržaj vile: U svom sastavu ima 1/2, 1/3 i 1/4 studije, dvorište, parking.
Sadržaj studija: kuhinjski blok (frižider, rešo sa velikom ringlom na struju, posuđe i pribor), kupatilo (peškiri) predviđeni broj ležaja, orman, noćni stočić, televizor, klima uređaj, Wi-Fi (besplatno), terasa sa garniturom za sedenje.
1/2 studio – jedan francuski ležaj ili dva standardna ležaja.
1/3 studio – jedan francuski ležaj i jedan standardni ležaj ili tri standardna ležaja.
1/4 studio – jedan francuski ležaj i dva standardna ležaja ili četiri standardna ležaja.
Higijenu u studijima gosti održavaju sami.
 
 
CENOVNIK U PRIPREMIpdf ikonica small
 

VILA OLD TOWN

 
Lokacija: Vila Old Town nalazi se na oko 200 m od centralnog trga u Ohridu, pešačke i trgovačke zone i glavnog šetališta uz jezero.
Sadržaj vile: U svom sastavu ima 1/2 sobe i četvorokrevetne apartmane.
Sadržaj 1/2 soba: jedan francuski ležaj ili dva standardna ležajeva, orman, noćni stočić, televizor, wi-fi, mini bar, klima uređaj, kupatilo, peškiri.
Sadržaj 1/4 apartmana: dve odvojene sobe za spavanje. U jednoj se sofa na razvlačenje i kuhinjski blok (frižider, rešo, posuđe i pribor), dok se u drugoj sobi nalazi francuski ležaj. Orman, noćni stočić, televizor, wi-fi, mini bar, klima uređaj, kupatilo, peškiri.
Higijenu u sobama i apartmanima gosti održavaju sami.
 
CENOVNIK U PRIPREMIpdf ikonica small
 

VILA MAL SVETI KLIMENT

 
Lokacija: vila se nalazi na samom ulazu u stari grad, pored takozvane Donje kapije, i na oko 100 m od centra.
Sadržaj vile: sala za doručak, vinarija. Vila raspolaže dvokrevetnim sobama i apartmanima za smeštaj 2-4 osobe. Sobe se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu sa pogledom na crkvu ili jezero.
Sadržaj soba/apartmana: predviđeni broj ležaja, SAT TV, mini bar, WI-FI, sef, kupatilo, pojedine sobe imaju terasu. U apartmanima odvojena soba za spavanje.
 
CENOVNIK U PRIPREMIpdf ikonica small
 

HOTEL INEX OLGICA 5*

 
LOKACIJA: hotel se nalazi na samoj obali jezera, pored regionalnog puta Ohrid – Sv. Naum, udaljen od centra oko 4 km.
SADRŽAJ HOTELA: recepcija, lobi, aperitiv bar, restoran (glavni i nacionalni), Wi-fi, sauna, bazen, teretana, konferencijska sala, sportski tereni, parking (besplatno).
SADRŽAJ SOBA: predviđeni broj ležaja, TV, internet, telefon, klima uređaj, mini bar, kupatilo, terasa.
 
CENOVNI U PRIPREMIpdf ikonica small
 

HOTEL PARK LAKESIDE 4*

 
LOKACIJA: hotel se nalazi pored regionalnog puta Ohrid – Sv. Naum. Smešten na obali jezera, na plaži Golden Beach, a od centra Ohrida udaljen 2,8 km. Od hotela do glavnog šetališta i centra mesta može se doći uređenom pešačkom stazom pored jezera.
SADRŽAJ HOTELA: recepcija, lobi, Wi-Fi, lift, menjačnica, aperitiv bar, restoran, banket i konferencijska sala, letnja terasa, rent a car, rent a bike, otvoreni bazen, sportski tereni za fudbal I tenis, parking.
SADRŽAJ SOBA: predviđeni broj ležaja, TV, Wi-Fi, telefon, klima, orman, noćni stočić, sto i stolice za ručavanje, električni bokal, kupatilo, fen, terasa sa garniturom za sedenje.
 
CENOVNIK U PRIPREMIpdf ikonica small

HOTEL SILEKS 4*

 
LOKACIJA: hotel se nalazi na samoj obali jezera u turističkom naselju Sv. Stefan, pored regionalnog puta Ohrid – Sv. Naum, udaljen od centra Ohrida oko 4,5 km.
SADRŽAJ HOTELA: recepcija, lobi, aperitiv bar, restoran, letnja terasa, otvoreni bazen, teretana, sauna, konferencijska sala.
SADRŽAJ SOBA: predviđeni broj ležaja, TV, WI-fi, telefon, klima uređaj, mini bar, kupatilo, terasa.
 
CENOVNIK U PRIPREMIpdf ikonica small
 

HOTEL LEBED 4*

 
Lokacija: hotel se nalazi na obali jezera, pored šetališta i parka, udaljen 1 km od centra.
Sadržaj hotela: recepcija, Wi-fi, lobi bar, restoran, konferencijska sala, parking.
Sadržaj soba: predviđeni broj ležaja, TV, telefon, mini bar, centralna klima, kupatilo, većina sa terasom.
 
CENOVNIK U PRIPREMIpdf ikonica small

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Bravo Tours Licenca OTP 357/2021
Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.
demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 16:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait