ASPROVALTA LETO 2023

ASPROVALTA 2023 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Asprovalta je jedno najpoznatijih i najpopularnijih letovalista severne Grcke. Nalazi se u zalivu Strimonikos pored pescane plaze duge dvadesetak kilometara.Idealna klima i udoban smestaj u nasim apartmanima prava je preporuka za Vas odmor. Raspolaze mnostvom prodavnica, taverni, kafeterija i diskoteka. Udaljena je oko sedamdeset kilometara od Soluna,a blizina Svete Gore cini Asprovaltu atraktivnim letovalistem.

Asprovalta je letovalište na severu Grčke i nalazi se na obalama Egejskog mora, u zalivu Striminikos, u oblasti Tesaloniki. Nalazi se na oko 80 km od Soluna, 8 km od Stavrosa. Na samo 500 m od Asprovalte, u produžetku, nalazi se letovalište Nea Vrasna.
Asprovalta je kombinacija svega što može interesovati svakog posetioca: zlatne plaže, kristalno čisto more, planina, jezero, bogato zelenilo, magičan pogled i mnoga arheološka i istorijska nalazišta. Za porodičan odmor sa decom ne možete izabrati bolje mesto od Asprovalte. Kristalno čisto more i peskovita plaža su preporuka za Asprovaltu.Napomenimo i to da Asprovalta nije mesto za lude provode i za mlade, s obzirom da postoji samo jedna diskoteka i ništa više. Vikendom Asprovalta predstavlja mesto za izlazak Solunaca, ostalim danima ovde borave samo turisti. Što se tiče lokala za večernji izlazak, u Asprovalti ih nema u velikom broju, ali je zato u njima atmosfera izuzetno prijatna, a muzika odlična. Restorana ima zaista puno, a ponuda i cene su veoma različite, mada hrana je u načelu poprilično jeftina. Asprocalta je malo mesto, ali vrlo simpatično i dobro snabdeveno. Ovde imate verovatno sve što bi vam eventualno zatrebalo. Tu se nalaze dva velika super marketa, mesare, pekare, poslastičarnice, apoteka i ambulanta. Radi se o pravom turističkom gradiću u kome ima mnoštvo kafića, restorana i prodavnica. Centar gradića Asprovalta krasi i predivna crkva. Mnogi turisti veoma često za svoj letnji odmor biraju Asprovaltu, izmedju ostalog i zbog zlatne peščane plaže i kristalno plavog mora. Ovo letovalište je osvojilo i priznanje Plava zastava zbog lepote i prirodnih raznolikosti – jezera, planine, arheoloških nalazišta i privlačnih predela. U mestu Asprovalta postoji široko šetalište sa klupama i park sa fontanama, oko koje su grupisani restorani, taverne i kafići.

Pogledajte našu ponudu ASPROVALTA 2023. Provedite LETO 2023 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust ASPROVALTA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2023. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika ASPROVALTA 2023. Naš program ASPROVALTA LETO 2023 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait