Venecija Nova godina 2023

2 noćenja sa doručkom - polazak iz Niša

LIDO DI JESOLO - je popularno letovalište na severo-istočnom delu Italije na Jadranskom moru, u blizini Venecije. Peščana plaža proteže se 19km duž celog mesta. Ima oko 25.000 stanovnika. Na početku 20.veka Jesolo je bilo malo i ne tako značajno mesto, ali danas njegov izgled, prodavnice i usluga, podređeni su isključivo turistima. Venecija je nekadašnja srednjevekovna Mletačka Republika, izgrađena je na 120 ostrva, ima 177 kanala i oko 400 mostova. 

venecija Nova godina 2023 

Termin

Hotel

Specijal cena

30.12.2022.-03.01.2023.

 

HOTEL Villa Alighieri 3*

-okolina Venecije

129 €

 

DOPLATA za polaske iz: Užica (transfer do Preljina) 15 €, Pozega (transfer do Preljine) 13 €, iz Kragujevca (transfer do Mrčajevaca) 10€, Kruševca (transfer do Kraljeva) 13 €, Trstenika (transfer do Kraljeva) 10€, Vrnjačke Banja (transfer do Kraljeva) 10€, polazak iz Nisa (transfer do Kraljeva) 20 €.

*Minimum za realizaciju transfera je 4 punoplative osobe.

 1. DAN- KRALJEVO

Polazak iz Kraljeva oko 15h. Vreme polaska moze biti korigovano u zavisnosti od uslova na putu I granicnim prelzima. Ulazak putnika u Preljini,Gornjem Milanovcu i Lazarevcu. Nastavak puta ka Beogradu, ulazak putnika na parkingu kod Sava centra oko 18h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju do Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi pauze i obavljanja graničnih formalnosti.

 1. DAN- TRST-VENECIJA

Dolazak u Trst u ranim jutarnjim casovima. Obilazak Trsta sa vodicem. Grad Trst nalazi se u najsevernijem delu Jadranskog mora, na granici Italije sa Slovenijom. Glavni trg u Trstu je Piazza Unita d  Italia i poznat je po prelepim zgradama iz 19. veka. Fontana četiri kontinenta, koja se nalazi na trgu, predstavlja četiri kontinenta prikazana različitim životinjama. Konj predstavlja Evropu, krokodil obe Amerike, lav Afriku i kamila Aziju (Australija tada još uvek nije bila otkrivena). Na vrhu je skulptura žene koja širi ruke - znak da Trst dočekuje trgovce iz celog sveta. Trst je jedno od mesta čija je obala retke lepote. Jedno od najlepših mesta odakle možete početi šetnju Trstom je Riva del Mandracchio (uključujući i Molo Audace), šetalište uz more, uvek prepuno ljudi. Slobodno vreme za kafu i predah. Nastavak put ka hotelu. Smestaj u hotel. Slobodno vreme za odmor ili pripremu za docek Nove godine. Fakultativni odlazak u Veneciju i docek Nove godine na trgu uz muziku i vatromet za pamcenje. Povratak u hotel. Noćenje

 1. DAN-VERONA – SIRMIONE (fakultativno)

Kasni doručak. Nakon doručka fakultativni polazak za Veronu. Poseta Verone. Cela Verona ima ukus ljubavne čarolije, poznate po najlepšoj i najtragičnijoj ljubavnoj priči ikada ispričanoj. Obilazak sa stručnim vodičem Piazza Bra, Piazza Erbe, Piazza Signori, Julijina kuća...

Rimski amfiteatar poznatiji kao Arena podignut je u prvom veku a uz Romea u Juliju najprepoznatljiviji je simbol Verone u svetu. Arena u Veroni predstavlja jednu od najbolje očuvanih drevnih građevina ove vrste u svetu iako je doživela teška oštećenja naročito spoljnog prstena u zemljotresu 1117. godine.

Nastavak puta ka Sirmioneu koji se nalazi na jezeru Lago di Garda. Posetićemo dvorac Skalidjerijevih, kuću Marije Kalas i uživati u najboljem sladoledu u Italiji (Gelato). Slobodno vreme za uzivanju u ovom živopisnom gradiću. Povratak u hotel. Noćenje.

 1. DAN-PUNTO SABIONE-VENECIJA (fakultativno)

Doručak. Nakon dorucka napustanje hotela, pakovanje stvari u autobus. Odlazak do luke Punta Sabione. Vožnja brodom do Venecije i pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča: kanal Grande, most uzdaha, most Rialto, Duždeva palata, Trg Sv. Marka, crkva Sv. Marka, šetnja ulicama duž kanala.Venecija je grad u severnoj Italiji i glavni je grad oblasti Veneto. Jedan je od najlepsih I najromantičnijih gradova u Evropi i lezi na 117 manjih ostrva. Kraljica Jadrana, kako je jos nazivaju, proglasena je spomenikom svetske bastine Uneska.

Zastitni znak Venecije su mreze kanala kroz grad kojim elegantno plove gondola, zatim romantični mostovi koji spajaju male uske ulice, balkoni okiceni cveecem i prelepe crkve i palate.

Slobodno vreme za uživanje u čarima Kraljice Jadrana. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju.

 1. DAN -KRALJEVO

Dolazak u Kraljevo u jutarnjim časovima. Kraj putovanja.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
 • smeštaj u hotelu Villa Alighieri 3* u okolini Venecije na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto)
 • obilaske prema programu putovanja
 • usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana
 • troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • fakultativne izlete i ulaznice
 • boravišna taksa-cena u zavisnosti od grada
 • međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji)
 • individualni troškovi

FAKULTATIVNI IZLETI:

- Odlazak u Veneciju za doček Nove godine (bus prevoz, karta za brod, pratnja vodiča) 25 €

(deca do 12 god. 15€)

- Obilazak Verone i Sirmiona - 30 €  (deca do 12 god. 20€)

- Povratna karta za brod na relaciji Punto Sabbioni - Venecija - Punto Sabbioni i obilazak Venecije sa vodičem - 20 € ( deca do 12 godina 10 €)

- PAKET IZLETA – 70 €

- PAKET IZLETA ZA DECU DO 12 GODINA- 40 €

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima građana do 15.03.2023. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)

-Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na danuplate.

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel vila Alghieri 3* u okolini Venecije

https://www.villaalighieri.com/en_hotel.htm

  NAPOMENA

*Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.

* Deca do 12 godina u sobi sa dve punoplatežne osobe ostvaruje popust od 20% , ima svoje mesto u autobusu i sopstveni ležaj

*Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa.

*Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta za prva tri reda važi  doplata 25 € - ISKLJUČIVO NA UPIT

*Minimum za realizaciju putovanja je 70 putnika.

*Doplata za jednokrevetnu sobu 50 €- ISKLJUČIVO NA UPIT

*U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena , izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. 

* DOKUMENTA POTREBNA ZA PUTOVANJE : Važeći biometrijski pasoš najmanje 3 meseca posle putovanja , za maloletnu decu obavezan je pasoš i overena saglasnost roditelja koji ne putuje.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Tomash Tours Licenca A OTP 242/2021.
Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.
ik.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait