SARTI LETOVANJE

SARTI - PAKET ARANŽMANI

PREUZMITE PDF CENOVNIKsarti leto cene

VILA BRIGITA

Lokacija: Vila Brigita je idealno pozicionirana, ovo je jedna od malobrojnih vila koja se nalazi na samoj obali, u starom delu Sartija a u neposrednoj blizini pekare, restorana i supermarketa.

Opis: Vila u kojoj su prvi gosti boravili za leto 2017. raspolaže novoizgradjenim dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, koji se nalaze u prizemlju, i imaju direktan ili bocni pogled na more. Svaki studio poseduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, WiFi internet, TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno).

Google maps: 
Latitude: 40.094317
Longitude: 23.979351

VILA KATERINA

Lokacija: Vila je dobro locirana, nalazi se u mirnom delu mesta, u blizini sportskih terena i velikog javnog parkinga, udaljena je oko 120m od gradske plaže i oko 250m od centra mesta.

Opis: Svi kapaciteti u našoj ponudi se nalaze na prvom spratu. Svaki studio/apartman ima opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno). Četvorokrevetni i šestokrevetni apartmani imaju krevete na sprat.

VILA GAVRA

Lokacija: Vila je odlično pozicionirana, u samom centru starog dela mesta, udaljena je oko 100m od gradske plaže.

Opis: Smeštajne jedinice u našoj ponudi se nalaze u prizemlju i na prvom spratu i sve imaju opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, SAT TV, WiFi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno). Ispred same vile postoji parking za automobile. Svaki dvokrevetni studio ima dva odvojena kreveta a svaki četvorokrevetni ima dva odvojena kreveta i krevet na sprat.

VILA PIGASUS

Lokacija: Ova novoizgradjena vila se nalazi u starom, mirnom delu Sartija, na uzvišenju nedaleko od crkve, udaljena je oko 300m od gradske plaže i oko 200m od centra mesta.

Opis: Svi smeštajni kapaciteti se nalaze na prvom i drugom spratu i svi su moderno opremljeni, imaju čajnu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, komarnike, TV, Wi Fi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno). Sve terase imaju delimičan ili direktan pogled na more.Vila poseduje i zajedničku prostoriju sa toaletima, za korišćenje na dan smene.

Google maps: 
Latitude: 40.098958
Longitude: 23.978169

VILA PANAJOTA

Lokacija: Vila se nalazi u novom delu Sartija, poznatijem pod nazivom Sarti Beach, udaljena je oko 100m od plaže, koja je u ovom delu posebno atraktivna zbog sitnog peska i izuzetno dugog plićaka, idealnog za porodice sa malom decom. Prednost je i udaljenost od centra, koja Vam obezbedjuje potpuni mir i tišinu, neophodne za pravi odmor.

Opis: Vila ima dvokrevetna i trokrevetna studia, koja su rasporedjena u dva objekta. U prvom objektu terase gledaju ka dvorištu iili bočno ka moru, a u drugom objektu se u sobe ulazi preko terasa, koje su medjusobno odvojene i gledaju ka dvorištu. Sva studia raspolažu opremljenom čajnom kuhinjom, kupatilom/wc-om, terasom, TV-om, Wi Fi internetom i klima uređajem (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno). U neposrednoj blizini vile se nalaze i dve taverne, dobro snabdeven supermarket sa pekarom kao i nekoliko barova sa ležaljkama na plaži.

Google maps: 
Latitude: 40.080691
Longitude: 23.979331

PL (pomoćni ležaj) označava smeštaj na rasklopivom metalnom ležaju, fotelji ili sofi na razvlačenje, ili se smeštaj na francuskom ležaju (po grčkim standardima) tretira kao smeštaj na jednom standardnom i jednom pomoćnom ležaju. Osoba smeštena na PL plaća samo cenu prevoza, ukoliko ga koristi.

VILA 4 SEASON

Lokacija: Ova odlično locirana vila, novijeg datuma izgradnje, nalazi se u starom delu Sartija, u neposrednoj blizini centra, i udaljena je oko 100m od plaže.

Opis: Vila raspolaže sa moderno opremljenim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, koji se nalaze u spuštenom prizemlju i na prvom spratu. Studija u spuštenom prizemlju će biti završena u martu 2017. godine. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV, Wi Fi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno).

Google maps: 
Latitude: 40.097011
Longitude: 23.977778

VILA 4 SEASON NEW

Lokacija: Ova odlično pozicionirana vila, novijeg datuma izgradnje, nalazi se u starom delu Sartija, u neposrednoj blizini centra, i udaljena je oko 150m od plaže.

Opis: Vila raspolaže sa moderno opremljenim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, koji se nalaze u spuštenom prizemlju i na prvom spratu. Studija u spuštenom prizemlju će biti završena u martu 2017. godine. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV, Wi Fi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno). U četvorokrevetnim studijima pomoćni ležaj je krevet na sprat.

Google maps: 
Latitude: 40.097011
Longitude: 23.977778

VILA JANIS

Lokacija: Vila Janis je smeštena u novom delu Sartija, dobro je pozicionirana, nedaleko od centra mesta a udaljena je oko 50m od plaže.

Opis: Vila Janis je u potpunosti renovirana 2015 godine. Raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima. Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu i većina ima bočni pogled na more. Svaka od njih poseduje opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, TV, Wi Fi internet, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5 € dnevno, po uređaju).

Google maps: 
Latitude: 40.091190
Longitude: 23.978635

VILA KIRATSI

Lokacija: Vila je dobro pozicionirana, udaljena je oko 70m od plaže.

Opis: Vila Kiratsi je moderan objekat novije gradnje (drugi sprat je izgrađen 2016. godine). Raspolaže sa luksuzno opremljenim i komfornim studijima i mezonetama. Smeštajni kapaciteti u našoj ponudi se nalaze u prizemlju i na drugom spratu. Svi studiji i mezonete poseduju potpuno opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, LCD TV, Wi Fi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno).

Google maps: 
Latitude: 40.089582
Longitude: 23.977939

VILA AKIS

Lokacija: Vila Akis je dobro locirana, nalazi se u samom centru Sartija, udaljena je oko 50m od plaže.

Opis: Sve smeštajne jedinice iz naše ponude se nalaze na prvom spratu. Studiji su lepo i moderno opremljeni i namenjeni su za smeštaj od 3 do 4 osobe. Svaka smeštajna jedinica poseduje opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, Wi Fi internet, TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5 € dnevno).

Google maps: 
Latitude: 40.096422
Longitude: 23.979122

VILA KIRIAKIS

Lokacija: Vila Kiriakis je idealno locirana, u samom centru Sartija, u pešačkoj zoni, a udaljena je oko 80m od plaže.

Opis: Vila raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima i svaki ima opremljeni kuhinjski deo, skromno kupatilo, tremnu terasu, Wi Fi internet, TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno u Junu i Septembru, a u Julu i Avgustu je uključen u cenu aranžmana).

Google maps: 
Latitude: 40.095676
Longitude: 23.978833

VILA MARITA

Lokacija: Vila je dobro pozicionirana, nalazi se u neposrednoj blizini centra mesta i na oko 70m udaljenosti od plaže.

Opis: U našoj ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji koji se nalaze u visokom prizemlju. Svaka smeštajna jedinica ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, TV, Wi Fi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno).

Google maps: 
Latitude: 40.091792
Longitude: 23.978249

VILA CHRISSULA

Lokacija: Vila je odlično pozicionirana, udaljena je oko 30m od plaže a od centralnog trga u Sartiju je udaljena oko 100m. U neposrednoj blizini se nalazi i predstavništvo lokalne agencije. 

Opis: Smeštajne jedinice iz naše ponude se nalaze na prvom spratu, namenjene su za smeštaj od 2 do 5 osoba i sve imaju opremljen kuhinjski deo, kupatilo, Wi Fi internet, TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno). Sve terase imaju direktni ili bočni pogled na more.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
10:00 do 18:00
Subotom
10:00 do 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait