ZLATIBOR ZIMA 2020

ZLATIBOR 2020 - NAJPOVOLJNIJE CENE

U srcu Srbije, iznad Užica, dužine 30km i širine 15km, na visini od 1.000 metara, sa više od 2.000 sunčanih sati godišnje, nalazi se planina Zlatibor. Poznati turistički centar koji ima stogodišnju tradiciju, ime je dobio po zlatnim borovima koji su kao prirodna retkost pod zaštitom. Ukupna mikroklima Zlatibora povoljno utiče na ljudski organizam, što ovu planinu svrstava u poznato vazdušno lečilište.

zlatibor zima 2017 mapa

ODABERITE ŽELJENI SMEŠTAJ IZ MENIJA SA LEVE STRANE.

Pogledajte našu ponudu ZLATIBOR ZIMA 2020. Provedite zimu 2020 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust ZLATIBOR može biti vaša sledeća destinacija za ZIMOVANJE 2020. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika ZLATIBOR 2020. Naš program ZLATIBOR ZIMA 2020 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
10:00 - 18:00
Subotom
neradni dan (trenutno)

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait