ZLATNI PRAG - 4 noćenja

6 DANA AUTOBUSOM
PRAG IZ NIŠA - posebna ponuda

prag-pitovanje

Program putovanja:

1.dan (utorak) BEOGRAD - NOVI SAD...

Polazak autobusom za Prag u 22:00h (tačno mesto i vreme polaska biće poznato dva dana pred putovanje, pozovite agenciju da se informišete). Polazak iz Novog Sada oko 23:00h (parking kod lokomotive). Vožnja preko graničnog prelaza Horgoša, pored Budimpešte sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora.
 

2.dan (sreda) …BRATISLAVA - PRAG

Dolazak u Bratislavu u jutarnjim satima. Po dolasku razgledanje grada šetnjom (obilazak centralnog dela Bratislave): Katedrala Sv. Martina, Hvezdoslavove najmesti, Narodno pozorište, Glavni gradski trg, Rolandova fontana, Gradska većnica… Slobodno vreme za šetnju romantičnim ulicama starog dela grada na obali Dunava. Nastavak puta prema Pragu. Dolazak u Prag, glavni grad Republike Češke, u poslepodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Nakon kraćeg odmora fakultativno upoznavanje grada sa pratiocem grupe. Individualan povratak u hotel. Noćenje.
 

3.dan (četvrtak) PRAG - HRADČANI

Doručak, . Nakon doručka, razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: obilazak praškog dvorca – Hradčana, katedrale Sv. Vida, bazilike Sv. Djordja, Male Strane, prelazak preko Karlovog mosta do spomenika Karla IV – tog nakon čega se laganom šetnjom stiže do Staromjestskih namjesti i čuvenog Astronomskog sata – Orloja i Tinske crkve. Nakon razgledanja predvidjen je fakultativni izlet krstarenje Vltavom uz ručak i panoramsko razgledanje. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u Pragu. Noćenje.
 

4.dan (petak) PRAG - DREZDEN

Doručak, slobodno dan u Pragu ili (fakultativno) odlazak na celodnevni izlet u Drezden, grad na istoku Nemačke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazvan i Firencom na Elbi. Povratak u Prag u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
 

5.dan (subota) PRAG - KARLOVE VARI

Doručak, posle doručka (fakultativno) odlazak na izlet u Karlove Vari. Obilazak i razgledanje Karlovih Vari, najpoznatijeg srednjoevropskog banjskog i turističkog mesta i jednog od najlepših srednjoevropskih gradova. Obilazmo čuvene banjske lekovite izvore termalne vode i kolonade (Termal Spring, Market Collonade…), grand hotel Pupp, crkvu Sv.Marije Magdalene, rusku pravoslavnu crkvu Sv.Petra i Pavla uz priču o čuvenim piscima, kompozitorima, istorijskim ličnostima koje su boravile u ovoj banji (Karlo IV, Gete, Mocart, Petar Veliki…), kao i većina holivudskih glumaca koji svake godine posećuje Karlove Vari povodom filmskog festivala. Uz to nećemo propustiti da probamo čuvenu Becherovku otkrivenu pre 200 godina, karlovarske oblande, vodu sa lekovitih izvora… Povratak u Prag u popodnevnim satima. Slobodno popodne i veče u centru Praga. Noćenje.
 

6.dan (nedelja) PRAG - GRATIS IZLET BRNO - BEOGRAD

Rani doručak. Napuštanje hotela i polazak prema Brnu (planirano vreme polaska oko 7h). Po dolasku obilazak grada: neogotička katedrala Sv. Petra i Pavla, Kapucinski manastir, Zelni trg sa fontanom Parnas, palata Reduta, Stara gradska većnica, koja čuva Brnjensku aždaju i zanimljivu legendu. Šetnja do Trga slobode na kome se nalazi čuveni Brnjenski sat. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme okupljanje i polazak za Srbiju sa usputnim pauzama radi odmora. Vožnja preko Slovačke, Mađarske sa usputnim pauzama za odmor i prelazak državnih granica. Dolazak u Novi Sad, Beograd oko ponoći. (Kraj putovanja).
 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI – 6 dana / 4 noćenja

TERMIN PUTOVANJA HOTEL                          USLUGA CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
06.11. - 11.11.2020.*
Siguran polazak!
Hotel Uno Prague 3*,
Hotel Olympik Congress 4*
4 ND
109€ POPUNJENO
119€
           06.11. - 11.11.2020.*
Siguran polazak!
 Hotel Slavia 3*  4 ND  109€
 19.11. - 24.11.2020.  Hotel Slavia 3*  4 ND  109€
 26.11. - 01.12.2020.  Hotel 3*  4 ND  109€
 26.11. - 01.12.2020.  Hotel 3*  4 ND  109€
 10.12. - 15.12.2020.  Hotel 3*  4 ND  109€
 17.12. - 22.12.2020.  Hotel 3*  4 ND  109€
 01.01. - 06.01.2020.*  Hotel 3*  4 ND  119€
Termini 06.11 - 11.11.2020. i 01.01.-06.01.2020. polazak je u sredu, a povratak u ponedeljak

ARANŽMAN SADRŽI:

 • Prevoz turističkim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji
 • Smeštaj u hotelu 3* u 1/2 ili 1/2+1 sobama na bazi 4 noćenja sa doručkom – buffet (samposluživanje)
 • Razgledanje Bratislave i Brna u pratnji vodiča – pratioca, razgledanje Praga i Hradčana uz pratnju stručnog vodiča na srpskom jeziku
 • Troškove organizacije i vođenja aranžmana

ARANŽMAN NE SADRŽI:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu – na upit
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Individualne troškove putnika, fakultativne izlete.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • krstarenje Vltavom uz buffet ručak u trajanju od 2h - 20€ (obavezno prijavljivanje u agenciji, plaćanje na licu mesta)
 • izlet u Drezden - 30€
 • izlet u Karlove Vari - 25€
 • Za realizaciju izleta potrebno je najmanje 25 prijavljenih putnika.

OPISI HOTELA (smeštaj u navedenom hotelu ili sličnom):

• Hotel Slavia 3*- www.slaviahotel.com Hotel Slavia 3*
je smešten u mirnom delu Praga, udaljen svega 5 kilometra od centra grada. Nalazi se u sklopu sportskog centra Slavia Prag. Od hotela do centra grada može se doći za samo 20 minuta vožnje javnim gradskim prevozom (tramvajem ili podzemnom železnicom). Broj smeštajnih jedinica je 95 standarnih i 50 superior soba. Sobe imaju TV, telefon, kupatilo, wifi internet. Hotel ima 2 restorana u kojima se služi doručak – buffet servis (samoposluživanje).

• Hotel Olympic 3* – www.olympik.cz Hotel Olympic 3*
udaljen je 200m od stanice metroa Invalidovna (na liniji B), odakle se do centra Praga može stići za 10-tak minuta. Broj smeštajnih jedinica je 280. Sobe imaju minibar, TV, sef, kupatilo. Doručak – buffet servis (samoposluživanje).

• Hotel Hotel Uno Prague 3* – (nekadašnje ime hotela je bilo Hotel Juno 3*. U junu 2020.godine hotel je doneo odluku da promeni ime) – www.unoprague.cz/en Hotel Uno Prag je hotel sa 3*, nalazi se u Pragu 10 i ima dobru povezanost sa centrom grada. Metro stanica “Strasnicka”, linija A, udaljena je samo 500 metara od hotela. Nasuprot hotela nalazi se autobuska stanica, a autobus broj 175 je direktna linija do centra grada. Hotel ima 15 spratova i nudi smeštaj u standardnim jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama (ukupno 258 soba, 516 kreveta). Uno Prag je idealan hotel za individualne i organizovane grupe. Smeštaj za grupe je u economy – sobama (jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem). Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo sa tušem, TV sa satelitskim kanalima i sef. U okviru hotela postoji besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama i 24- časovna recepcija. Doručak – buffet servis (samoposluživanje).

Organizator putovanja zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije.

NAČIN USLOVI PLAĆANJA:

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

Organizator:  Belvi Travel Licenca: OTP-25/2016 od 08.02.2016.
Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
10:00 do 18:00
Subotom
10:00 do 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait