Sicilija 2019

PREUZMITE PDF CENOVNIK sicilija leto cene

Villa Linda ★★★

Lokacija: Hotel je smešten je u zoni Rekanati u Đardini Naksosu, u drugoj liniji od plaže, od koje je udaljen oko 50 m. U neposrednoj blizini hotela nalaze se mnogobrojni restorani, barovi i prodavnice ručno izrađenih predmeta i suvenira. U blizini je i stanica gradskog prevoza odakle se za 20 minuta može stići do Taormine. Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto). Smeštaj: Hotel raspolaže sa 45 soba, koje su opremljene sa kupatilom (sa fenom za kosu), TV-om, individualnim klima uređajem, sefom, balkonom. Sadržaj hotela: Recepcija, TV sala, Wifi internet u lobiju hotela i restoran

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/sicilija-leto#sigProId260883fdd3

Hotel Kalaksiko ★★★

Lokacija: Hotel je smešten na samoj obali mora u Đardini Naksosu, na 20 metara od najbliže plaže. Centar mesta se nalazi na 200m od hotela. Bus stanica odakle se stiže do Taormine se nalazi 50 metara od smeštajnog objekta. Usluga: Noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto. Smeštaj: Sve sobe poseduju kupatilo (sa tušem), fen, WiFi, klima uređaj, LCD TV, frižider. Sobe su opremljene i sa mini kuhinjom, čije se korišćenje dodatno plaća na licu mesta. Sadržaj hotela: Restoran, bar, internet (WiFI) u lobiju hotela. Doplate: Korišćenje kuhinje, završno čišćenje.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/sicilija-leto#sigProId62b6553891

Villa Daphne ★★★

Lokacija: Hotel se nalazi u letovalištu Rekanati. Od centra Đardini Naksosa je udaljen 950m. Hotel je blizu glavne promenade, gde se nalaze restorani, barovi i prodavnice. Usluga: Polupansion (doručak-švedski sto, večera-meni). Smeštaj: Hotel raspolaže sa 22 sobe, koje su komforne i dekorisane u sicilijanskom stilu. Sobe su opremljene sa kupatilom, klima uređajem, balkonom, mini-barom, telefonom, fenom za kosu, WiFi, SAT TV-om. Sadržaj hotela: U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen, terasa za sunčanje. Plaža je udaljena 200 metara.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/sicilija-leto#sigProId0f365d03a0

Hotel Hilton Giardini ★★★★

Lokacija: Hotel se nalazi na plaži u centru Rekanatija. Od centra Đardini Naksosa je udaljen 800m. U blizini su mnogobrojni restorani, barovi i prodavnice. Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto). Smeštaj: Hotel raspolaže sa 290 soba, koje su prostrane i udobne. Standarne sobe opremljene su kupatilom, klima uređajem, mini-barom, telefonom, fenom za kosu, SAT TV-om. Sadržaj hotela: U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, plaža (ležaljke i suncobrani se doplaćuju), otvoren bazen i Spa & Wellness Centar koji nudi (uz doplatu) korišćenje saune, đakuzija, parnog kupatila, fitnes centra, masaže i druge tretmane. Hilton je među najelegantinijim hotelima na obali Đardini Naksosa, kombinuje relaksaciju i aktivan odmor. Doplate: Za polupansion, sobu sa balkonom i pogledom na more.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/sicilija-leto#sigProIdd426cc6cb3

Villa Athena ★★★

Lokacija: Hotel se nalazi u centru Đardini Naksosa, od plaže je udaljen 100m. Ovaj hotel je depadans hotela Sporting Baia sa 4 zvezdice od koga je udaljen 10 m. Usluga: Polupansion (doručak-kontinentalni švedski sto, večera-meni). Gosti Villa Athena 3* imaju obroke u hotelu Sporting Baia 4*. Smeštaj: Sve sobe poseduju telefon, kupatilo, fen, klima uređaj, Sat TV. Sadržaj hotela: Restoran (u hotelu Sporting Baia4*), recepcija, bar, centar za lepotu I relaksaciju u hotelu Sporting Baia 4*(dodatno se plaća), WiFI u lobiju hotela (dodatno se plaća).

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/sicilija-leto#sigProIdf786babaf3

Hotel Kassiopea ★★★

Lokacija: Nalazi se na 80m od plaže Rekanati. Hotel se nalazi u centru Rekanatija, na 500m od Đardin Naksosa, i na 20m od bus stanice. Usluga: Noćenje sa doručkom - kontinentalni švedski sto. Smeštaj: Sve sobe poseduju kupatilo sa tušem, fen, klima uređaj, LCD TV, Wi-Fi internet, telefon, frižider i sef. Sadržaj hotela: Privatna plaža, čitaonica, TV sala, bar, Internet u holu, baby sitter, parking, servis za pranje i peglanje veša. Doplate: Mogućnost doplate za večeru (večera se organizuje u restoranu koji se nalazi 100m od hotela. Korišćenje kuhinje u studiju, završno čišćenje.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/sicilija-leto#sigProIdf2b399a40d

Hotel Alexander ★★★

Lokacija: Nalazi se na oko 100m od plaže Rekanati. Od centra Rekanatija udaljen je 50m, a od Đardini Naksosa 800m. Bus stanica odakle se za 15-20 min stiže do Taormine se nalazi na 150 m od hotela. Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto). Smeštaj: Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, klima uređaj, balkon, frižider, sef. Sadržaj hotela: Restoran, bazen, parking, lift, WiFi u lobiju. Doplate: Mogućnost doplate za večeru

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/sicilija-leto#sigProId1612730553

Baia Degli Dei ★★★

Lokacija: Nalazi se na plaži u mestu Rekanati. Od centra Rekanatija (novog turističkog dela Đardini Naksosa) udaljen je 200m, a od Đardini Naksosa 850m. Bus stanica odakle se za 15-20 min stiže do Taormine se nalazi na 300m od hotela.
Usluga: Polupansion (doručak-kontinentalni švedski sto, večera-meni).
Smeštaj: Sve sobe imaju balkon i bočni pogled more. Takodje sve sobe su klimtizovane sa kupatilom sa tuš kabinom, fenom za kosu, telefonom, sefom, SAT TV. Krevetac za bebu se može uzeti uz doplatu od 6 evra po danu. Plaća se na licu mesta.
Sadržaj hotela: Resoran, bar, TV sala i hotelska terasa.

Hotel Sant Alphio Garden ★★★★

Lokacija: Udaljen je 200m od plaže. Usluga: Polupansion (doručak-kontinentalni švedski sto, večera-meni). Smeštaj: Sve sobe poseduju telefon, kupatilo, fen, klima uređaj, Sat TV, mini-frižider, sef, terasu/balkon. Sadržaj hotela: Restoran , privatna plaža, otvoreni bazen, Spa centar.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/sicilija-leto#sigProId13f4540603

Atahotels Naxos Beach Resort ★★★★

Lokacija: Hotel se nalazi u zoni Rekanati. Izlazi na sopstvenu plažu (kombinacija pesak-šljunak. Usluge na plaži se doplaćuju). Hotelski kompleks se satoji od glavne zgrade i vileta. Usluga: Polupansion (doručak-kontinentalni švedski sto, večera-meni). Smeštaj: Sve sobe poseduju telefon, kupatilo, fen, klima uređaj, Sat TV, mini-frižider, sef. Sadržaj hotela: Restoran (5 restorana i 4 bara), privatna plaža, otvoreni bazen, animacija za decu, teniski teren, fitness centar, parking.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/sicilija-leto#sigProIdbdff4b347f

Hotel Sabbie D’oro ★★★★

Lokacija: Nalazi se na plaži, par minuta hoda od centra Đardini Naksosa, 100m od Arheološkog muzeja. Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto). Smeštaj: Sve sobe poseduju klima uređaj, mini bar, telefon, sef, Sat TV, WiFi internet. Deo soba ima terasu, a deo francuski balkon. Doplate: Pogled more, korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži, mogućnost doplate za večeru. Sadržaj hotela: Restoran, bar, lift, babysitting servis, servis za pranje i peglanje veša, parking. Doplate: Pogled more, mogućnost doplate za večeru.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/sicilija-leto#sigProId100c8ad2c8

Hotel Hellenia Yachting ★★★★

Lokacija: Nalazi se na sopstvenoj plaži, 200m od centra Rekanatija i 1km od Đardini Naksosa. Usluga: Polupansion (doručak-švedski sto, večera-meni). Smeštaj: Sve sobe poseduju balkon, telefon, fen, klima uređaj, Sat TV, WiFi internet, mini bar i sef. Sadržaj hotela: Restoran, privatna plaža, otvoreni bazen, wellness centar, lift, parking, bar na bazenu i zatvoreni piano bar, teniski teren, babysitting servis, parking.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/sicilija-leto#sigProId3b7e8870c6

Hotel Sporting Baia ★★★★

Lokacija: Nalazi se na plaži, 550m od Đardini Nakosoa. Udaljen je 12 minuta vožnje od Taormine i 15 km od Nacionalanog parka Alkantara. Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto). Postoji mogućnost doplate za polupansion. Smeštaj: Sve sobe sardže kupatilo (tuš/WC), TV, fen, telefon, fružider, klima uređaj. Doplate: Soba sa pogledmo na more, mogućnost doplate za polupansion. Sadržaj hotela: Restoran, privatna plaža, bar, recepcija, bašta, lift, sef, klima, prostor za pušače, terasa za sunčanje, mogućnost korišćenja bazena hotela Arathena.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/sicilija-leto#sigProId6f557b95ea

Villa Bianca ★★★★

Lokacija: Nalazi se u centru zaliva Mazzaro u blizini žičare kojom se stiže do centra Taormine. Na par minuta od plaže. Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto). Smeštaj: Sve sobe sadrže kupatilo (kada ili tuš), telefon, mini bar, klima uređaj, fen, Sat TV, sef. Sadržaj hotela: Kompleks se sastoji od tri zgrade-Villa Bianca Principe, Villa Bianca i Maison Jolie. Glavni restoran se nalazi u zgradi Villa Bianca Principe. U sklopu kompleksa su još dve bašte, a la carte restoran i bar na krovu, terasa za sunčanje, parking. Gostima je dostupno besplatno korišćenje bazena Hotela Ipanema, WiFi internet u zajedničkim prostorijama. Doplate: Pogled more, mogućnost doplate za večeru.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/sicilija-leto#sigProId6876b4fb55

Hotel Ipanema ★★★★

Lokacija: Udaljen 200 metara od plaže i 20m od žičare kojom se stiže do centra Taormine za par minuta. Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto). Smeštaj: Sve sobe sadrže kupatilo (kada ili tuš), fen, SAT TV, sef, centralnu klimu, sef, mini bar, telefon i balkon. Sadržaj hotela: Restoran, piano bar, TV sala, lift, bazen na terasi sa ležaljkama i suncobranima, privatna plaža, sef i parking. Doplate: Polupansion, ležaljke, suncobrani i kabina na plaži.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/sicilija-leto#sigProId02a3f8ca90

Hotel Baia Azzurra ★★★

Lokacija: Nalazi se u centru zaliva Mazzaro ("Baia di Mazzaro"). Lociran na 150m od kamenite plaže i na samo 20 metara od žičare koja povezuje hotel sa centrom Taormine. Idealan je za opuštanje i odmor. Usluga: Polupansion (doručak - kontinentalni švedski sto, večera - meni). Smeštaj: Svaka soba poseduje klimu, telefon, kupatilo sa tušem ili kadom, fen za kosu, SAT TV, sef WiFi, mini bar. Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, terasa na krovu sa pogledom na more, servis za pranje i peglanje veša. Doplate: Korišćenje sobe sa balkonom.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/sicilija-leto#sigProId259a2fbc9d

Hotel Vello D’oro ★★★

Lokacija: Hotel se nalazi u centru Taormine, iznad glavnog šetališta (Corso Umberto). Hotel je udaljen 20min hoda od žičare za plažu. 
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto). 
Smeštaj: Svaka soba poseduje balkon,kupatilo (tuš/WC), TV, klima uređaj, balkon, sef.
Sadržaj hotela: Resoran, bar, WiFi u lobiju hotela(uz doplatu) i hotelska terasa. 
Doplate: Soba sa balkonom i pogledom na more.

Hotel Villa Esperia ★★★★

Lokacija: Hotel se nalazi u zalivu Mazzaro, 15 min hoda od plaže i na samo 100 metara od žičare koja vodi do živopisnog starog jezgra Taormine.
Usluga: Polupansion (doručak-kontinentalni švedski sto, večera-meni).
Smeštaj: Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/wc), fen, TV, sef,telefon, klima, mini bar. 
Sadržaj hotela: Restoran, bar i bazen.

Hotel Miramare ★★★★

Lokacija:Hotel je smešten na samo 350 metara od centra Taormine, i nalazi u neposrednoj blizini plaže Mazzaro (do koje se stiže obližnjom žičarom ili autobusom).
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto). 
Smeštaj: Svaka soba je sa pogledom na more, poseduje kupatilo (tuš/wc), fen, TV,telefon, klima uređaj, mini bar. 
Sadržaj hotela: Restoran, bar i bazen.

Hotel Ariston ★★★★

Lokacija: Hotel je smešten pored drevnog grčkog amfiteatra u Taormini, i nalazi se nedaleko od starog gradskog jezgra i žičare za plažu.
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto). 
Smeštaj: Svaka soba je sa balkonom, poseduje kupatilo (tuš/wc), fen, TV,telefon, klima uređaj, mini bar i sef. 
Sadržaj hotela: Restoran, bar i bazen.

Hotel Delle Palme ★★★

Lokacija: Nalazi se 50m od plaže u centru Letojanija, na 5km od Taormine. Usluga: Noćenje sa doručkom ( švedski sto). Smeštaj: Sve sobe sadrže kupatilo (kada ili tuš), fen, sef, telefon, Sat TV, centralnu klimu, terasu. Sadržaj hotela: Restoran, bar, bašta, terasa za sunčanju i bazen na krovu hotela, bazen, besplatan WiFi u zajedničkim prostorijama, lift. Doplate: Soba sa balkonom, soba sa balkonom i pogledom na more, mogućnost doplate za polupansion.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/sicilija-leto#sigProIde092d4b5d1

Hotel San Vincenzo ★★★★

Lokacija: Hotel sa privatnom plažom u zalivu Letojanni, nudi predivan pogled ka Taormini, koja je udaljena samo 5 minuta vožnje. Usluga: Noćenje sa doručkom - (kontinentalni švedski sto). Smeštaj: Sve sobe su zvučno izolovane i sadrže kupatilo (tuš), klima uređaj, telefon, mini bar, fen, internet, SAT TV, sef. Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, terasa, suncobrani i stolice za plažu. Doplate: Korišćenje sobe sa balkonom, sobe sa balkonom i pogledom na more. Mogućnost korišćenja polupansiona.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/sicilija-leto#sigProId8bb95becef

Hotel San Pietro ★★★

Lokacija: Hotel se nalazi se preko puta privatne plaže, i 5km od Taormine. Usluga: Polupansion (doručak-kontinentalni švedski sto, večera-meni). Smeštaj: Sve sobe imaju kupatilo, fen, mini bar, TV, telefon, sef, centralnu klimu i terasu. Sadržaj hotela: Restoran, privatna plaža, lift, TV salu , bar i parking 600m od hotela.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/sicilija-leto#sigProId6ffa1a2da4

Hotel Albatros ★★★

Lokacija: Hotel se nalazi preko puta privatne plaže, u mestu Letojani. Od Taormine je udaljen 5km. Usluga: Polupansion (doručak - kontinetalni, večera - izbor dva jela). Smeštaj: Sobe poseduju terasu, kupatilo, fen, TV, telefon i klimu. Sadržaj hotela: Privatna plaža, besplatan WiFi u lobiju hotela, TV sala, bar, restoran sa terasom i dva lifta. Doplate: Suncobran, ležaljke, popgled na more.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/sicilija-leto#sigProIdb61ed8b957

Pogledajte našu ponudu SICILIJA 2019. Provedite LETO 2020 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust SICILIJA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2020. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika SICILIJA 2019. Naš program SICILIJA LETO 2020 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela po najpovoljnijim cenama. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
10:00 do 18:00
Subotom
10:00 do 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait