Solun Nova godina 2021

3 noćenja, autobuski prevoz iz Niša

Solun posle Atine, drugi po veličini i značaju kao glavni grad istoimenog okruga i jedna od najvećih luka Balkana privlači pažnju turista godinama.Grad se nalazi na vrhu Solunskog zaliva, okružen brdima planine Hortiatis. Prelepi prostrani trgovi, šetalište pored same obale,brojne crkve, manastiri, brojni kulturno istorijski spomenici, fabrika kože, famozna Solunska pijaca samo su neki od razloga da posetite prelepi Solun.

solun nova godina 2021

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN 29.12.2021.
Polazak iz Niša u pet do dvanaest – pet minuta pre ponoći sa parkinga kod hipermarketa Tempo. Vožnja putem prema Preševu, kompletiranje grupe duž puta. Noćna vožnja sa pauzama radi graničnih formalnosti i odmora…
 
2. DAN 30.12.2021.
Dolazak u Solun. Odlazak u tržni centar Cosmos Mediterraneo, a zatim panoramsko razgledanje grada: crkva Rotonda, Galerijusov slavoluk, Bela kula, trg Aristoteli, ulice Cimiski i Egnatia. Smeštaj u odabranom hotelu. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Napomena: u nedelju, 30.12.2021. prodavnice će raditi po redovnom radnom vremenu. Noćenje.

3. DAN 31.12.2021.
Doručak. Okupljanje na dogovorenom mestu i odlazak na pešačko razgledanje centralnog gradskog jezgra sa vodičem (trajanje razgledanja oko 2h). Nakon razgledanja slobodno vreme. Noćenje.
 
4. DAN 01.01.2021.
Doručak. Fakultativni izlet za Meteore: Razgledanje kamenih kula i priča o njihovom nastanku i manastirima koji su sagrađeni na vrhovima. Poseta jednom od manastira. Pauza u Kalambaki. Povratak u Solun. Slobodno vreme. Noćenje.

5. DAN 02.01.2021.
Doručak. Napuštanje soba. Slobodno prepodne. U dogovoreno vreme zajednički odlazak na Zejtinlik i poseta Srpskom vojničkom groblju. Nakon posete, polazak za Srbiju. Vožnja preko Evzonija sa uspunim zadržavanjima radi pauze i graničnih formalnosti. Dolazak u Niš u kasnim večernjim satima. Kraj programa.
  • Cena aranžmana: (cene su izražene po osobi u odabranom hotelu/sobi)  
CENOVNIK U PRIPREMI
  • Doplata za jednokrevetnu sobu: 70% od ukupne cene aranžmana
  • Popusti za decu : deca do 4 god. plaćaju samo prevoz 3.500,00 rsd. Od 4 – 6 god. 50%  od cene aranžmana na zajedničkom ležaju.
Cena aranžmana obuhvata: -Prevoz turističkim autobusom -Razgledanje grada (panoramsko i pešačko) -Smeštaj u hotelu u centru Soluna na bazi 3 noćenja sa doručkom -Troškove rezervacije -Organizaciju putovanja i usluge pratioca grupe tokom putovanja  Cena aranžmana ne obuhvata: -Individualne troškove -Putno zdravstveno osiguranje po cenovniku Sava osiguranja -Fakultativni odlazak na Meteore (najmanje 30 prijavljenih), cena: 25eur - Boravišnu taksu: zavisi od kategorije hotela, hotel 3* = 1,5€ dnevno po sobi, hotel 4* = 3€ dnevno po sobi
 
  • Način plaćanja: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti aranžmana,  30% prilikom rezervacije, ostatak do polaska. Mogućnost plaćanja platnim i kreditnim karticama. Na rate: 40% prilikom uplate aranžmana, na rate do 15.03.2021.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Nitravel, licenca OTP 87/2010 od 03.02.2010. 
Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 16:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait