4 DOLINE ZIMA 2022

ČETIRI DOLINE - NAJPOVOLJNIJE CENE

Januarski i martovski sedmodnevni skijaški aranžmani u 4 Doline - uzdanici švajcarskih skijališta, ski domenu koji se sastoji od pet međusobno povezanih skijališta u jedan kompletno zaokruženi ski sistem, koji sadrži gotovo 400km uređenih ski staza. Zimujući u ovom ski domenu imaćete priliku skijati u čuvenim skijalištima: Verbier, Nendaz, Veysonnaz, Thyon i Tzoumaz. Osetite šta znači skijanje u Švajcarskoj i to zimujući u najboljem švajcarskom ski centru - 4 Vallees  (4 Doline). Smeštaj je u odgovarajućim apartmanima u nekom od naselja (Nendaz, Veysonay, Verier..), koje konkretne sezone budu u ponudi. Paket aranžman uključuje: prevoz, sedmodnevni smeštaj i odgovarajući skipas.

Iz donjeg menija izaberite termin putovanja (klikom na termin otvoriće se detalji putovanja)!

OPIS SMEŠTAJA

- REZIDENCIJA NENDAZ - 

Smeštena na 1.400 metara nadmorske visine, u mestu Nendaz u srcu skijaške regije 4 Doline. Ova moderna rezidencija nalazi se samo 100 metara od gondole Haute-Nendaz, i ima direktan pristup ski stazama iz skijašnice. Svi apartmani imaju balkon s pogledom na dolinu reke Rone ili okolne vrhove Alpa.

Smeštaj je moguć 1/4, 1/6, 1/8, 1/10 - ktevetnim aparmanima. Svaki apartman je prostran i potpuno opremljen. Sadrže kompletno opremljenu kuhinju, dnevni boravak sa trpezarijom, spavaću sobu ili sobe, kablovski TV,  kupatilo, toalet i balkon.

Prodavnice i restorani u centru sela su na 5 minuta hoda. Besplatan bežični internet je dostupan u prijemnom delu, na recepciji u prepodnevnim satima. Upotreba saune moguća uz doplatu. Postoji besplatan parking ispred rezidencije.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/svajcarska-zima-4-doline#sigProId93d48c0899

- VEYSONNAZ APARTMANI -

Veysonnaz je malo autentično alpsko mesto, smešteno u raskošnom okruženju, u srcu skijaške regije 4 Doline, na samo 13 km od grada Siona. Ima odličnu poziciju za skijanje u odnosu na celo područje ski regije. U mestu se nalazi pokriven bazen (10x20m) sa saunama, solarijumom i fitnes salom, kao i gradsko klizalište. Za večernji provod na raspolaganju su diskoteka, koktel barovi, kafei i restorani.

Apartmani Veysonnaz se nalaze u raznim rezidencijama rasmeštenim duž glavne ulice, udaljenim od 50 do 400m od polazne stanice gondole. Gostima je na raspolaganju je i besplatan shuttle bus.

Iz gotovo svih apartmana, kao i iz celog mesta Veysonnaz, pruža se fascinantan i nestvaran pogled na dolinu Siona. Gosti Veysonnaza imaju na raspolaganju besplatno korišćenje zatvorenog gradskog bazena.

Svi apartmani i studiji iste strukture, slične su površine i kategorizacije, sa različitim varijetetima u pogledu nameštaja, rasporeda prostorija i izgleda i dizajna. Slede opisi prosečnih apartmana i studija svih struktura, koji se mogu zateći u brojnim rezidencijama naselja Veysonnaz.

Apartman 1/4 -  Studio
Površine oko 25m². Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje za dve osobe. U ulaznom delu apartmana krevet na sprat za dve osobe. Kuhinja opremljena šporetom, rernom, frižiderom, aparat za kafu, potrebno posuđe. Kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i WC-om. Najčešće sa balkonom - terasom.  

Apartman 1/4 -  2-Prostorni
Površine oko 30m². Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje za dve osobe. Spavaća soba sa francuskim ili dva odvojena ležaja ili krevetima na sprat za dve osobe. Kuhinja opremljena šporetom, rernom, frižiderom, aparat za kafu, potrebno posuđe. Kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i WC-om. Najčešće sa balkonom - terasom. 

Apartman 1/6 -  2-Prostorni
Površine oko 35m². Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje za dve osobe. Spavaća soba sa francuskim ili dva odvojena ležaja. U ulaznom delu apartmana krevet na sprat za dve osobe. Kuhinja opremljena šporetom, rernom, frižiderom, aparat za kafu, potrebno posuđe. Kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i WC-om. Najčešće sa balkonom - terasom. 

Apartman 1/6 -  3-Prostorni
Površine oko 40m². Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje za dve osobe. Spavaća soba sa francuskim ili dva odvojena ležaja. Druga spavaća soba sa krevetima na sprat za dve osobe. Kuhinja opremljena šporetom, rernom, frižiderom, aparat za kafu, potrebno posuđe. Kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i WC-om. Najčešće sa balkonom - terasom. 

Apartman 1/8 -  3-Prostorni

Površine oko 50m². Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje za dve osobe. Spavaća soba sa francuskim ili dva odvojena ležaja. Druga spavaća soba sa dva odvojena ležaja ili krevetima na sprat za dve osobe. U ulaznom delu apartmana krevet na sprat za dve osobe. Kuhinja opremljena šporetom, rernom, frižiderom, aparat za kafu, potrebno posuđe. Kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i WC-om. Najčešće sa balkonom - terasom.

View the embedded image gallery online at:
https://bigstar.rs/svajcarska-zima-4-doline#sigProId1ac81f91ba

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Skibus, licenca OTP 45/2012.

Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 19:00
Subotom
10:00 - 15:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait