RAJ NA ZEMLJI - SEJŠELI

sejseli

Kako najbolje predstaviti Sejšele? Dovoljno je reći - Raj na zemlji! Na stotine sjajnih grebena okružuju brdovita i džunglom pokrivena sejšelska ostrva, rasuta po kristalnom čistom plavom moru. 115 ostrva-dragulja protežu se od Ekvatora do Madagaskara, a svaki od njih skriva svoje jedinstvene prirodne lepote i tajne.  
Pitate se kada je pravo vreme za letovanje na Sejšelima? Kad god vi poželite, zahvaljujući tropskoj klimi, ovde nikada nema zime, što je ujedno i jedan od razloga zašto Sejšeli kao najlepša ostrva sveta beleže odličnu posećenost tokom cele godine. Denis, Silhouette, St.Anne,vreme je da iskusite letovanje o kojem ste sanjali. 
Ovde možete pobeći od gradske hladnoće i letovati u sred novembra kada temperatura vode iznosi 29˚C i kada su idealni uslovi za ronjenje. April, maj i oktobar takođe su meseci kada je poželjno istražiti sejšelska ostrva i rezervisati letovanje ili možda romantični medeni mesec uz specijalne pogodnosti.

Najveće od svih sejšelskih ostrva je Mahe, koje odlikuje živopisna priroda - kombinacija strmih litica i beskrajno dugih puderastih plaža zaista stvaraju osećaj kao da ste u raju. Zbog toga i ne treba da vas čudi informacija zašto se Sejšeli ubrajaju u top destinacije za medeni mesec. Sejšelska ostrva su sinonim za apsolutnu relaksaciju o čemu dovoljno govori to što manja ostrva raspolažu samo sa jednim luksuznim rizortom na ostrvu u kojima ćete imati sve što vam je potrebno. Od ukupno 115 teško je izabrati samo nekoliko najlepših jer svako je jedinstveno na svoj način. Ostrvo Mahe nudi toliko toga - preko uzbudljivog obilaska vodopada, planinarskih šetnji, vožnje kajakom i ronjenja - nemojte se začuditi ako u nekom trenutku pomislite da sanjate jer nećete verovati svojim očima da tako magična priroda postoji. 

Sa ovog sejšelskog ostrva možete videti druga dva manja ostrva - La Dig i Praslin do kojih se može stići trajektom za otprilike 45 minuta. Za ostrvo La Dig kažu da ima mnogo lepše plaže od ostrva Mahe što je samo jedan od razloga zašto bi trebalo da izaberete Sejšele za vaše letovanje i tokom odmora obiđete sve prirodne lepote kojima raspolažu. Ne propustite posetu Ostrvu ptica, gde ćete doživeti apsolutni mir i opuštanje jer ovde jedinu buku stvara cvrkut retkih vrsta koje su nastanjene na ovom ostrvu. Odmor bez telefona i interneta, prepustite se uživanju za sva čula i izaberite neki od ostrvskih dragulja.

Zašto nam se sviđa:

  • Posmatramo zelene kornjače kako polažu svoja jaju u pesku
  • Šetamo ili vozimo bicikl kroz plantaže kokosovih palmi
  • Istražujemo nepregledne plaže na ostrvu Praslin
  • Osećamo se kao da smo na pustom ostrvu na La Digue ili Fregate ostrvima
  • Uživamo u jedinstvenim velikim stenama na belim plažama
  • Neki hoteli garantuju besplatan boravak za mladu kod Honeymoon putovanja

Šta treba znati:

  • Obratite pažnju da se na Sejšelima vozi levom stranom. Vozila se mogu iznajmiti samo na Maheu i Praslinu.
  • U zavisnosti od smera duvanja vetra, može doći do skupljanja morske trave na plažama: od novembra do marta na istoku, od aprila do oktobra na zapadu. Za poznavaoce ovo je siguran znak da je more na ovom mestu čisto i skoro nimalo zagađeno. Većinom se hoteli trude da morsku travu otklone sa plaža.
  • Obratite pažnju da je kod povratnog leta sa Mahea u prepodnevnim časovima, poslednje noćenje potrebno rezervisati u hotelu na Maheu.
Za više informacija oko cena, termina i odabira hotela, kontaktirajte agenciju i počnite da planirate vaše putovanje već sada!
demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait