LEPTOKARIA LETOVANJE

LEPTOKARIJA - VILA TOMASH I ASTERIO

 
 
Vila Thomas
Vila je starijeg datuma, skromna i lepo održavana i na odličnoj lokaciji. Nalazi se u neposrednoj blizini centra, na oko 300 metara, a od plaže je deli samo ulica i parking, odnosno oko 30 metara.
Studiji koje su u zakupu su sa bočnim ili direktnim pogledom na more. Opremljeni su klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta), bežičnim internetom (uračunat u cenu) i TV-om.
Neveliki dvokrevetni i trokrevetni studiji sadrže deo sa opremljenom kuhinjom, spavaću sobu sa francuskim ili francuskim i jednim standardnim ležajem, kupatilo i veliku terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 18 – 20 kvm + terasa.
Vila Thomas je B kategorije, nema peškire i nema mogućnost sopstvenog parkinga (besplatno parkiranje na parkingu preko puta vile).
 
Cene u tabeli su izražene u eurima PO OSOBI na bazi PAKET ARANŽMANA
» najam 10 noći / 11 dana sa uračunatim prevozom «
 
 
CENOVNIK U PRIPREMI

 

Cene u tabeli su izražene u eurima PO OSOBI na bazi SOPSTVENOG PREVOZA
» najam 10 noći / 11 dana «

 

CENOVNIK U PRIPREMI
 
 
Vila Asterios
Vila je locirana u mirnom delu Leptokarije na svega nekoliko koraka od plaže ( 10m ), a od centra letovališta oko dva minuta hoda.
Ispred vile se nalazi lepo uređen travnjak.
Supermarket i pekara su u neposrednoj blizini.
Vila je opremljena WIFI internetom, prostorom za odlaganje stvari prilikom smene.
Sve sobe su klimatizovane, a klima se dodatno plaća na licu mesta, 5 € dnevno.
Vila nema parking.
Parkiranje je moguće nedaleko od vile.
Tip smeštaja:
Sve sobe imaju: klima-uređaj, kupatilo, TV, kuhinju sa aspiratorom, kuvalo, noćni stočić, toaletni stočić, garderober, roletne, terasu sa garniturom za sedenje.
1/2-3 studio: trokrevetni studio poseduje 1 francuski ležaj (140cm) ili jedan standardni ležaj (90cm), opremljena kuhinja je u okviru sobe.
 
Cene u tabeli su izražene u eurima PO OSOBI na bazi PAKET ARANŽMANA
» najam 10 noći / 11 dana sa uračunatim prevozom «
 
 
CENOVNIK U PRIPREMI

 

Cene u tabeli su izražene u eurima PO OSOBI na bazi SOPSTVENOG PREVOZA
» najam 10 noći / 11 dana «

 

CENOVNIK U PRIPREMI
 
 
Legenda tabele:
Vrste usluga:
NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja:
STUDIO– smeštajna jedinica u vili u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju ležajeva), kreveti, orman, kupatilo i terasa. 1/4 studio može da sadrži francuski ležaj (grčki standard), a 1/2 odnosno 1/3 studiji sadrže francuski ležaj i/ili singl ležaj (grčki standard).
APARTMAN– smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od spavaće sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi, jedan ili dva ležaja, odnosno sofa na otvaranje ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila i terase. Dnevni boravak i spavaća soba ne moraju biti odvojene vratima.
DUPLEX– smeštajna jedinica u vili sa dve odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, trećom prostorijom u kojoj se nalazi kuhinja sa trpezarijskim stolom, kupatilom i terasom. Spavaće sobe, kao i kuhinja su fizički odvojene vratima.
Ostali pojmovi:
ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj
 
PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska po unapred dogovorenom vremenu. Noćna vožnja sa usputnim pauzama za odmor.
2. dan: Dolazak na destinaciju i ulazak u smeštajne jedinice posle 14h.
2. dan – 11. dan: Boravak u smeštajnim jedinicama na bazi izabrane usluge, najam studija/apartmana – noćenje
12. dan: Napuštanje smeštajnih jedinica do 9h (po lokalnom vremenu). Polazak autobusa po unapred dogovorenom vremenu. Noćna vožnja sa usputnim pauzama za odmor.
13. dan: Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga.
 
ARANŽMAN OBUHVATA:
najam smeštajne jedinice na bazi 10 noćenja/11 dana
autobuski prevoz (A/C, DVD) – kod paket aranzmana
organizacione troškove
pratioca ispred agencije tokom putovanja i usluge predstavnika u mestu boravka

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
međunarodno zdravstveno osiguranje (deca do 18 god. 0,50 eura; odrasli od 18-70 god. 1 euro; stariji preko 70 god. 2 eura dnevno)
korišćenje klime (5 eura po danu korišćenja-nije obavezno korišćenje, plaća se na licu mesta)
individualni i ostali troškovi putnika
boravišna taksa (5 € po studiju za 10 dana)
 
POPUSTI:
Jedno dete do 12 god. u pratnji dve punoplatežne osobe doplaćuje 40€ (dete dobija mesto u autobusu i smeštaj u zajedničkom ležaju)
Jedno dete do 12 godina na sopstvenom ležaju u pratnji dve punoplatežne osobe-može ostvariti 20% popusta na cenu iz tabele (popust se odnosi samo na jedan ležaj u STD/APP/DPLX).
Dvoje dece do 12 godina koja koriste zajednički ležaj plaćaju jednu cenu iz tabele uz doplatu od 40€ (deca dobijaju 2 mesta u autobusu i smeštaj u zajedničkom ležaju).
DOPLATE:
Za jednokrevetnu sobu – doplata 70% u odnosu na cenu iz tabele i putnik koristi jedno sedište u autobusu.
Ukoliko putnik želi rezervaciju određenog sedišta može je izvršiti prilikom rezervacije aranžmana, uz doplatu od 10 eura po osobi ukoliko su ta sedišta slobodna prilikom rezervacije. Ne može se izvršiti rezervacija za prvi red sedišta.
DOPLATA ZA TRANSFERE:
Požegu i G. Milanovac 7 eura, Užice 10 eur (transfer do Čačka).Polazak iz Kragujevca (transfer do Mrčajevaca) bez doplate.
OPSTE NAPOMENE
Studija se čiste pri smeni turista a za vreme boravka posteljina se menja na polovini boravka. Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni (poneti peškire i sredstva za higijenu) kao i da poštuju kućni red koji podrazumeva najraniji ulazak u sobe na dan dolaska u 14 h i najkasniji izlazak poslednjeg dana svog boravka do 9 h.
Sluzbenici na granici imaju pravo da ne dozvole ulazak putnika u njihovu zemlju i tada se smatra da je putnik odustao od putovanja. Za putovanje u inostranstvo svim maloletnim licima je potrebna saglasnost oba roditelja koji ne putuju sa maloletnim detetom overena kod notara.
 
USLOVI PLAĆANJA:
Cena aranžmana je izražena u eurima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

PLAĆANJE DO POLASKA:
Prilikom rezervacije plaća se 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

PLAĆANJE NA RATE:
Prilikom rezervacije plaća se 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak u jednakim ratama deponovanjem čekovima građana do 15.12.2022.godine (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije – svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu).
 
 
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja, Tomash Tours Licenca A OTP 242/2021.
Big Star Travel je ovlašćeni posrednik
 
demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait