ZLATIBOR ZIMOVANJE

Hotel Novakov Dvor

Hotel Novakov dvor** se nalazi samo 300 metara od centra Zlatibora u naselju Đurkovac. Raspolaže kvalitetnim smeštajem, dobrom kuhinjom, ljubaznim osobljem i povoljnim cenama.

Smeštajni kapacitet objekta je do 60 mesta. Smeštajne jedinice su tipa studio 1/2, 1/3 i 1/4. Svaka smeštajna jedinica ima sopstveno kupatilo, terasu, mini-kuhinju  (sem soba 1/2), minibar-frižider, kablovsku tv, wi-fi, fen, hotelske peškire.

U hotelskom restoranu koji je otvorenog tipa i poseduje 90 mesta unutra i 40 mesta na terasi možete probati nacionalne specijalitete. Doručak se služi na bazi švedskog stola, a ručak i večera se anketiraju. Gost može birati između četiri jela. Uz svaki obrok služi se supa ili čorba, glavno jelo, sezonska salata i desert. 

Hotel poseduje sopstveni parking. Pogodan i za smeštaj grupa dece na rekreativnim nastavama, a pogodan je i za organizaciju specijanih događaja i proslave.

GPS koordinate: 43.729999, 19.693288.

CENOVNIK U PRIPREMI

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait