ZLATIBOR ZIMOVANJE

Hotel Mir 4*

Hotel MIR**** je savremen turistički objekat, smešten u mirnom delu Zlatibora. Nalazi se u zapadnom delu Srbije, na 230 km udaljenosti od Beograda, na 240 km od Podgorice i 180 km od Sarajeva.

Smeštajni kapacitet objekta su 6 luksuznih apartmana i 19 dvokrevetnih soba. Maksimalni kapacitet objekta je 62 ležaja.

Hotel se sastoji iz jedne suterenske i četiri nadzemne etaže, povezane liftom. Na raspolaganju je privatni parking, kao i nekoliko garažnih mesta.

Akcenat hotela je na dodatnim sadržajima za relaksaciju i aktivan odmor. Gostima su na raspolaganju spa zona sa đakuzijem i dve saune, sala sa fitnes spravama, skijašnica, kаo i multifunkcionalni restoran otvorenog tipa (50 mesta) sa kafe terasom.

Kvalitetu Vašeg porodičnog odmora doprineće i obdanište za decu sa vaspitačem. Dobro opremljena igraonica za decu u prijatnom ambijentu sa izlaskom na ograđenu baštu punu zelenila. Radno vreme igraonice od 09.00 do 17:00 časova. Osoblje hotela MIR za vas su na raspolaganju 24h.

Sve jedinice su prostrane, dobro prirodno osvetljene, zvučno izolovane i imaju terasu. Moderan enterijer opremljen je najkvalitetnijim ležajima savremenog dizajna. Radni sto, klub garnitura, mini bar, internet, LCD televizor, telefon, fen, bade mantil, papuče, sobni sef u garderobnom plakaru, samo su deo standardne opremljenosti koje će doprineti ugodnijem boravku.

Wellness zona za relaksaciju i aktivan odmor, bez dodatne nadoknade, stoji na raspolaganju svakom gostu hotela, nalasi se nadomak recepcije na kojoj možete rezervisati Vama odgovarajuće termine. Opustite se u đakuziju, dve saune, sali sa savremenim fitnes spravama.

Uz superiorni kvalitet smeštaja uživaćete i u hotelskom restoranu u kome se organizuju svi standardni aranžmani ishrane, uz poštovanje svih Vaših specifičnih zahteva. Gurmanluci domaće i internacionalne kuhinje zadovoljiće raznolike ukuse.

GPS koordinate: 43.733825, 19.694516.

CENOVNIK U PRIPREMI 

Cena aranžmana obuhvata:

  • Smeštaj u sobi/apartmanu na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto ili meni u slučaju manje popunjenosti hotela)
  • Korišćenje teretane, đakuzija, saune, interneta i igraonice za decu

Cena aranžmana ne obuhvata:

  • Prevoz
  • BT koja se plaća na licu mesta prema odluci Vlade Republike Srbije.

Način plaćanja:

  • Gotovinski - uplata avansa najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
  • Čekovima građana na maksimalno tri rate nakon realizacije aranžmana, bez uvećanja
  • Administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije, a ostatak na maksimalno  šest rata, pri čemu je korisnik usluga dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Organizatoru Rešenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator), overen i potpisan od strane Poslodavca
  • Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro)

Uz ovaj cenovnik  važe Opšti uslovi putovanja agencije San Marco travel d.o.o.,  licenca broj OTP 44/2013. Big Star Travel ovlašćeni posrednik.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait