PARALIJA LETO 2023

PARALIJA 2023 - NAJPOVOLJNIJE CENE

U srcu okruga Pieria u podnožju planine bogova – Olimpa, nalazi se centar turističke ponude - Paralija. Udobnost i toplina koju Vam pružaju porodični hoteli i vile sa svojim domaćinima, kristalno čisto more, peskovita plaža , uz mnoštvo trgovinskih radnji, restorana, taverni, barova, noćnih klubova, blizina velikog trgovačkog centra Katerini (6 km), prava su garancija za povratak u Paraliu na odmor narednih godina. Paralija je pogodna za porodice sa malom decom između ostalog i iz razloga što je nekoliko metara od obale voda duboka oko 1,5 m. Samo mesto nema veliki broj turističkih znamenitosti ali tu su agencije koje organizuju obilazak Meteora, Waterland-a nedaleko od Soluna, Soluna (67 km od Paralije)...

paralija 2022 mapa

Paralija, najpoznatije turističko mesto severne Grčke, sa idealnom lokacijom u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora predstavlja jedno od omiljenih letovališta naših turista. Ovo poznato grčko letovalište je udaljeno od Soluna 65 km i 6 km od gradića Katerini. Nalazi se u podnožju mitskog Olimpa na obali Egejskog mora.
Paralija je takodje izuzetno poznata po svojim noćnim klubovima, barovima, restoranima, hotelima i tavernama. Na istoku se nalazi zaliv Thermian, a peščane plaže pokrivaju skoro celu obalu. Najbliža železnička stanica i bolnica se nalaze u gradu Katerini koji je udaljen samo 6 kilometara.
Kao tipično turističko mesto Paralija je poznata po velikom broju restorana, taverni, poslastičarnica, supermarketa, butika, zlatara, prodavnica krzna i diskoteka. Duga peščana plaža i kristalno čisto more odlike su ovog omiljenog letovališta, koje privlači turiste tokom cele godine.Paralija je pogodna za porodice sa malom decom između ostalog i iz razloga što je nekoliko metara od obale voda duboka oko 1,5 m. Paralija je čuvena po velikom broju prelepih peščanih plaža koje su prekrivene sitnim belim peskom, a voda u moru je besprekorno čista i kristalno bistra. Paralija kao mesto za letovanje predstavlja jedno od najtraženijih mesta za odmor, i za porodice koje u svom sastavu imaju malu decu, tako i za sve one koji su željni ludog provoda i bogatog noćnog života.
Paralija ima bogat noćni život, s puno diskoteka i kafića, barova, ribljih restorana i taverni. Na svega pet kilometara od Paralije nalazi se trgovačka prestonica ove regije, Katerini, do koje je najlakše stići gradskim prevozom.
Paralija je mesto koje prvenstveno služi za letnji odmor i koje ni u kom slučaju ne bi smeli zaobići ako ste na proputovanju kroz ovaj deo severne Grčke. Gostoprimstvo grčkih domaćina o kome ste možda već slušali ili kome ste i sami bili svedoci i ovde je prisutno gde god krenete.

Pogledajte našu ponudu PARALIJA 2023. Provedite LETO 2023 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust PARALIJA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2023. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika PARALIJA 2023. Naš program PARALIJA LETO 2023 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait